Moderator: Igor
Zgrada C.K.K.P.J., Beograd; natječajni projekt Fotografija makete, vizura 1
Metapodaci
Title
Zgrada C.K.K.P.J., Beograd; natječajni projekt
Author
Turina, Vladimir
Co-author
Nikšić, Radovan (1920-1987)
Publisher
1947.
Vrijeme nastanka od
1947
Technique
kaširana fotografija
Collection
Arhivski fond - Vladimir Turina
Subject-topical term
Arhitektura: projektiranje
Jedan od deset ex aequo otkupa
Biciklistkinja » Ned Mar 22, 2020 11:20 am napisao:Ove klupe su najveće zlo od svuh klupa jer su potpuno neudobne za naslanjanje, a potrošeno je drveta od kojeg bi mogle da se naprave 3 normalne klupe umesto jedne fensi i nefunkcionalne klupe. Baš me zanima cena ove jedne klupe?
+10000astrodule napisao:Ne znam za ostale postove, ali za ovaj je apsolutno u pravu.
Niski nasloni, na pogrešnom mestu, potpuno neobrađene ivice i sedalnog dela i naslona (posle par meseci su ih malo obradili), krivljenje, pucanje. Totalni promašaj i primer dizajnera koji nikada nije seo na svoju klupu i koga baš briga za funkcionalnost i koji ne zna ništa o ergonomiji.
Biciklistkinja » Uto Mar 24, 2020 8:17 pm napisao:Moji postovi su realni, a problem je u tome što se većina stvari u gradu radi pogrešno i iz čistog interesa što botove od 30 komentara boli čim su pročitali sve moje i analizirali. Ja nisam u tom fazonu i ne analiziram tuđe komentare. Za cenu jedne ove fensi i neupotrebljive klupe od masovnog drveta koja se samo posle godinu dana raspada moglo se postaviti 3 drugačije klupe čime bi učinci koji klupa treba da ima na čoveka bili mnogo veći od klupe koja se izvitoperila.
Bukira » Чет Мар 26, 2020 4:20 pm napisao:Danas sam prošao tuda, isto izgleda, samo što su bare nešto manje. Verujem da je posle kiše slika identična.
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gosta