EECFA

BW Vista - krenula izgradnja

14-12-2016

  BW Vista - krenula izgradnja

  Učestvuj u diskusiji u okviru Beobuild FORUM-a

  Počeli su radovi na još jednom objektu u okviru projekta “Beograd na vodi”, stambenom kompleksu BW Vista sa oko 220 stambenih jedinica. Kompleks će se nalaziti u bloku 18, na prostoru nekadašnjeg terminala ŽIT-a (Železnički Integralni Transport). Pozicija ovog bloka nalazi se između velikog centralnog parka i kompleksa BW Residences, a podrazumeva kulu visoke spratnosti (2Po+Pr+23+Te) sa aneksom komercijalne namene, velikom podzemnom garažom i uređenim unutrašnjim dvorištem.

  Ovaj stambeni blok treba da proširi tržišnu ponudu čitavog projekta, pre svega kada se govori o stambenim jedinicama manjih kvadratura i niže cenovne kategorije. U tom smislu, biće povoljniji od susednog BW Residences, a nudiće stanove od studija do četvorosobnih i u rasponu kvadratura od 30 do 110 m2. Premijum jedinice najvećih površina planirane su na najvišim spratovima, gde će poslednje tri etaže biti izvedene sa staklenom zid-zavesom i prozorima od poda do plafona. U okviru objekta planiran je vrtić, a komercijalni aneks sadržaće prodavnice i druge komercijalne sadržaje.

  Radovi koji se trenutno izvode podrazumevaju pripremne zemljane radove i postavljanje šipova. Trenutno se radi iskop i na tome su angažovani PMC i Millenium Team, dok će šipove u narednom periodu postavljati Novkol. Završetak ove faze radova planiran je do juna naredne godine, dok se završetak izgradnje očekuje u prvoj polovini 2019. Paralelno sa radovima na kompleksu BW Vista, izvode se obimni radovi na iskopu za tržni centar BW Galerija a uskoro kreće i postavljanje probnih šipova. Ove nedelje počinje prodaja stanova u kuli Vista, a prvi prodajni dan biće u petak, 16. decembra od 10 sati u zagradi Geozavoda.

  U prilogu pogledajte sveže fotografije sa savskog priobalja.

   

  Vezani tekstovi:

  05.09.2016 - Beograd na vodi - novi stambeni blok 18

  BW Vista - Prikaz objekta


  BW Vista - radovi decembar 2016.


  BW Galerija - radovi decembar 2016.