Šta je novo?

Raiffeisen Bank HQ - Blok 66a - [ Poslovni objekat | 21 000kvm ]

3 lista duvana
slazem se da je zgrada lepa, ali da je bash osvezenje?! ok, lepo presvuchen josh jedan kvadar. Falkensteiner je za ovo pojam hrabrosti u arhitekturi
 
vucko":2d50uhlr je napisao(la):
Crno zuto bi bio dobar fazon jer su to i boje te banke.

само због тога само ту комбинацију и рекао, притом мислим да је песлаб контраст између боја, слаб контарст, што мислим да овој згради баш треба.
ах и видим да је "наставак" зграде у призељмау у истом материјалу и истој равни...недовољно наглашено. баш би требало да лебди овај горе. требало је да увуку тај део..


него ево "жуте"
финансијски центар рајфајзен:
pxt-RFC-a_%C2%A9paul-ott_38small.jpg
 
Danas proshao pored zgrade, kao da su radovi stali, pre 10ak dana je asfaltirana mala porpecna ulica do centralnog ulazau zgradu i od tada kao da nema radnika...
 
Ima li nekih zvanicnijih novosti o useljenju Rajfove nove zgrade?
 
Pominjano je još ranije na ovoj temi da bi od septembra trebalo da počnu da rade u novoj zgradi.
 
Videh u temi za Intesinu zgradu da kasni pocetak radova, pa da prenesem info koji sam dobio od radnika koji su izlazili sa gradilista Rajf banke, da se kasni jer se otgleo nesto oko tehnickog prijema ili upotebne dozvole pa se to mora sanirati, uglavnom rekoshe da ce se ipak okasniti vishe nego sto ikada planirali.

Spolja gledano radovi su ~ 90% zavrseni, kada ce zgrada biti useljena nisam uspeo da dobijem info od tih radnika, kazu da ne zavisi vishe od njih vec od tih kontrola.

Ako imate konkretnije informacije napishite gde je zapelo i kada se ocekuje preseljenje iz GTC Arena u novu zgradu.
 
Ja koliko znam, trbalo je da se do septembra isele GTC-a, a neke službe već i jesu.
To sam saznao posredno, jer moja firma cilja neki prostor u GTC-u :)
 
Nisi nista nacuo o kasnjenju koje sam gore napisao da su mi preneli radnici sa kojima sam razgovarao?


Jel ti nije problem da kada budesh znao tacan datum useljenja nove zgrade Rajfajzen banke, da javish na forumu, posto si definitvno jedan od najupucenijih na tu temu?

Hvala unapred,
Pozdrav
 
:)

Ma otkud sam upućen, ovo sam slučajno saznao :)

O tom kašnjenju koje si pominjao ne znam ništa. Ali ako budem još nešto saznao definitivno ću preneti.

Pozdrav
 
Rajfajzen: Nova upravna zgrada
IZVOR: TANJUG
Beograd -- Nakon jedanaest godina poslovanja u Srbiji, Rajfajzen banka otvorila je novoizgrađenu upravnu zgradu, prvu u sopstvenom vlasništvu u Srbiji.

135933514503f3e74f221d612766576_640x427.jpg


Takvim potezom banka je pokazala jasnu opredeljenost da nastavi sa razvojem svog poslovanja na ovom tržištu, istaknuto je u saopštenju Rajfajzen banke. Vrednost investicije je 40 miliona evra.

"Ova odluka ima za cilj još bolje pozicioniranje banke, kao pripremu za dalji razvoj poslovanja. Ovom investicijom Raiffeisen banka želi da pošalje jasan signal da srpsko tržište ostaje vrlo važno i interesantno, te da je svakako vredno dugoročnog ulaganja“, istakao je predsednik Izvršnog odbora Rajafajzen banke Oliver Roegl.

Čak i u izmenjenom ekonomskom okruženju u toku protekle četiri godine, banka je beležila veoma dobre poslovne rezultate. Baza klijenata broji preko 508.500 klijenata, a potvrdjena je i pozicija jednog od vodećih kreditora u Srbiji.

Izgradnjom nove upravne zgrade u glavnom gradu Srbije banka želi da objedini sve upravne i prateće službe banke, na taj način stvorivši dobru osnovu za nastavak i dalji razvoj svog poslovanja u Srbiji. Nova upravna zgrada Raiffeisen banke smeštena je na veoma atraktivnoj poslovnoj lokaciji - u Bloku 66a na Novom Beogradu. Površina objekta iznosi oko 18.370 metara kvadratnih, a u njemu će raditi oko 1.000 zaposlenih.

Osim službi banke, u zgradi će biti smeštene i ćerke-kompanije "Raiffeisen Leasing", "Raiffeisen Rent", "Raiffeisen Future", "Raiffeisen Invest" i "Raiffeisen Investment". Poslovna zgrada, čiji je glavni izvodjač domaća kompanija, koncipirana je kao moderan poslovni objekat, projektovan u skladu sa savremenim trendovima u arhitekturi.

Rajfazen banka je članica Raiffeisen International, jedne od vodećih bankarskih grupacija u srednjoj i istočnoj Evropi. Poslovanje u Srbiji započela je 2001. godine, a sada svoje aktivnosti razvija u tri pravca - poslovanje sa stanovništvom i mikro preduzećima, poslovanje sa privredom, upravljanje sredstvima i investiciono bankarstvo, navedeno je u saopštenju.

Izvor: Biz.B92.net
 
Bio sam juče unutra, u prizemlju. Još uvek se uhodavaju, mogli bi da postave znak kuda se ulazi u ekspozituru :)
 
jeste samoo sto je ova u becu na 10 puta boljem mestu :)))
 
Vrh