Од исте улице би ионако ваљало направити булевар, с два коловоза и кружним током на крају, без обзира на све друго, као користан саобраћајни одушак за овај део Новог Београда.
Nebojsa » Пет Феб 07, 2020 12:50 pm napisao:![]()
Moderator: Igor
Nebojsa » Пет Феб 07, 2020 12:50 pm napisao:![]()
Pasarela » Pet Feb 14, 2020 7:54 pm napisao:Мислим да фали антена на новој згради Ушћа ..можда би ту могла краћа а шира антена од ове на старој згради.. мени је асиметрија ок фазон па због тога. Иначе лајк за зграду испала је супер.
Pasarela » Пет Феб 14, 2020 6:54 pm napisao:Мислим да фали антена на новој згради Ушћа ..можда би ту могла краћа а шира антена од ове на старој згради.. мени је асиметрија ок фазон па због тога. Иначе лајк за зграду испала је супер.
zicboban » Uto Feb 18, 2020 11:22 am napisao:Kakva bi ovo krasota bila da ima jos jedno 50-60 metara visine .Steta,velika steta
shadestudio » Уто Феб 18, 2020 12:18 pm napisao:U buducnosti ce sigurno biti jos zgrada visokih u toj zoni. Prosto je oblast privlacna za tako nesto.
predre » Sre Feb 19, 2020 12:57 pm napisao:Taj tržni centar treba da nestane odatle. Ruži ceo kvart i apsolutno mu tu nije mesto.
Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
Povratak na “Završeni projekti”
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta