Šta je novo?

Stadion/ trzni centar - FK „Voždovac“

Sumnjam nesto u to da nece otvarati druge radnje u bgdu. Mozda nece prvih 6 meseci, ali posle ce se siriti kao uostalom i C&A. I oni su u martu otvorili radnju samo u uscu, a posle 6 meseci i u delti.

H&M nije u interesu da ima samo jednu radnju, tako da ce posle par meseci otvoriti radnje i u centru i u ostalim trznim centrima.
A u ostalom to bi moglo da prodje da je H&M dosao preko delte, a posto su dosli licno otvaraju i ostale radnje uskoro.
 
Neki zakupci su počeli već da traže radnike preko sajtova za zapošljavanje.

Vidim da na Infostudu radnike traže: picerija "Amatti", kao i restoran "Mediteranos" i coffe shop "Mr. Big" (ta dva lokala otvara ista kompanija, izvesni "Central Enterprise").

KFC je na svojoj Fejsbuk stranici pozvao zainteresovane da se prijave za posao u restoranu na stadionu Voždovca. Ljubitelje pohovane piletine možda će obradovati i vest da su na istoj stranici posredno najavili otvaranje restorana na Banovom Brdu.

Ono što je zanimljivo je i da globalna HR agencija "Adecco" traži radnike za H&M u Srbiji i da se konkursi završavaju ove nedelje. Deluje malo preuranjeno ako prvu radnju otvaraju tek na jesen, zar ne?
 
nadamo se da je preuranjeno i da je najava za otvaranja za septembar samo patka za iznenađenje za mart.
 
Mozda je delta htela da bude u centru paznje, jer ako bi prvi H&M bio na stadionu posle otvaranja ne bi imali osnova za reklamu. OVako se delta nasla u svim novina, a moze se desiti da H&M prvo dodje na stadion :)

Jos dva meseca i znacemo sta je istina
 
Ako neko vidi jos neke oglase za radna mesta u ovom trznom centru nek mi ih slobodno prosledi preko privatnih poruka.Moj drugar koji zivi u blizini stadiona bi hteo tamo da se zaposli pa rekoh da mu pomognem,a I dobicemo insajdera da vidimo kako funkcionise trzni centar kada pocne sa radom.

Hvala :)
 
Ovde se vide malo planovi prizemlja i prvog sprata u tržnom centru:

megamarket.jpg

intersport.jpg



Roda Megamarket i Intersport

Stadion Voždovac, Beograd
Roda Megamarket i Intersport
Voždovac, Beograd

Površina Roda: 4,000 m2
Površina Intersport: 1,000 m2
Godina: 2013
Završetak za 2,5 meseca
Generalni izvođač

Arhitektonski koncept

Pored ostalih objekata u sastavu tržnog centra „Stadion“ na Voždovcu se nalazi megamarket Roda i lokal sportske opreme Intersport.

Program “Roda Megamarket“ je velika samouslužna trgovina – megamarket ukupne površine 4.050 m2, prodajni deo 2.800 m2 i prostor za pripremu robe i skladišta 1.250 m2. Megamarket je namenjen dnevnom i sedmičnom opsluživanju lokalnih i tranzitnih maloprodajnih i veleprodajnih kupaca, pre svega sa proizvodima svakodnevne potrošnje i velikim asortimanom tehničkih uređaja.

Lokal Intersport je namenjen prodaji sportske opreme, robe i obuće. Ukupna površina lokala je 1.000 m2, od čega je prodajni deo (izložbeni deo) 740 m2, a pomoćni prostori (kancelarije, garderobe, skladišta) 260 m2. I kod megamarketa Roda i Intersport lokala investitor je izveo radove do treće građevinske faze, a Energogroup izvodi radove na finalizaciji. Ovo podrazumeva izvođenje građevinsko zanatskih i instalaterskih radova i to:
- izrada finalnog poda
- izrada spuštenih plafona
- izrada unutrašnjih pregradnih zidova
- stolarske, bravarske i molersko-farbarske radove
- razvod elektroinstalacija
- grejanje i hlađenje lokala
- ventilacija
- izrada šprinkler sistema
- razvod vodovoda i kanalizacije

Izvor: Energo group
 
I zvanično:

H&M dolazi i u "Stadion šoping centar" na Voždovcu
Utorak, 29. 01. 2013.|12:47 | Izvor: eKapija
-------------------------------------------------------------------------------------------
HM_trgovina_170912.jpg


Kompanija "Krammer Wagner Illmaier", saopštila je da je potpisla ugovor sa poznatim švedskim modnim brendom "H&M" koji će svoju drugu radnju u Srbiji otvoriti u "Stadion Centru Voždovac".

Tržni centar na Voždovcu svoja vrata otvoriće na proleće 2013. godine.

Vodeća evropska robna marka, čiji dolazak nestrpljivo očekuje cela Srbija, svoju radnju će otvoriti na jesen ove godine.

Izvor: eKapija
 
Синоћ су рефлектори сијали пуним капацитетом, ја мислим да цело небо изнад вождовца је сијало !!
 
[promasio sam temu, pa ako moze da se prebaci na temu sportski objekti]

Negde se povela tema o nacionalnom stadionu, ako izuzmeno pitanje neophodnosti istog, lokacija za sledeci stadion u Bg-u bi trebala biti na levoj obali Save, po meni jedna od boljih lokacija je preko puta buduce autobuske stanice, gde bi se donekle ostvarila ideja o tangenti objekata od javnog znacaja, palata Srbije, arena, zeleznica stanica, BAS, stadion, a i tako bi se "povezali" Sava i Dunav na jos jednom mestu, ovako nesto:
2hdqp1x.jpg
 
не треба нам национални стадион!!!!! :rant: више са тим националним стадионом
 
Realno ni jedan od ova dva najveća nije pun 99% vremena.

Štaviše, ja se uopšte ne bih bunio da se ta dva stope u jedan zajednički ali moderan i kvalitetan.
 
JohnnyLee bez nervoze, naravno da se slazem da nam ne treba sad stadion, niti u narednih 10 godina, ali ovo je ideja za buduci stadion, kad god da se bude gradio, a u narednim decenijama hoce sigurno, da ne gusimo ovu temu vise ;)
 
ма неће нам требати ни наредних 20 година. видиш у каквом нам је стању фудбал. више га ни родбина играча не гледа
 
Bejah pre neki dan prvi put do stadiona.Izgleda krajnje neobicno.Pogotovu jer sam dosao iz pravca pored groblja pa sam samo odjednom ugledao veliki zid I reflektore.

Sve u svemu nije los projekat,samo kada bi zaplanjsku prosirili I stekoh utisak da je skola koja je sa severne strane zaklonjena stadionom.
 
Zaplanjska ,u delu od stadiona pa navise, ka okretnici 26, celom duzinom ima 4 trake. Medjutim, ljudi parkiraju automobile u dve trake tako da ulica izgleda manja. Kod mene ispred zgrada, parkiraju svi kola upravno u odnosu na trotoar i opet ima mesta da se mimoidju automobili.
 
Vrh