Дирекција за градско грађевинско земљиште расписала тендер за градњу саобраћајница од Трише Кацлеровића на Аутокоманди. Пријаве до 3. маја, а рок за израду техничке документације 360 дана
http://www.novosti.rs/%D0%B2%D0%B5%D1%8 ... -auto-putu
Moderator: Igor
Дирекција за градско грађевинско земљиште расписала тендер за градњу саобраћајница од Трише Кацлеровића на Аутокоманди. Пријаве до 3. маја, а рок за израду техничке документације 360 дана
abrines » 08 Apr 2018 02:28 pm napisao:Колико ми се чини, национални диспичерски центар је у Новом Саду.
nikolaj » 14 Apr 2018 01:23 am napisao:abrines » 08 Apr 2018 02:28 pm napisao:Колико ми се чини, национални диспичерски центар је у Новом Саду.
Nacionalni dispečarski centar EPS Distribucije je u Novom Sadu.
Nacionalni dispečarski centar EMS-a je u Beogradu na Voždovcu.
Ovo će biti EPS-ov rezervni dispečarski centar.
vladanc » 14 Apr 2018 10:05 am napisao:nikolaj » 14 Apr 2018 01:23 am napisao:abrines » 08 Apr 2018 02:28 pm napisao:Колико ми се чини, национални диспичерски центар је у Новом Саду.
Nacionalni dispečarski centar EPS Distribucije je u Novom Sadu.
Nacionalni dispečarski centar EMS-a je u Beogradu na Voždovcu.
Ovo će biti EPS-ov rezervni dispečarski centar.
Диспечерски центар у НС не ради апсолутно ништа и не управља ни са чим, само се зове тако. Сваки огранк ЕПС Дистрибуције - ОДС (Београд, Нови Сад, Ниш, Краљево, Крагујевац) имају своје ДЦ, и они једино управљају ЕД мрежом. Преносном мрежом управља ЕМС-ов ДЦ на Вождовцу. Ово ће можда бити резервни ДЦ огранка Београд, који се иначе налази на Славији. ЕПС нема, нити ће имати ДЦ, у његовој надлежности су електране и угљенокопи.
Povratak na “Bulevari, ulice i ostala gradska infrastruktura”
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 16 gosta