EECFA

East Side - novo naselje na Zvezdari

22-10-2018

  East Side - novo naselje na ZvezdariNedavno je počela izgradnja jednog kvalitetnog stambenog projekta na Zvezdari, pozicioniranog između okretnice tramvaja u Ustaničkoj i kula Istočne kapije Beograda. U četvrti koja ima odličnu poziciju, u neposrednoj blizini čvorista gradskog javnog transporta, gradi se stambeni kompleks “East Side” sa 347 stanova u 6 lamela. Parcela oivičena ulicama Živka Davidovića i Mirka Sandića direktno je povezana sa Bulevarom kralja Aleksandra i Ustaničkom ulicom, što kvartu omogućava odlične veze sa ostalim delovima grada. Novi projekat na Zvezdari izdvaja se kvalitetom ponude, kao dobar primer u arhitektonskom oblikovanju i standardima funkcionalnosti. Gradnja koja je počela ove jeseni biće realizovana u dve faze, sa rokom za završetak druge faze tokom juna 2020.

  Ukupna bruto površina kompleksa “East Side” iznosi gotovo 34.000m2 podeljenih u šest lamela (od 2Po+Pr+4+Ps do Po+NPr+VPr+5+Ps). Građevinski radovi su fazni, ali se dobrim delom poklapaju, tako da neće biti pauze između faza. Prvu fazu čine tri lamele (A, B i C) čije useljenje je planirano za januar 2020, da bi oko šest meseci kasnije bile useljene i preostale tri lamele (D, E i F) iz druge faze. U ponudi je čak 20 različitih tipova jedinica, sa strukturama od jednosobnih do petosobnih penthouse apartmana. Ispod objekta planirana je velika podzemna garaža sa 351 parking mestom, a u okviru parcele biće dostupan i zatvoren park samo za stanare ovog kompleksa. Kolski pristup garaži biće omogućen iz Ulice Živka Davidovića.

  Investitor je preduzeće “East Side Development”, radove na objektu izvodi “WD Concord West” sa podizvođačem kompanijom “EuroBravo”. Svi zainteresovani kupci imaju na raspolaganju salon sa izgrađenim uzornim stanom, gde mogu pogledati ponudu širokog spektra enterijerskih rešenja. U prilogu pogledajte 3D prikaze enterijera i eksterijera, kao i mapu lokacije za novi komples “East Side” na Zvezdari.

  East Side - 3D prikazi


  East Side (foto) - 18. oktobar 2018.


  East Side - lokacija