Šta je novo?

Falkensteiner - Blok 11a - [ Hotel Poslovni objekat | 24 200kvm ]

Beograd: Otvoren Falkenštajner Hotel
Tanjug | 07. decembar 2012. 14:56 | Komentara: 3
Objekat u kategoriji gradskih hotela, sa četiri zvezdice superior, namenjen je prvenstveno poslovnim ljudima i kongresnom turizmu, i zahtevnim strancima

BEOGRAD - Renomirani hotelski lanac Falkenštajner Mičeler Turizam Grup (Falkensteiner Michaeler Tourism Group) otvorio je danas prvi hotel u Novom Beogradu - Falkenštajner Hotel Belgrade.

Objekat u kategoriji gradskih hotela, sa četiri zvezdice superior, namenjen je prvenstveno poslovnim ljudima i kongresnom turizmu, ali i zahtevnim stranim turistima koji vole luksuz i visok kvalitet usluga, navodi se u saopštenju.

Hotel, udaljen samo četiri kilometra od centra Beograda, raspolaže sa 170 smeštajnih jedinica, među kojima je 26 luksuznih Royal soba. Poseduje šest kompletno opremljenih konferencijskih sala površine 400 metara kvadratnih, luksuznu salu za venčanja površine 300 metara kvadratnih, salon za ljubitelje cigara, a gostima je na raspolaganju i podzemna garaža sa 54 parking mesta, kao i besplatan internet.

U okviru promotivnog perioda, koji će trajati do kraja januara 2013. godine, cena noćenja u hotelu biće 130 evra.

Izvor: Večernje novosti

Falkenstajner-(2)_620x0.jpg


Falkenstajner03.jpg


Falkenstajner04.jpg


Falkenstajner05.jpg


Falkenstajner06.jpg


Falkenstajner07.jpg


Falkenstajner08.jpg


Falkenstajner09.jpg
 
Još slika na istom linku. Čujem i da su komentari gostiju hotela odlični.
 
а све остало је завршено? пословни простор, да ли је усељен, завршен? све собе су готове?
 
Овом сликом сам покушао да извучем максимум из куле :)

img20130104160851.jpg


img20130104160859.jpg
 
i na slikama i uzivo izgleda vrhunski...prosao sam juce tuda i bas se lepo uklapa u okolinu.
 
@ЏанкиБањица, имаш видео снимак на теми "Беобилд радионица" , подтема "Ваше фотографије Београда" (viewtopic.php?f=8&t=1520&start=200) где Драган, иначе је и члан нашег форума под надимком "Гизмо", често поставља слике и видео снимке које уради са својим хеликоптерчићћћем :D . Наравно има и на другим темама, Земунски кеј, Мост Земун-Борча,...
 
Lepo od njih sto su ukrasili i tu stranu na koju treba da se nasloni Banca Intesa (ako treba?)...
 
двориште има изузетно занимљиво поплочање!!! баш ми се свиђа!!! жао ми је што нема зеленила. Не знам ни како то сме због дренаже?
 
Зелени кровови су сасвим једноставна ствар која се практикује бар 40 године по свету. Нису ништа посебно компликованији од сваког равног крова у граду.
 
Slike sa Srpskog festivala vina i rakije

imag4232.jpg


imag4305.jpg


imag4310.jpg


imag4314.jpg


imag4312.jpg


imag4317.jpg


imag4236.jpg


Hostese podbacile, hotel solidan, vino odlično. Hik! :vops:
 
Naletela sam na neki stari render, na koji sam gotovo zaboravila... Obratite pažnju na to kako je trebalo da izgleda prvi sprat:

jql5vr.jpg


Inače, mali off-topic, u istoj brošuri ima render za Falkensteiner Hotel Wien Sonnwendgasse, koji mi se baš dopao:

2vmaqux.jpg
 
Projekat Hotela Falkensteiner Novi Beograd
Utorak, 11. 02. 2014.|13:10 | Izvor: eKapija
http://www.ekapija.com/website/sr/page/ ... vi-Beograd

falkensteinerbeograd1102.gif

foto: Saint-Gobain Rigips Trophy Srbija

Pobednici nacionalnog takmičenja za najbolji enterijer izveden sa "Rigips" materijalima "Saint-Gobain Rigips Trophy Srbija 2013", proglašeni su u četvrtak uveče (28. novembra 2013. godine), u rezidenciji Ambasade Francuske u Beogradu.

Organizator takmičenja je bio "Rigips", pod okriljem kompanije "Saint-Gobain", koja je prvi posao realizovala još daleke 1665. prilikom gradnje dvorca Versaj, a danas je najveći svetski proizvođač građevinskih materijala.

Pobednici u svim kategorijama predstavljaće Srbiju na "Saint-Gobain" internacionalnom takmičenju u Berlinu 2014. Važno je napomenuti da su enterijeri iz Srbije 2 puta pobeđivali i to 2006. u Madridu sa enterijerom "Delta Sporta" i 2012. u Londonu sa Muzejom jugoslovenske kinoteke.

Veliku pažnju žirija i posetilaca, u kategoriji specijalizovanih objekata izvedenih Rigips malterima, izazvao je projekat hotela Falkensteiner na Novom Beogradu.

Autor projekta je Bea Mutterhofer, izvođač radova Kvantum Gradnja, a izvođač Rigips radova Opreming.
 
10.4.2014g.
“Falkensteiner hotel Beograd” uspešno poslovao u prvom kvartalu ove godine

Uskoro otvaranje letnje terase u zelenoj oazi hotela

Iako hotelijersku delatnost poslednjih godina prate poteškoće u poslovanju, uzrokovane svetskom ekonomskom krizom, kompanija “Falkensteiner” u Srbiji održava napredak i dobitak u poslovanju koji se očekuje i u budućem periodu.

http://www.turistickisvet-hotnews.com/v ... ve-godine/
(ceo tekst)
 
Vrh