Doka WWW Heder

“Panorama Voždovac” novi kompleks u izgradnji

15-08-2017

  “Panorama Voždovac” novi kompleks u izgradnjiNedavno je kompanija “Alpros” započela izgradnju stambeno-poslovnog kompleksa “Panorama Voždovac”, bruto površine 24.108 m2. Kompleks će se nalaziti na Trošarini, na uglu ulica Vojvode Stepe i Kružnog puta Voždovačkog, delu Voždovca koji će u narednih nekoliko godina izgradnjom novih projekata i ulaganjem u infrastrukturu doživeti značajnu promenu i unapređenje.

  Kompleks “Panorama Voždovac” obuhvata četiri lamele sa ukupno 187 stambenih jedinica raznih struktura i 6 maloprodajnih jedinica u prizemlju sa komercijalnom namenom. Stambeni prostor osmišljen je da odgovara svim generacijama i životnim stilovima. Stanovi su moderno koncipirani a odlikuje ih izuzetna funkcionalnost, prostrani dnevni boravci i zasebni spavaći blokovi kao i osećaj privatnosti i udobnosti uz veliku osvetljenost i izbor vrhunskih materijala gradnje i završne obrade. Ovaj stambeno-poslovni kompleks posedovaće i podzemnu garažu u tri nivoa, kao i novi prodajno-servisni centar “Škoda” automobila, čiji je “Alpros” ovlašćeni diler. Između lamela predviđen je ozelenjeni parkić, u kom će stanari kompleksa moći da se opuste, a deca da se bezbedno igraju.

  Gradnja kompleksa će se odvijati u tri faze, a u okviru prve faze gradiće se podzemne etaže ispod celog placa i prve dve lamele. Rok za završetak prve faze je septembar 2018. godine a za završetak celog kompleksa septembar 2019. Ukupna vrednost investicije je 13 mil EUR, a projekat se finansira uz podršku ProCredit banke. Ekskluzivna prodaja stanova poverena je kompaniji “West Properties”, a svim zainteresovanim kupcima će uskoro biti dostupan i prodajni salon na samoj lokaciji gde će kupci moći da dobiju sve potrebne informacije i vide uzorke enterijera.

  Pogledajte prikaze budućeg stambeno-poslovnog kompleksa kao i fotografije sa gradilišta.

  "Panorama Voždovac" - 3D prikazi


  "Panorama Voždovac" (foto) - 15. avgust 2017.