EECFA

CBRE Biznis Partner godine

08-06-2017

  CBRE Biznis Partner godineKompaniji CBS International (deo CBRE Inc. grupacije) uručeno je prestižno priznanje"Regionalni Biznis Partner 2017 ", koje je pre dve decenije ustanovila kompanija "Mass Media International" u želji da afirmiše kompanije i organizacije koje se u svom poslovanju rukovode visokim profesionalnim standardima i etičkim normama.

  CBS International (CBRE Serbia) uspešno posluje u Srbiji već deset godina i trenutno pokriva najveći broj usluga iz oblasti nekretnina.Danas sa više od 60 zaposlenih eksperata iz svih segmenata tržišta nekretnina i 31 licenciranim posrednikom, kompanija pruža konsultantske usluge vlasnicima nepokretnosti, investitorima, kupcima i zakupcima o svakom aspektu poslovanja u vezi sa nepokretnostima, bilo da je reč o izgradnji, kupovini, prodaji, finansiranju, izdavanju, proceni vrednosti, ili upravljanju nepokretnostima.

  Paralelno sa proširenjem usluga, kompanija je teritorijalno proširila svoje poslovanje, te je otvorila kancelarije i u Makedoniji i Crnoj Gori kako bi pružila isti kvalitet usluge svojim klijentima koji su prisutni i u zemljama u regionu.

  Svečana dodela nagrada održana je 7. juna u hotelu "Crowne Plaza" u Beogradu, na kojoj se prisutnima obratio Dragan Radulović, Generalni direktor kompanijeCBRE zaSrbiju, Crnu Goru i Makedoniju, koji je tom prilikom izjavio:

  „Izuzetno sam počastvovan da ispred kompanije da primim ovakvo prestižno priznanje i to baš u godini kada proslavljamo desetogodišnjicu poslovanja u Srbiji.

  Želim da se, pre svega, zahvalim našim dragim klijentima koji su nas prepoznali u selekciji za ovo priznanje i iskreno se nadam da ćemo nastaviti da doprinosimo razvoju tržišta nekretnina u Srbiji i u skladu sa praksom najrazvijenijih tržišta Evrope i sveta“