Šta je novo?

DNZ Deneza M - [ Poslovni objekat ]

Deneza nije nikakva holandska i kiparska firma to je laz,istina je samo da je milan beko clan nadzornog odbora.Uzgred vlasnik te firme je srbin Milenko Milutinovic iz sela zasavica kod Sremske Mitrovice kog znam licno..firma je osnovana devedeset neke godine pa se do dan danas razvijala..
 
Deneza nije ni kiparska ni holandska a ni miskoviceva firma...Firma je u privatnom vlasnistvu osnovana je devedesetih godina ,vlasnik je srbin iz sela Zasavica kod Sremske Mitrovice kog licno poznajem a to M neasocira na Miska nego na Macvu ,jedina istina je da je to danas ozbiljna i velika firma...
 
На овом градилишту је одавно све мртво ! Од како су почели са радовима у септембру 2013. године, само су урадили ова три потпорна зидића ! Са цревом извлаче воду из средњег дела грађевине.
То је све што је интересантно на овој грађевини !!!

 
И ови су коначно кренули са радовима на својој пословној згради. На табли су поставили нов цртеж зграде, која сад изгледа донекле лепше него она која је била на првим цртежима (на првој страни). Зашто баш овако тамна треба да буде није ми јасно. Зар то није могло мало светлије ?

Сад на табли пише да је званични почетак радова био 07. фебруара 2014. године а завршетак је 31. децембра 2015. године. Иначе су званично почели са радовима у септембру 2013. године, па су онда стали и ево пре непуна два месеца поново кренули !


Посекли су сва стабла која су била у другом делу плаца и укопавају у брду тј. делу Бежанијске косе, целом ширином и праве раван простор. Да ли ће укопавање у саму Бежанијску косу ићи скроз до горње ивице плаца, практично до оних кућа на брду, чисто сумњам, али ко зна ! Онда ће морати да раде и потпорни бетонски зид.




Темељи се раде и баш полако то раде, без неке журбе.







Из ове бетонске цеви стално извлаче подземне водe које цревом спроводе до шахта и ту их изливају

 
izvor: http://www.zapp.eu.com/#Poslovni objekti

01.jpg


02.jpg


03.jpg


04.jpg


05.jpg


Investitor: „DENEZA INVEST“doo
Lokacija: Tošin Bunar, Novi Beograd
Bruto površina: 2.600m2
Spratnost: Po+Pr+4

Objekat je projektovan u sistemu shell and core.
Parkiranje je predviđeno u poluukopanoj garazi i natkrivenom parkingu u zadnjem dalu parcele.
Fasadne površine su projektovane kao staklene zid zavese tipa „wicona“ sa odgovarajućom termičkom zaštitom kako od niskih tako i od visokih temperatura i zračenja sunca.
Objekat zadovoljava razred „C“ energetske efikasnosti.
Predviđeno je da se kao sistem grejanja i hlađenja koriste toplotne pumpe sa geotermalnom energijom.
Takođe je predviđeno da se na krov postave solarni kolektori radi dobijanja električne energije.
 
Ево једна сличица, не стигох више, жена навалила ајде, ајде....
23122014420.jpg
 
Izgleda da su odustali od objekta:
dsc0007.jpg


Što se tiče rada u visinu sve završeno:
dsc0006.jpg
 
Их, ја заборавих да поставим слику од пре десетак дана. Већ неко време нигде никог од радника на грађевини !

 
Vrh