Djordje33 » Sre Jan 20, 2021 9:23 am napisao:Bageri su tu zbog parka i staza oko zgrade ne kopaju. Prvi put sad vidim da mi imamo radove u to vreme bilo kakve vrste. Ako je tako ljudi zovite komunalnu. Meni da neko radi tako kasno i da lupa ja bih pozvao. Iskreno zacudjen sam da u opste imamo bilo kakve radove u to vreme. Nikad nismo radili osim na samom pocetku do tako kasno. U svakom slucaju ja bih na vasem mestu zvao komunalnu i prijavio buku ako su zaista neki bucni radovi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pozvali smo komunalnu policiju zbog buke koja je pocela i veceras, ali su nas uputili na gradjevinsku inspekciju. Upravo smo poslali mail jer se niko ne javlja u ovo doba noci.
Znamo da je dozvoljen rad u trecoj smeni na gradjevinama, ali buka tada treba da je svedena na minimum. Ja sam zato i pisala ovde jer je tu investitor koji moze sigurno da reaguje, a vidimo da od nadleznih sluzbi nema nista. Tako da bih zamolila da ako postoji osoba koja moze da utice na ovo, da reaguje. Buka je stvarno nepodnosljiva. Pocinje u 23.30 i traje do ranih jutarnjih sati. Uglavnom bager prevrce zemlju sa jednog mesta na drugo pa stavlja u kamione ili premesta betonske ploce gvozdenim viljaskarom pa se to lupanje zaista jako cuje. Park ispred zgrade je veliki, a kako su radovi tek poceli onda bolje da neko reaguje na vreme inace nam nema spavanja na jedno duze vreme.
Izvinjavam se sto sam skrenula temu na buku, ali ne vidim gde dalje mozemo da se obratimo.