Šta je novo?

Usce Multifunctional Centre - [ Tržni Centar | 130 000 m² ]

OK ali rekli smo da imamo temu za to ;)

Svaki naredni post koji bude van teme ce biti ne prebacen nego obrisan ;)
 
Izgleda da se u Ušće useljava kafeterija "Doncafe house", i to u onaj stakleni ćošak na drugom spratu odakle je možda i najbolji pogled iz tržnog centra na grad.

Istovremeno je novi zakupac nekadašnje igraonice u food courtu zagradio dobar deo prostora za sedenje zbog renoviranja, ali još uvek nema informacija o kome je reč.
 
Danas sam svratio samo do mc donalda pa nisam video deo kod igraonice, ali i deo kod vapiana je isto zagradjen. Pitam se sta li tu planiraju da prave?

Koliko vidim USCE je postalo malo za sve zainteresovane koji hoce da iznajme lokal. Isti slucaj je i sa delta sitijem. Treba nam jos lokala po uzem centru grada :D
 
Cek hoces resi da su oba tc-a popunjena. Dugo nisam ulazio u oba a secam se price da su pojedini lokali prazni i da je kao kriza :)
 
Стрпите се, ускоро ћемо добити највећи на Балкану, тржни центар наравно :lol:
 
Puni su 100% bukvalno samo sto u toalet ne pocnu da stavljaju prodavnice :-D.

Ne znam koji ce mega treni centar prvi, onaj na autokomandi ili u beogradu u vodi?
 
U Uscu se pravi terasa za pusace u drugoj polovini food court-a
 
bojan87":uftchqzc je napisao(la):
Danas sam svratio samo do mc donalda pa nisam video deo kod igraonice, ali i deo kod vapiana je isto zagradjen. Pitam se sta li tu planiraju da prave?

Koliko vidim USCE je postalo malo za sve zainteresovane koji hoce da iznajme lokal. Isti slucaj je i sa delta sitijem. Treba nam jos lokala po uzem centru grada :D

Zato u Stadionu skoro trećina lokala zvrji prazna.
 
Da li je tačna ova informacija da u Stadionu trećina lokala zvrji prazna?! Nisam bio jedno godinu dana, čini mi se da su bili bolje popunjeni.
 
Mozda je to procenat u broju lokala, ali u kvadraturi je mnogo veci procenat.
 
он је рекао трећина локала, не трећина површине :) али, не бих ни за површину рекао да је трећина. можда 20%-25%
 
Nije mi jasno zasto ne mogu recimo da potpisu ugovore sa Zarom, bershkom i pull and bearom? Lokali u prizemlju i prvom spratu su idealni za Zaru jer se prestiru na dva sprata, a mislim da bi imalo sasvim dovoljno mesta i za ostala dva brenda.
 
A mislis da im nisu nudili ja bih rekoa da ovi nevide interes da u tom tc otvore svoje lokale
 
Индитекс када узима у неко ТЦ-у узима за све своје брендове (свих шест), а у Стадиону нема довољно локала за све њих, тј. има само за Зару (12 и 34). они локали на трећем спрату (90-93) су мали за ове брендове, а и када би се спојила два онда опет треба спаковати преостала три. а опет, Стадион је можда и сувише мали ТЦ за Индитекс, па им није интересантан
 
106856321015262312590094.jpg
 
Ако неко планира сад за викенд да посети ТЦ Ушће, а жели да дође колима, боље да прескочи за неке друге дане.
Наиме, после скоро десет и више година одржаће се кружна трка аутомобила "Велика награда Београда" која ће се возити на чувеној стази "Ушће".
Биће велике гужве пошто се затвара Булевар Николе Тесле, а улица Ушће до пола до улаза у гаражу у ТЦ, гледано од стране Булевара Николе Тесле.

3.-5. Oktobar ”Velika Nagrada Beograda” Ušće
Posted on 26.09.2014.
Za vikend od 3. do 5. Oktobra 2014. godine voziće se kružna trka ”Velika nagrada Beograda” na čuvenoj Beogradskoj stazi Ušće. Trka će se osim za Otvoreni AMS šapionat Srbije bodovati i za nacionalni šampionat Srbije i šampionat CEZ-a na kružnim stazama.

http://srpskiautosavez.org.rs/?p=2029

 
ptrethodnog vikenda (pogotovo u petak i subotu) je u okolini TC Ušće bio kolaps, zbog nekog šoping vikenda.
Još jedan dokaz veoma loše pozicije ovakvog TC.
I što je najgore, pravimo još veći, još bliže centru :(
 
био је Кофи фест и цела једна страна улице Ушће је била затворена
 
то је узроковало колапс још у четвртак. у недељу су склонили. идиоти, могли су да га ставе на тротоар или плато испред ТЦ-а
 
Vrh