Šta je novo?

Udruženje Ljubitelja Javnog Prevoza ( ULJJP ) 1.3.2012

Zar nije bila priča da je Trolza spremna da donira sve originalne delove ali restauraciju koč......srpski specijalitet....nerešeni vlasnički odnosi. :lool:

Elem,trola je i dalje GSP-ovo vlasništvo a njih zabole, dok Muzej nauke i tehnike ne sme da krene u restauraciju jer imovina nije njihova. Čak je neko izjavio da im trola smeta jer treba da rade fasadu....

...beše nam je C.S.I. to ispričao?
 
Odakle ti dozvola da postavljaš slike sa grupe ! Da li si dobio dozvolu slučajno da postavljaš tuđe slike !
 
Facebook = javne informacije
On je postavio link do tvoje grupe na facebooku što je i reklama za tebe :D
 
Pa sta fali sto je postavio slike? Ne vidim u cemu je problem?
Bar smo svi mogli da vidimo slike tog autobusa.
 
Cuburac93":3opnhgou je napisao(la):
Ako si već postavljao onda reci izvor a ne da postavljaš i da nekažeš izvor !

Pa dobro mozda je covek zaboravio.

Eto sada svi znamo da su tvoje slike. :D :wink:
 
Па само слепа особа неће приметити име странице које ја сматрам као извор, јер нигде не пише да си ти аутор слика. И немој да се губиш убудуће.
 
Ајде бре Чубурац олади....

Прво, није човек поставио слике.
Друго, чим отвориш линк пише чије су слике.
Треће, сви знамо за ту распалу конзерву те не видим нешто ексклузивно па да поседује нека "ауторска права"...
Пето, валјда је поента стећи што шири аудиторијум ако се жели та конзерва спасити. У том случају је најмање битно чије слу слике. Да су моје, болело би ме уво што нисам потписан јер је битно спасити возило....

....тешко да ћете било шта корисно урадити са оваквим јавним наступом....
 
Моја препорука је да се у Удружењу љубитеља јавног превоза уведе правило да се на сваку слику негде стави лого Удружења. А онда, нека их дели ко и како хоће. Ако су у питању интерне слике, које нису намењене јавности, треба их слати преко мејлова.
 
Meni se cini da je ovo udruznje obavijeno velom tajne i da je zrelo za zabranu. ustavni sud je revnosan kad su u pitanju ovakve protivu poreteka organizacije.
 
Ljudi ajde spustite malo loptu, zasto dajete takvu negativnu sliku o vasem udruzenju?

Izgledate kao neslozni klinci koji se prepiru oko gluposti, to ne uliva poverenje ljudima da vas podrze u vasim akcijama.
 
izgleda da i jesu klinci, citam na grupi izvestaje sa sastanka i lol-ujem :laugh:

"glasanjem je odluceno da ko napusti udruzenje i predje u drugo,a potom hoce da se vrati u nase udruzenje je zabranjeno"
 
eto. ovaj primer iz njihovog statuta, koji navodi dr strangelove, jasno govori da ovaj put imamo situaciju sa jednim ezotericnim, netransparentnim, sektaskim udruzenjem, kome nista nije sveto. mislim da je pitanje dana kada ce da udare na institucije drzave... moramo da reagujemo sto pre, da ne bi prosli kao srbi na kosovu!
 
Ikarbus 111 tkz. 298 neće biti isečen i planira se remont kako bi mogao da se pridruzi na dorcolu lejlandu i sanosu
 
Čini mi se da je danas vozio na 305
 
Ne bi ja rekao da je 298 izasao u saobraćaj posto je trenutno u nepokretnom stanju. Čeka se dozvola do kraja ovog meseca da se sredi i da se prebaci u dorcol
 
Tramvaj Đuro Đaković neće biti isečen.

Bio je održan sastanak sa zamenikom direktora centrale, čovek koji nam je izašao u susret i sviđa mu se ideja o kojoj smo pričali sa njim i on je isto za oćuvanje starih vozila Javnog Gradskog Saobraćajnog Preduzeća Beograda.

Rekao nam je da je glačalica na generalnom remontu. Ona će raditi još dugo dok se ne nabavi nova. Takođe isto za robelovu mašinu za savijanje šina.
 
Дај слику тог горе 298. На једној слици сам видео да ЂЂ има неку приколицу, шта ће бити са њом?
Ево нашао сам
16a62l5.jpg
 
Sve je ovo lepo, ali za sve ovo u sta se vi upustate treba brdo para, koje vi ocigledno nemate. Tako je bilo i sa sad vec cuvenim kecom koji truli 2 godine dole u muzeju nauke i tehnike, kad prodjem dole cini mi se da cujem kako ga rdja "jede". A to sto vi ocekujete da ce GSP o svom trosku remontovati 298, a na kraju i Sanosa, je po meni malo smesno, jer ima jedno 400 autobusa iz redovnog saobracaja kojima treba remont, za koji se trenutno nema para...
 
A sto se sad ne angazujete da sacuvate 01 koji je identican kao 298 samo u 100 puta boljem stanju?
 
Vrh