Moderator: Igor
direktor napisao:st*** pohlepna i drzava neradna i da zovnes inspekciju nista uraditi nece
Gradimo jedno, a rušimo drugo: Postavljali zaštitnu konstrukciju, pa uništili krov
Izgradnja zaštitne konstrukcije nad čuvenom Vilom sa peristilom na arheološkom nalazištu Medijana u Nišu konačno se privodi kraju. Ali, izgleda po modelu ”gradimo jedno, a rušimo drugo“.
Postavlja se pitanje - zato što je pri izgradnji oštećen krov muzeja starog osam decenija.
Iako je niški Zavod za zaštitu spomenika ranije obavestio Narodni muzej da će zbog drvene konstrukcije i krov muzeja pretrpeti promene, baš ovakve nisu očekivali.
“Poslednje što smo dobili pre nekoliko dana je da će da se radi ova konstrukcija u skladu sa projektom koji je verifikovan od strane nadležnih organa. Priznajem nismo razumeli odgovor, ali sada vidimo šta on znači”, kaže Slavića Popović, direktor Narodnog muzeja u Nišu.
Kako će ovaj problem rešiti saznajte u prilogu iz naše emisije.
Б92
profa_chb napisao:Preterano mašinski razmišljam? Reci mi, molim te, imaš li neki lek za to? Da se učlanim u tvoj Nezavisni sindikat nezadovoljnih suvozača koji poznaju pravo stanje?
boby07 napisao:NBG-Džona Kenedija. Čemu ovo pri vrhu?
profa_chb napisao:Preterano mašinski razmišljam? Reci mi, molim te, imaš li neki lek za to? Da se učlanim u tvoj Nezavisni sindikat nezadovoljnih suvozača koji poznaju pravo stanje?
direktor napisao:
kioski kiosci uh
Вожд napisao:
Povratak na “Opšte diskusije o projektima”
Korisnika u ovom forumu: Вожд i 9 gosta