EECFA

B2 - pretty smart

05-10-2009

  B2 - pretty smartStambeno-poslovni objekat B2 u Balkanskoj ulici je praktično završen i Beobuild vam donosi specijalnu reportažu sa fotografijama unutrašnjosti ovog ekskluzivnog projekta. Radnici obavljaju završne intervencije, a ovaj moderni objekat je gotovo potpuno operativan i u okviru svojih kapaciteta već je ugostio beogradsku flijalu Moskovske Banke. Sa svojih 25 000 kvadrata nije najveći objekat ove vrste, medjutim ovo zdanje izdvaja jedinstveni integrisani elektronski sistem kontrole po kome je B2 popularno nazvana "pametna zgrada".

  Jedinstveni sistem omogućava da korisnici uz pomoć elektronske identifikacije pristupe svim ili samo odabranim prostorijama, čak i sa udaljenosti. U okviru svake stambene ili poslovne jedinice elektronski sistem sa touch-screen kontrolnim tablama upravlja regulacijom svetla, grejanja, sigurnosti, ventilacije i komunikacija. Zahvaljujući novim sadržajima, B2 je jedinstven projekat u Beogradu i kao takav predstavlja novi standard u izgradnji ovakvih objekata. Stambeno-poslovni objekat čini 12 etaža uključujući i savremenu podzemnu garažu sa 230 parking mesta, gde je prostor organizovan u poslovne i stambene jedinice, a poseduje i ekskluzivan penthouse prostor. Takođe želimo da pohavlimo završnu izradu i kvalitet materijala koji u potpunosti odgovaraju najvišim standardima kada se govori o primenjenim rešenjima.

  Celinu sačinjava i površina koja obuhvata prostor oko same zgrade, koji će u sklopu projekta biti adaptiran u pešački plato. Podsećamo da prostor Terazijske terase, iako je reč o jednoj od najlepših i najatraktivnijih lokacija u centru grada, i dalje čeka adekvatno urbanističko rešenje.

  Predstavljamo Vam projekat B2 u celini

  B2 - Exterior


  B2 - Interior


  B2 - Garage