Žičara (Gondola) Kalemegdan – Ušće
Moderator: Igor
-
Дошљак
- Professional
- Pridružio se: Sub Nov 01, 2014 12:14 am
- Kontakt:
Pohvaljen: 16209
Pohvalio: 37792
Re: Žičara (Gondola) Kalemegdan – Ušće
Већина није за гондолу, али сам сигуран да велика већина такође није ни свесна да се спрема гондола, како онда треба да изгледа, да треба да девастира и саму тврђаву, и визуру са ње ка граду и Ади, и визуру ка њој са реке, са НБГ, са мостова... Многи и мисле да тако треба, да је то развој, да баш то довлачи туристе, како је то европски и сл. баљезгарије.
Pohvale za post: 3
-
nikolas27
- Higher intermediate
- Pridružio se: Sub Dec 24, 2016 9:49 am
- Kontakt:
Pohvaljen: 1219
Pohvalio: 132
Imam ja ideju - učlanite se svi kolektivno u SNS i iznutra rušite ideju o gondoli. Cenim da je 2 miliona članova optimalan broj za pravi napredak društva.
Molim za civilizovanu diskusiju potkrepljenu javno dostupnim podacima i činjenicama. Na trolovanje odgovaram trolovanjem.
-
Beki
- Higher intermediate
- Pridružio se: Uto Okt 27, 2015 2:49 am
- Kontakt:
Pohvaljen: 3641
Pohvalio: 2179
Da, u SNS-u vlada demokratija i organizuju glasanje oko svih pitanja...
...
...
-
nikolas27
- Higher intermediate
- Kontakt:
Ne znam, nisam član
. Apsurdno je da pričamo o većini/manjini kad ova stranka ima više članova nego što sve ostale stranke zajedno imaju glasača.

Molim za civilizovanu diskusiju potkrepljenu javno dostupnim podacima i činjenicama. Na trolovanje odgovaram trolovanjem.
-
Beki
- Higher intermediate
- Pridružio se: Uto Okt 27, 2015 2:49 am
- Kontakt:
Pohvaljen: 3641
Stranka nas neglasača ima četiri puta više članova od SNS-a.
Pohvale za post: 1
-
Дошљак
- Professional
- Kontakt:
nikolas27 » Пет Јан 10, 2020 4:16 pm napisao:Imam ja ideju - učlanite se svi kolektivno u SNS i iznutra rušite ideju o gondoli. Cenim da je 2 miliona članova optimalan broj za pravi napredak društva.
Kao да је гондола изгласана на некој партијској седници. То су се договорили ГВ, Андреица и екипа око њих.
-
nikolas27
- Higher intermediate
- Kontakt:
Onda celokupnu odgovornost treba prebaciti na 650 hiljada beskičmenjaka.
Ja i dalje ne mogu da verujem da su gradski oci ozbiljni u nameri da prave ovu glupost.
Ja i dalje ne mogu da verujem da su gradski oci ozbiljni u nameri da prave ovu glupost.
-
Дошљак
- Professional
- Kontakt:
Ja сам након пасареле био сигуран да ће изгурати и ову глупост. Лепа прилика за шарлатанску промоцију и још лепша за уграђивање.
-
Koniljo
- Intermediate
- Pridružio se: Čet Mar 14, 2019 10:30 am
- Kontakt:
Pohvaljen: 749
Pohvalio: 326
Zapravo, ova gondola se i uklapa u koncept "razvoja" Beograda po poimanju lepote grada Vesića i ekipe. Starlete, kobasice, suvi vrat, pečenje, pljeskavice, burek, fontane... To je sve ono što vole turisti koji dolaze u Beograd da zadovolje životinjske nagone (napiju se, spavaju sa "lakom" devojkom, provedu se na splavu). Ova žičara (gondola) dođe kao "šlag" na tortu. Uništavaš istorijsko blago u vidu Kalemegdana zarad ličnih interesa i lake zarade za partijske koristoljupce. Možete samo zamisliti kako bi to ružno izgledalo da ono čudo štrči iznad vode. Nekako se i dalje nadam da će razum nadvladati glupost. Ne ljudi, ovo je za proteste i to ozbiljne i masovne. Ovako nešto ne bi smislio ni najveći srpski neprijatelj.
"Davno je umrla ženka moja,
Sav olinjao i beo mi je rep,
A ja jurim kroz noć, senci nalik,
Jurim i sanjam, ovako poluslep,
Kako srne i zečeve jurim,
Slušam vetar što kroz grane buji,
Snegom gasim u suvom grlu žeđ,
I nosim dušu svoju da je đavolu predam."
Pohvale za post: 5
-
MC_
-
- Higher intermediate
- Pridružio se: Uto Nov 14, 2017 11:51 am
- Kontakt:
Pohvaljen: 2011
Pohvalio: 372
Vecina gradjana ne misli kao mi.
Za vecinu te starlete i kobasice jesu prava stvar.
Kod nas valdaju lumpenproleteri, to vam je istina.
Mi smo potpuno zatvoreno drustvo, nasa politicka elita, bilo da volite SNS ili DS aromu predstavlja jedan poklopac koji sprecava bilo kakav razvoji napredak drustva. Naravno, mi nismo suverena zamlja i ovakav politicki sistem su zapravo osmislili stranci.
Za vecinu te starlete i kobasice jesu prava stvar.
Kod nas valdaju lumpenproleteri, to vam je istina.
Mi smo potpuno zatvoreno drustvo, nasa politicka elita, bilo da volite SNS ili DS aromu predstavlja jedan poklopac koji sprecava bilo kakav razvoji napredak drustva. Naravno, mi nismo suverena zamlja i ovakav politicki sistem su zapravo osmislili stranci.
"Beograd na vodi je sjajna stvar. Arapski investotor ce doći i izgradiće nam pored tih zgrada i nove bolnice i škole i metro. Sve će da nam izgrade." izjavio je 2015. godine T.D. doktor elektrotehnike.
Pohvale za post: 2
-
MC_
-
- Higher intermediate
- Kontakt:
Дошљак » Pet Jan 10, 2020 1:22 am napisao:Већина није за гондолу, али сам сигуран да велика већина такође није ни свесна да се спрема гондола, како онда треба да изгледа, да треба да девастира и саму тврђаву, и визуру са ње ка граду и Ади, и визуру ка њој са реке, са НБГ, са мостова... Многи и мисле да тако треба, да је то развој, да баш то довлачи туристе, како је то европски и сл. баљезгарије.
Gonodola je za vecinu neki maglovit pojam sa TV-a. Nesto sto povezuju sa Venecijom, neka secerlema.
"Beograd na vodi je sjajna stvar. Arapski investotor ce doći i izgradiće nam pored tih zgrada i nove bolnice i škole i metro. Sve će da nam izgrade." izjavio je 2015. godine T.D. doktor elektrotehnike.
-
Прле
- Higher intermediate
- Pridružio se: Čet Nov 29, 2018 12:57 pm
- Kontakt:
Pohvaljen: 1980
Pohvalio: 1912
Под условом да се изгради, шта смета да се после пада жвалавог тирјанина и његових полтрона
1. Сви јавни промоутери позвову на одговорност и одлеже у бајбоку неколико година
2. Сви који су се омастили у том пројекту такође мало поседе у затвроу, док им се имовина национализује
3. Срамна жичара демонитира...
1. Сви јавни промоутери позвову на одговорност и одлеже у бајбоку неколико година
2. Сви који су се омастили у том пројекту такође мало поседе у затвроу, док им се имовина национализује
-
MC_
-
- Higher intermediate
- Kontakt:
Прле » Uto Jan 21, 2020 12:55 pm napisao:Под условом да се изгради, шта смета да се после пада жвалавог тирјанина и његових полтрона
To bi bilo lepo, ali je nemoguce jer ne postoji politicka snaga koja ide u tom smeru.
-
GOJE
- Advanced
- Pridružio se: Uto Apr 15, 2008 10:35 am
- Kontakt:
Pohvaljen: 11696
Pohvalio: 5234
Pohvalio: 5234
Naravno da bi smetalo da se gondola izgradi, jer će:
- Naš novac (koji ima gde pametnije da se potroši) biti bačen na to.
- Neki delovi kulturno-istorijskog nasleđa biti trajno uništeni.
- Beogradska tvrđava (uz ostale kandidovane lokacije), neće dobiti zaštitu UNESCO-a, pa će moći da se dalje iživljavaju nad svima nama i nad našim nasleđem.
Ova priča o posledicama (zatvor, nacionalizacija...) ima smisla taman koliko i kažnjavanje nekih najtežih izvršilaca krivičnih dela - neka i opljačka, siluje i spali, kaznićemo ga posle.
- Beogradska tvrđava (uz ostale kandidovane lokacije), neće dobiti zaštitu UNESCO-a, pa će moći da se dalje iživljavaju nad svima nama i nad našim nasleđem.
Ova priča o posledicama (zatvor, nacionalizacija...) ima smisla taman koliko i kažnjavanje nekih najtežih izvršilaca krivičnih dela - neka i opljačka, siluje i spali, kaznićemo ga posle.
....Frizurica sređena, pomorandža ceđena...Brodski podovi, morski plodovi...Podno grijanje, intimno brijanje...
http://www.youtube.com/watch?v=qnPZy3vHmsA
http://www.youtube.com/watch?v=qnPZy3vHmsA
-
MC_
-
- Higher intermediate
- Kontakt:
GOJE » Uto Jan 21, 2020 2:43 pm napisao:Naravno da bi smetalo da se gondola izgradi, jer će:
da.
sustina je u nasoj nemoci danas.
-
dziggy
- Higher intermediate
- Pridružio se: Pon Feb 05, 2007 11:47 pm
- Kontakt:
Pohvaljen: 1196
Pohvalio: 1998
Pohvalio: 1998
-
Koniljo
- Intermediate
- Pridružio se: Čet Mar 14, 2019 10:30 am
- Kontakt:
Pohvaljen: 749
Прле » Uto Jan 21, 2020 12:55 pm napisao:Под условом да се изгради, шта смета да се после пада жвалавог тирјанина и његових полтрона
Problem je u tome bi ovi drugi radili isto što i sadašnja vlast. Opšti dogovor da jedni druge ne hapse. Tu je jedino narod na gubitku. Ako izgrade ovo čudo, sledeća vlast će samo nastaviti po starom pod izgovorom "neisplativo je da se ruši". U većim smo problemima nego što mislimo.
"Davno je umrla ženka moja,
-
Прле
- Higher intermediate
- Kontakt:
Онда протести. Нема друге.
-
SRBO
- Advanced
- Pridružio se: Pet Jan 23, 2015 9:48 pm
- Kontakt:
Pohvaljen: 2797
Pohvalio: 143
Pohvalio: 143
Видели смо шта је једино што може да покрене масовни протест - покушај самог уништења народа. Пошто се гондола не квалификује као покушај масовног расрбљавања, нема заједничког интереса
Једино решење за лоше и насилне људе су добри људи који су вештији у насиљу.
https://twitter.com/antisoyadeen
https://twitter.com/antisoyadeen
-
sizif
- Advanced
- Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 4:58 pm
- Kontakt:
Pohvaljen: 1655
Pohvalio: 1000
Koniljo » 21 Јан 2020, 21:03 napisao:Прле » Uto Jan 21, 2020 12:55 pm napisao:Problem je u tome bi ovi drugi radili isto što i sadašnja vlast. Opšti dogovor da jedni druge ne hapse. Tu je jedino narod na gubitku. Ako izgrade ovo čudo, sledeća vlast će samo nastaviti po starom pod izgovorom "neisplativo je da se ruši". U većim smo problemima nego što mislimo.
Није истина. Да су хтели да раде исто - радили би за тринаест година власти. Перфидно замењујеш тезе, како би код људи створио осећај узалудности и беспомоћности.
Сизиф не одустаје!
-
solecar
- Professional
- Pridružio se: Uto Dec 06, 2011 2:06 am
- Kontakt:
Pohvaljen: 10403
Pohvalio: 18836
Pohvalio: 18836
-
Прле
- Higher intermediate
- Kontakt:
Да. Види се чак и не читајући текст...
-
sizif
- Advanced
- Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 4:58 pm
- Kontakt:
Pohvaljen: 1655
-
direktor
- Professional
- Pridružio se: Pet Okt 10, 2008 2:07 pm
- Kontakt:
Pohvaljen: 22549
Pohvalio: 8737
Pohvalio: 8737
*Ова порука је за приватну, а не јавну употребу. Њена сврха/циљ/намера није вршење нити позивање на вршење кривичних или других кажњивих дела, већ упражњавање Уставом зајемчене слободе мисли, савести и говора.
-
And7rey
- Higher intermediate
- Pridružio se: Sre Sep 23, 2015 8:38 pm
- Kontakt:
Pohvaljen: 3634
Pohvalio: 106
Pohvalio: 106
Nema ništa od ovoga, hvala bogu, ipak imamo još nekoliko nezavisnih sudija koji se nisu prostituisali ovoj vlasti.
Zaklanjaš mi Beograd!
Povratak na “Bulevari, ulice i ostala gradska infrastruktura”