solecar napisao:Nisam stigao na početak da se uključim u BG hroniku. Pričali su nešto o brojanju putnika. Da li se radi samo jedan deo ili cela mreža , nisam razumeo. Isto tako je spominjano da su obučeni "fizikalci" da broje putnije , zato što je to mnogo pouzdanija metoda od brojača putnika , i da nas to neće dodfatno koštati. Spominjano je nekakvo skraćivanje i produžavanje linija , kao i pojačavanje linija , sve to nakon brojanja putnika. Meni ovo nekako deluje da oće da vide gde bi najmanja revolucija izbila skraćenjem i / ili pretvaranjem u solo linije.
Rečeno je da je počelo brojanje putnika, i da ce biti uradjeno ne na svim linijama, vec na linijama,, na kojima je primecen poremecaj u broju putnika,, odnosno gde su kapaciteti manji, a potraznja veca, prosto receno... kazu da je ovo vec primenjeno na linijama 77 i 79,s tim sto i vrapci znaju da je to pokusaj da se nadomesti ukidanje 28-ce...isto tako sam primetio da na 77 rade 2 pogona:Zemun i Novi Beograd, ne znam u kom promeru je taj odnos polazaka, ali sam danas svojim ocima video nekoliko i zglobnih i solo autobusa Zemuna i Novog Beograda na toj liniji, s tim što je direktiva da se na tu liniju ne šalju BMC Turski busevi zbog nekoliko nesreca koje su se desile na ovoj liniji... jos jedno zapazanje je da vec nekoliko dana na liniji 16 radi neuobicajno veliki broj solo vozila,u razlicitim periodima dana, isto to sam video i na liniji 95,to jeste zaista retkost svih ovih godina, recimo kazu da je danas na 16-ci radilo 5 solo autobusa, a istovremeno linija 31 je pojacana sa nekoliko zglobnih Solarisa, i linija bukvalno ide na 3 do 5 minuta, nikad bolje, koliko je to vezano za kocke, a koliko za samo brojanje putnika to ne znam, mada je svima jasno da je 31 zaista opterecena linija.... tako da ocigledno se vrse neke rokade u hodu, nadlezni su na Hronici rekli da su trenutno najopterecenije linije u gradu 23 i 95,mada nam za to ne treba neka analiza, to je jasno ko dan...
Sent from my SLA-L02 using Tapatalk