Šta je novo?

Blok 11a - [ VIG Plaza - Stambeno poslovni blok]

Imam planove za ovu polukruznu lamelu. Tu ce biti fantasticni stanovi!
 
ja sam prolazio prosle nedelje, dva ili tri puta, i nisam video da iko radi na tm gradilistu. Jedan deo jeste zavrshen (duz ulice tresnjinog cveta) u koji se uselila neka banka ,naravno, ali na onom stambenom delu, blize energoprojektu kao da nema nikog. Ali su barem grubi arhitektonski radovi zavrsheni
 
Takodje prolazio juce ,kao i kad su bile trke 4h Usca i radovi kao da stoje ,a Wienerova zgrada je zavrsena i jako lepo izgleda...
Preterane su cene koje traze, a dodtano pravi problem skok kursa kao i situacija da retko ko inace uzima sada nekretnine a pogotovo one koje nisu zavrsene.
 
mradulovic":2kxca5i9 je napisao(la):
ja sam prolazio prosle nedelje, dva ili tri puta, i nisam video da iko radi na tm gradilistu.
Jesi li siguran da znas o kojem projektu se ovde govori? :D

LM, trenutno na GP5 i GP6 radi nekoliko stotina radnika. Zavrsetak i primopredaju stanova u Imperialu predvidjaju za ranu jesen, ali sudeci po stanju u kome su trenutno nalaze objekti predvidjam kasnu jesen ( nov-dec). Na GP6 imaju 2 zavrsena uzorna 4-s stana i jednostavno ne mogu da im nadjem nikakvu zamerku. ( osim cene :( ) . Na ove dve parcele je prodato oko 70% stanova. ( ne i naplaceno, to je kod Dragana veoma rastegljiv pojam). Projekat je delimicno, tek u ovoj zavrsnoj fazi, finansiran od Raifa i KMBN.Grubi radovi su placeni iz profita od prodaje VIG plaze.

Sto se tice GP3, tu radovi zaista miruju i nastavak na ovoj parceli ce uslediti kada se prethodne 2 zavrse.Prvobitna zamisao je bila da se ovi stanovi ne prodaju vec da ih investitori zadrze i rentiraju, ali se odustalo od te ideje, vec ce sve ici u prodaju. Na GP3 ce biti nesto manji stanovi po kvadraturi nego na GP6 ( 4 stana po ulazu 2 x 3-s od 120m2 i 2 x 4-s od 150m2. Sto se tice polukruzne zgrade, tu nemam bas nikakvu informaciju, jer me nije zanimala, a i nikada ne bi kupio stan sa lucnom fasadom. ( sto ne znaci da imam istancan ukus :( ).
 
Nevenkovic jel mozesh malo detaljnije o kvalitetu gradnje i koliko sada traze za m2?
 
Pegasus":vtlad7kx je napisao(la):
malo detaljnije o kvalitetu gradnje i koliko sada traze za m2?
Cene su : za GP6 do 3. sprata 3.500 , iznad 3.700 E/m2. Za GP5 3.300, stim sto ne znam da li i tu ima razlike po spratovima.

Cene nisu fiksirane i moguce je praviti dogovor. Pogotovu ako je kupac spreman da odmah plati.

Kvalitet zavrsnih radova je vrhunski, kao i korisceni materijali, Takodje je i tehnoloska oprema stanova i zgrade na dosta visokom nivou. Na NBG nisam video nista slicno ( osim mozda Savograda, gde nisam ni bio niti sam upoznat sa detaljima ).
 
Nevenkovic":2l3xs9vm je napisao(la):
mradulovic":2l3xs9vm je napisao(la):
ja sam prolazio prosle nedelje, dva ili tri puta, i nisam video da iko radi na tm gradilistu.
Jesi li siguran da znas o kojem projektu se ovde govori? :D
na objektu naspram Bulevara Mihajla Pupina, do Energoprojekta niko nije radio kada sam, kao sto sam rekao, prosao dva ili tri puta tokom prethodne dve nedelje, tokom ranih popodnevnih casova (14,15h)
 
Takodje, ni ja dugo nisam video radnike na zgradi tacno izmedju Vig Plaze i energoprojekta. A veoma cesto prolazim tuda
 
Pa ako su cene kao sto nevenkovic kaze tesko da ces uskoro videti radnike u tome delu :violina: Pohlepa je neunistiva
 
Ja sam video danas radnike,ako prođem sutra slikaću.
 
Danas sam iz autobusa video skoro sasvim završenu fasadu "Imperijalne" zgradice najbliže Dunavu. Nisam imao fotoaparat da ovekovečim to udarničko postignuće, ali mogu da vam kažem da izgleda u dlaku kao na renderu. Veselo, nema šta. :)

P.S. Ako neko ne zna o kom objektu zborim, evo pojašnjenja: radi se o jednoj od one dve nandžaraste kockice.
 
Kažem ti da su iste kao na renderu. :)
Pošto "habitavam" blizu, probaću za viken(a)d da škljocnem koju izbliza.
Eh, kad bi tada još i rušili onu avetinju od kineske embahade, pa da ne moram dvaput da iz(i)lazim...
 
Nevenkovic":bjpg1bkv je napisao(la):
Minnheima":bjpg1bkv je napisao(la):
Eh, kad bi tada još i rušili onu avetinju od kineske embahade, pa da ne moram dvaput da iz(i)lazim...
Oće, za koji dan.
Ispravka: Ugovor je potpisan ove nedelje, a rusenje za 30/45 dana. Nakon rusenja nece biti nikakve gradnje, vec samo travnjak.

Novi objekat tek kada se zavrsi GP 3. (nema se )
 
A da vidite noću kakva kičerica od nekih crvenih svetala (ko u kupleraju).
 
Dobro je ispalo. Mislio sam da ce ove zute biti katastrofa, ali na kraju izgledaju simpaticno.
 
Bio sam danas da slikam, žute zgradice su mi baš dobre :) i po prvi put sam mogao cele da ih slikam jer više nema stare kineske ambasad, ostade samo zemljište . Međutim, pošto sam hteo sa svih stana da fotkam, iza ka energpoprojektu, neki izađoše iz kola i pokazaše značku i pitali me šta radim i ja kao zaaa sebe kao fotkam, pa sam morao da izbrišem te slike :p smor
 
Ne mogu da verujem da cu ovo da kazem, ali meni tu nedostaje jedna jaca vertikala. Mozda da je ovaj zaobljeni toranj zaista malo vise to - toranj.
 
Vrh