EECFA

Četvrta srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture

25-12-2018

  Četvrta srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastruktureČetvrta srpska konferencija o razvoju nekretnina i infrastrukture, pod nazivom „Razvoj budućnosti“, održaće se u Beogradu, u Hotelu Metropol Palace u četvrtak, 21. februara, 2019. godine. Događaj koji okuplja brojne članove lokalne poslovne zajednice i najviših državnih predstavnika ima za cilj razmenu ideja i informacija iz oblasti nekretnina i infrastrukture u Srbiji i širem regionu. Konferencija će ugostiti više od 250 relevantnih učesnika iz oblasti nekretnina, predstavnika građevinskih firmi, finansijskih institucija, kompanija iz javnog sektora, novinara i nezavisnih profesionalca iz Srbije i inostranstva.

  Na ovogodišnjem skupu gostima će se obratiti značajan broj eminentnih zvaničnika i stručnjaka iz sektora, među kojima su predstavnik Ambasade Izraela u Srbiji, zatim Branislav Popović, direktor Direkcije za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, Milutin Folić, arhitekta Grada Beograda, Adir El Al, generalni direktor za Srbiju kompanije AFI Europe, Rita Lozinski, generalni direktor kompanije Alumil Yu Industry A.D., Mia Zečević, partner u kompaniji „Novaston Asset Management“, Joško Piteša, direktor operacija kompanije Immofinanz, Ivana Rajković, pomoćnik direktora za transakcije i portfolio menadžment kompanije „Poseidon Group“ i drugi.

  Četvrtu konferenciju otvoriće Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije, a tokom programa biće pokriveno niz važnih tema o tokovima na tržištu nekretnina, investicionim pitanjima, najnovijim trendovima u razvoju tržnih centara, izazovima projektnog finansiranja, proceni imovine itd.

  Teme konferencije:

  - Imovina i infrastruktura: privlačenje investicija iz inostranstva
  - Pregled komercijalnog i rezidencijalnog tržišta nekretnina
  - Trendovi oblikovanja budućnosti ritejl i šoping centara
  - Projektno finansiranje imovine i infrastrukture: izazovi i implementacija
  - Procena imovine: u svrhu obnove vrednosti

  Organizator konferencije je kompanija TGI Group International, a konferencija se organizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije, Srpske privredne komore, Ambasade Izraela u Srbiji, Nacionalnog udruženja procenitelja Srbije, Društva procenitelja Srbije, Klaster nekretnina a podržale su je kompanije Novaston Asset Management i Poseidon Group.