Šta je novo?

Stadion/ trzni centar - FK „Voždovac“

@Bulevarac и другари

Ево како изгледа кад је мало простора од аут линије, ево Селтик парк, погледај како су близу рекламе које мислим да не боле ништа мање него овај пластични зид...имаш и Борусијин на првом месту ове листе...није неки стручњак батица који је направио листу али ипак се овде игра лига шампиона.
Тако није тешко упалити телевизор и погледати, не треба нека посебна претрага и познавање фудбала тако да ако је ово нови фактор за тебе није баш неки показатељ било чега.
:violina:
http://www.youtube.com/watch?v=LrkupvG4_Zw
 
Истине ради

Селтик Парк

800px-Celtic_park_2.jpg


Борусиа

FC-Borussia-Dortmund-Stadium.jpg


Рекламе се свуда постављају овако близу а није без разлога то што се пропис УЕФА-е односи на удаљеност трибина од терена.
 
Па ни рекламе очигледно нису на 1,5м него на 3-4 и више а на овим стадионима за разлику од вождовачког имају тај луксуз да ставе те препреке где хоће.
 
[YouTube]http://www.youtube.com/watch?v=LrkupvG4_Zw?t=37s[/YouTube]
Ово 3-4м :lol:
И ово сам без икакве посебне претраге нашао, па сам се ухватио селтика случајно, да сам дубље тражио свашта би било...
Имају луксуз али ипак ставе ту где ставе тако да се сведе на крају на оно што имамо код нас, а ово је чак ЛИГА ШАМПИОНА.
 
photo0171.jpg

photo0170.jpg


Radnja H&M-a u stadionu je 99% zavrsena. Postavljeni su pvc paneli sa logoom na svim ulazima u prodavnicu, i ostalo je u samoj radnji da se montira jos nekoliko vitrina. Pretpostavljam da ce pocetkom septembra poceti da pune radnju tehnikom a par dana pred otvaranje i robom.

Radnja se otvara 12.septembra u 11h, a sudeci po vremenu otvaranja izgleda da ce biti kampovanja ispred radnje jer ce najverovatnije ponovo deliti neke nagrade povodom otvaranja. U delti dele 1500 dinara prvim kupcima.
 
Jeza stvarno kad se samo pogleda taj betonski zidic i ti paneli. Ako dozvole da se tu igraju bilo kakve utakmice ozbiljno rizikuju Zadar2.
 
^ma to je hodnik, ulaz u fancy radnju, tu fubaleri kuliraju, nema klizecih i to :mrgreen:
12.septembra u 11h, biti ili ne biti!
 
apokalipsa ce se prvo odigrati u delti pa onda u stadionu. Posle toga nas ocekuje lidl, ikea, kerfur,...a da ne zaboravim apple store kroz jedno deceniju dve kada budu krenuli drasticno da propadaju. Sve te radnje moramo docekati sa izuzetnim entuzijazmom kao da nam opstanak zavisi od njih.
 
Kartograf":1gcknvum je napisao(la):
Jeza stvarno kad se samo pogleda taj betonski zidic i ti paneli. Ako dozvole da se tu igraju bilo kakve utakmice ozbiljno rizikuju Zadar2.

А јел то значи ако се ништа не буде дешавало из недеље у недељу да овај твој коментар најблаже речено делује као тотална глупост и још једна у низу небулоза?
 
SlobodniZidar":27svl0i6 je napisao(la):
Kartograf":27svl0i6 je napisao(la):
Jeza stvarno kad se samo pogleda taj betonski zidic i ti paneli. Ako dozvole da se tu igraju bilo kakve utakmice ozbiljno rizikuju Zadar2.

А јел то значи ако се ништа не буде дешавало из недеље у недељу да овај твој коментар најблаже речено делује као тотална глупост и још једна у низу небулоза?

Ne znam kako da ti pristojno odgovorim na ovo, te cu se suzdrzati.
 
Кажи имам куглу и видим у будућност, слободно....
 
Superliga od subote na krovu tržnog centra
pre 2 sata | mozzartsport.com
Fudbalski klub Voždovac dobio je upotrebnu dozvolu za novi objekat, i ugostiće Jagodinu na svom stadionu
http://www.mozzartsport.com/vesti/super ... nog-centra
Zar ste sumljali da nece dobiti u banana drzavi zvanoj srbistan
Ovo sad moze u zavrsene objekte Igore prebaci
 
Прво су криви инвеститори бандити па архитекте незналице па лопови из министарстава... и кад се све ипак заврши онда је Србија, ал ок, важно је да си ти у праву :lol:
 
Koliko te placaju da na svim forumima branis neodbranjivo odlcan ti avatar
 
Zidarev avatar pokazuje kakav će pogled imati neki gledaoci na ovom stadionu.

13517891351fbf067b4626081441986_orig.jpg


Ovoliko stubova će baš smetati (više od semenkara koji se uvek nameste tamo gde ne treba)
 
Ja i dalje ne mogu da verujem da su stavili stubove za tako male krovne povrsine...
 
direktor":26w8ouri je napisao(la):
Koliko te placaju da na svim forumima branis neodbranjivo odlcan ti avatar

Пословна тајна.
Хвала.
А кад будеш нешто урадио у животу јави се, понуди цену па да браним и твоје дело.
 
Vec sam dovoljno uradio i radim i dalje ali mijesto PRje uveliko zauzeto zalim slucaj ode ovo u zavrsene projekte u zaborav
 
био сам на утакмици. резултат је био 1:1, и заслужено. е сад, стадион као стадион је благо речено ужас. оне куле кроз које се пењеш до трибина су тако загушљиве, прашњаве, без вентилације, да када буде евакуација има народ да помре. срећа па неће више никада бити пуне трибине као данас.
е сад, што се тиче трибина, плач. седели смо на истоку на средини терена, четврти ред. ем се не види аут линија испред нас, ем се не види ни три метра од аут линије. а не види се ни последњих 10так метара на сваком крају терена. ево слика:



рефлектори су супер. иначе, на западној трибини, они који седе непосредно уз ложу не виде половину терена


у сваком случају, ја бих обесио архитекту

пс. ево мало кореографије са почетка другог полувремена



 
Kako ti deluje u igri ovako tesan prostor oko auti linija. Reflektori da li su prenisko i dali smetaju mozda gledaocima itd.
 
никако. кажем ти, не видиш шта се дешава. рефлектори су и најбољи део стадиона. постављени су целом дужином терена, на сасвим доброј висини, гледаоцима уопште не сметају
 
Vrh