Šta je novo?

Akva Novi Beograd Blok 44 (sportsko rekreativni kompleks)

Pozar u bloku 44
11825621_743688385756598_7354460346384220500_n.jpg

https://twitter.com/blokovi
 
akva-park-20.JPG


Deluje mi da su tobogani napolju, a početak i kraj unutra. I dalje je daleko od nečega što se može nazvati akva parkom, ali mislim da ste previše oštri.
 
Нажалост и поред забране коју је имао о наставку радова, овај водени парк је ипак настављен са градњом и прорадио.

Да не бих сад постављао слике и краћи опис, једног од чланова (Грујићд) са форума о аутомобилизму "Гаража", а који је био у овом воденом парку, ево прочитајте и хвали га на велика уста. Имате и цене јела, пића, улазница, радно време.

http://forum.garaza.rs/viewtopic.php?f= ... 59#p540359
 
1200din ulaz vikendom...??? :shock: :shock: :shock: Kao nocenje sa doruckom u hotelu neke banje
 
E ljudi ja bio ovde, stavicu slike kad stignem :))
 
Kada ce Beograd dobiti morski akvarijum, pravi akva park i panoramski tocak, kao sto imaju Bec, London, Dubai, Las Vegas ...?

Veliki pozdrav :)
 
Кад буде био Беч, Лондон, Дубаи или Лас Вегас.
Још већи поздрав ;)
 
I to sto kazes... :( Kad god citam vesti, neko bi rekao krenulo nas je, gradi se mnogo, pravi se nesto, sredjuje se, toliko se prica o svemu tome... pa onda o turizmu, sve vise turista posecuje Beograd... pa bio bi red i da nesto ponudimo tim turistima, neke atrakcije...
Zivim u inostranstvu, i ovo sto sam naveo u prosloj poruci dosta je atraktivno i dosta poseceno na zapadu, pa rekoh mozda ima neke sanse i kod nas kad se vec toliko prica o turizmu u Beogradu...

Jos jedan pozdrav :)
 
Evo ih sada :D
nemam vremena da provlacim kroz neke filtere, ako nekome trebaju slike mogu na PM da mu saljem download link u DNG ili JPG formatu
 
Ko je trenutni vlasnik te izgrađenje infrastrukture?
Da li bi bilo moguće da grad preuzme vlasništvo na osnovu ne poštovanja rokova, a sigurno i zbog neplaćanja poreza i tako ove ne završene objekte pa ako treba i 'pokloni' nekom novom investitoru koji bi završio kompleks u što kraćem roku? Ili da grad sam završi projekat ili možda koncesija ili javno-privatno partnerstvo?
 
Da li je moguće da Paspalj nema novca da završi ovaj kompleks ili je neki drugi problem u pitanju?
 
Nezvanicno, lokaciju se spremaju da preuzme ista ekipa koja je radila A blok i uveliko se radi na prenameni zemljista kako bi se omogucila gradnja stambenih zgrada.
 
Vrh