Šta je novo?

linija A1 Aerodrom-Slavija

becks89":2dnmfsxj je napisao(la):
Pre nego što nabodeš kočnicu u bilo kojoj situaciji moraš biti svestan vozila iza tebe i proceniti svaku situaciju

znaaaci vozim 50 u gradu, izleti mi dete na put, i pre nego sto nabodem kocnicu da ga ne bih gotovo sigurno ubio, ja treba da procenim da li je vozilo iza mene na propisnoj udaljenosti ?? :x
 
Što se raspravljate sa njim? :) Dečko živi u svom ubeđenju, nema dozvolu i voli da priča :)

Naravno da je potrebno držati rastojanje. Tu nema izuzetka. I moraš da budeš svestan koliko ti treba da zakočiš. Sa druge strane, ne smeš ni tek tako da kočiš naglo. Ali ako ti dete istrči naravno da ćeš da kočiš. I kriv je ovaj što nije držao rastojanje. Na žalost, propusna moć mnogih naših saobraćajnica nije dovoljna pa se dosta ljudi lepi za vozilo ispred, tako i nastaju lančani udesi.

A to da su vozači težih vozila super pametni nikako nije tačno, mene je udario kamion u koloni od pozadi, a znam i za dosta slučajeva gde je gsp autobus poljubio drugi na stajalištu.
 
Šta mislite o predlogu?


A1_zps89a72465.jpg


A1 SLAVIJA – AERODROM

01 SLAVIJA
02 Glavna železnička stanica
03 Sava centar (autoput)
04 AERODROM

A2_zpsad52ebfd.jpg


A2 ZEMUN /Gornji grad/ - AERODROM

01 ZEMUN /Gornji grad/
02 RK „Beograd“
03 Fontana
04 AERODROM

A3_zpsaaad7f2b.jpg


A3 ŠUMICE – AERODROM

01 ŠUMICE
02 Autokomanda
03 Ekonomski fakultet
04 Blok 21
05 AERODROM

A4_zpsaec06f68.jpg


A4 VOŽDOVAC – AERODROM

01 VOŽDOVAC
02 Španskih boraca 1
03 Železnička stanica „Tošin bunar“
04 AERODROM

A5_zps277d20a7.jpg


A5 BANOVO BRDO – AERODROM

01 BANOVO BRDO
02 OŠ „Josif Pančić“
03 Gandijeva
04 Ledine
05 AERODROM
 
JohnnyLee":37sbr3qc je napisao(la):
својевремено сам овде негде окачио предлог за аеродромске аутобуске линије. 6 експрес линија, у којима би вашио неперсонализовани БусПлус (цена 100-150 РСД), а ако некоме одговарају те линије доплата би постојала на месечну 10%. бусеви, класични соло, с тим да им је унутра распоред седишта другачији због простора за кофере. и на карти су тачно наведене станице на које би стајали бусеви.




е сад, мени ова идеја није више актуелна, већ реогранизација 72, увођење 72Е и изградња пруге до аеродрома
 
Previše ti kruže linije (narandžasta , teget i plava). Zelena nema potrebe da ide čak do Vidikovca. Izbor okretnice za žutu liniju nije dobar , jer na Keju ne može ni igla da se uglavi , jer se tu pored ITS linija , okreću i Lastine linije ka Pazovi i okolnim naseljima , i gotovo uvek je gužva.
 
то је прављено пре неке три године. а и рекао сам: "е сад, мени ова идеја није више актуелна, већ реогранизација 72, увођење 72Е и изградња пруге до аеродрома". а и круже да би се покрио што већи број крајева града
 
Po meni je mnogo efikasnije da se povežu glavne presedačke stanice (uglavnom terminusi). Odatle je presedanje mnogo bezbolnije.
 
Juce sam primetio na Slaviji da umesto ik-107 pojavila zuta Cobra sa displejom A1. Da li je to trajna promena ili je samo doslo do nekog iskakanja?
 
Pozdrav forumaši, jasno vam je po naslovu moje poruke da je stvar više nego hitna. Elem, radi se o tome što uskoro putujem sa beogradskog aerodroma, a inače sam iz Gornjeg Milanovca. Nemam auto i neće me niko dovesti autom do Beograda, pa se zato i obraćam vama, ako može neko da mi pomogne kako najbrže i najjeftinije, naravno da stignem od autobuske stanice do aerodroma.

Tražio sam po internetu i nabasao na ovaj sajt ali ne piše ništa tačno. Meni, iskreno ovi brojevi autobusa koje su nabrojali da idu od stanice ne znače ništa, jer sam u Beogradu zadnji put bio kad sam bio klinac, a nisam baš nešto u fazonu da trošim pare na taksi, jer mi nije problem da idem prevozom, pošto idem sam.
Eto, sve sam vam rekao, sad pomagajte ako možete.
 
Jel taj ide direktno za aerodrom? Treba mi nešto gde ću da sednem i ne mislim :)
 
Ide direktno do Aerodroma, samo obrati pažnju na stajalište, da pronađeš i sve će biti ok. Staje malo pre stanice gradskog prevoza :)
Imaš sa Slavije u 16:40, pa u 17, pa u 17:20, na svakih 20 minuta do 19h ide.
 
ja sam više za 72 al ne staje baš kod AS i treba mu vremena do aerodroma.
 
Javi ako ti je bilo od pomoci da mogu temu da zatvorim ili obrisem posto imamo slicne teme ali zbog tvoje hitnosti necu da ti komplikujem snalazenje na forumu.
 
Meni se ovo čini isto :) Jedino što ova 72 izgleda staje malo dalje od železničke ili mi se to čini na karti? Mada videću kad dodjem tamo. Bitno je da imam neku okvirnu orjentaciju.
 
иде са Зеленог Венца. пошто долазиш из Милановца, најбоље је да узмеш А1 са железничке, јер ти је најбрже, а и не мораш да губиш време тражећи 72
 
Ali je 72 duplo jeftiniji. :)
U 72 je karta 150 dinara, dok je u A1 300 dinara. Inače, u komforu sada više nema nikakve razlike, jer su počeli obični autobusi da voze i na A1 (već nekoliko dana vozi Liaz), jedino je prednost što je A1 ekspres, i staje samo na jednom mestu od železničke do aerodroma, dok 72 staje kod svake bandere.
 
Ako je jeftiniji to je onda već druga stvar :) Za koliko se može stići do Zelenog Venca? Ovako po mapi ne deluje mi dalje od 7-8 minuta.
 
Ili možda kod Brankovog mosta da sačekam? Ili da idem ja ovim A1 i da ne komplikujem. Bolje da platim više, nego da se izgubim pa da zakasnim na avion :)
 
Mozes kod brankovog da sacekas,ali da li ces potrefiti stanicu,u sustini ako vec ne zelis da zakasnis bolje idi na A1, i on je dosta cesci.
 
Sokak":3m895k4c je napisao(la):
Ili možda kod Brankovog mosta da sačekam? Ili da idem ja ovim A1 i da ne komplikujem. Bolje da platim više, nego da se izgubim pa da zakasnim na avion :)

ја бих лично отишао на А1, баш због брзине путовања (стаје још само једном код Фонтане, а 72 има 33 стајалишта)
 
Vrh