Moderator: Igor
relja napisao:Evo par fotografija Airport City-ja koje nisu slikane
tehnikom fotografisanja vojnog objekta
relja napisao:Moja firma se useljava u APC, pa mogu da uđem u našu zgradu, odatle i ovi snimci sa sprata. Niko mi ništa nije rekao za slikanje, rampu sam prošao mnogo puta i niko me nikad nije ni pogledao, a u samom krugu te niko ništa i ne pita. Nisi ni trebao da pitaš, mogao si samo da prođeš i da slikaš...
relja napisao:Ono nije nikakva jadna maketa, ono je pravi Orao-dvosed, došao iz muzeja vazduhoplovstva, izvađeni su mu motori, a ofarban je obližnjem hangaru starog aerodroma. To što Orao prvi put poleteo kada ovde odavno više nije postojao aerodrom, to je druga priča. Muzej ima još uvek avione koji su poletali odatle, a oni ne moraju da se stavljaju u položaj "protivgradne rakete" da bi izgledali efektno...
Poštovani,
Iz Sekretarijata za urbanizam smo dobili informaciju da će Inicijativa koja je upućena
JUP “Urbanistički zavod Beograda” biti razmatrana prilikom izrade Izmena i dopuna
Generalnog plana Beograda 2021, koja je u toku, na osnovu Odluke koju je
Skupština grada donela 29. 11 2006. godine.
Nakon izrade Nacrta izmena i dopuna GP Beograda 2021(Izmene GP 2/2006) biće
obavljena procedura javnog uvida u toku koje ćete moći da se informišete o tome
da li je predmetna inicijativa prihvaćena. Podaci o mestu, vremenu i trajanju javnog
uvida biće oglašeni u dnevnim sredstvima informisanja “Glas javnosti”, “V. Novosti” i “Danas”.
Nacrt plana koji će biti izložen na javni uvid će biti dostavljen Gradskoj opštini Novi Beograd na mišljenje.