Kakva je to crvena sstrafta po duznoj sredini

Moderator: Igor
stf » 21 Нов 2019 10:52 am napisao:Где има потребе, тротоари се раде. Као што су урађени у Винчи у главној са обе стране, у Пударцима у главној, у Бегаљици у главној, у Дражњу у главној. Заклопачи у главној и слично.
profa_chb napisao:Preterano mašinski razmišljam? Reci mi, molim te, imaš li neki lek za to? Da se učlanim u tvoj Nezavisni sindikat nezadovoljnih suvozača koji poznaju pravo stanje?
astrodule » 21 Нов 2019 11:33 am napisao:Šta bi dobili rušenjem trotoara? Širi kolovoz zbog mimoilaženja?
prigradski » 25 Нов 2019 02:13 pm napisao:Evo i prilike da se napokon provuce linija koja bi spojila SD put sa Avalskim drumom-Vozdovcem, Banjicom, nekom linijom koja ne ide trasom 50 a istovremeno joj je produzena ruka...
prigradski » 25 Nov 2019 02:29 pm napisao:
plava strelica, pisao sam vec o tome na Gradske linije- predlozi, resenja...
astrodule » Uto Nov 26, 2019 2:56 pm napisao:Zašto neki vole da se prave pametni i prave ovako nepraktične stvari?!
Pa niko nije lud da ostavi ovde svoj bicikl. Em je nepraktično, em možeš da ga vežeš samo za prednji točak, a to sa bezbednosne strane je najgore jer se točak lako skida (često i bez alata).
Mada sa slike ne mogu da vidim da li se i može vezati, tj, da li ova šina ide skroz do zida (a verovatno ne ide)
Danas sam prolazio tuda i završeni su radovi u Dinarskoj. Pušten je saobraćaj, ali je ostalo još da se asfaltira, tako se sada tuda vozi oprezno. Radovi su trenutno u Dr Milutina Ivkovića, trotoar uz OŠ "Vojvoda Mišić".Dzangrizalo » 05 Dec 2019 16:02 napisao:zna li neko kako napreduju radovi u Dinarskoj kod Autokomande i kada će biti puštena u rad
Povratak na “Bulevari, ulice i ostala gradska infrastruktura”
Korisnika u ovom forumu: nikolino i 13 gosta