Šta je novo?

Borča Retail Park [Maloprodajni park | 12.000m²]

Tri lista duvana

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока
 
"Čudo sa heliodromom" je Veranovo čedo, ne MPC-ovo.
 
MPC se u toku konsolidacije otarasio dosta nekretnina, pitanje je da li su "Tri lista duvana" i "Kalemegdan park apartmani" i dalje njihovi. Trenutno im je fokus na tržnjacima - tu su sa lovom uleteli neki Južnoafrikanci, tako da se nemojte iznenaditi ako ovi Shoppi parkovi, nakon subotice i Borče, počnu da niču širom Srbije.
 
Tu je nastala trka sa onim drugom ekipom non stop sop tako nesto koji su zbog soppija odustali od subotice u zadnjem trenutku su ovi uletjeli klizecim
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=381586#p381586:3438779h je napisao(la):
Homer Jay » 16 Apr 2016 12:51 pm[/url]":3438779h]MPC se u toku konsolidacije otarasio dosta nekretnina, pitanje je da li su "Tri lista duvana" i "Kalemegdan park apartmani" i dalje njihovi.

Dosta je tu bilo peglanja sa bankama, jedni su uslovi i cene bili pre 10 godina a drugi su sada i sl.
 
Eva danasnje slike. Ovo sto je prvo uslikano je izgleda Mc. Slicno kao u Aviv parku u Pancevu i kod Rode na Bezanijskoj kosi, mali i odvojen i sa Mc drive-om.

Neke od ovih buducih radnji su podeljene i imaju dva sprata (preciznije, prizemlje i prvi sprat), to se vidi na poslednjoj slici gde radnik stoji na tom spratu.




Pogledajte prilog 13Pogledajte prilog 12Pogledajte prilog 11Pogledajte prilog 10Pogledajte prilog 9Pogledajte prilog 8Pogledajte prilog 7Pogledajte prilog 6Pogledajte prilog 5Pogledajte prilog 4Pogledajte prilog 3Pogledajte prilog 2Pogledajte prilog 1
 
Iznenadjen sam kojom se brzinom ovo gradi.
 
Evo ih slike od danas. Krenuli su da stavljaju ivicnjake i da se spremaju za asfaltiranje, to se vidi na drugoj slici. Vecina lokala ima i postavljene prozore i izloge... A i nova stvar je da je mesto za LIDL pokoseno (do sad nijednom nije bilo), pa se nadam da ce i to da krene i da nisu kosili samo iz estetskih i higijenski razloga.

Pogledajte prilog 12
Pogledajte prilog 11
Pogledajte prilog 10
Pogledajte prilog 9
Pogledajte prilog 8
Pogledajte prilog 7
Pogledajte prilog 6
Pogledajte prilog 5
Pogledajte prilog 4
Pogledajte prilog 3
Pogledajte prilog 2
Pogledajte prilog 1
 
Kako Vam izgleda, da li će ispoštovati rok za završetak radova koji je 13.10.2016?
 
Da li se zna koji su zakupci?
Dis i McDonald's su sigurni.
Edit:
Orsay,Tom Tailor,Takko Fashion,Lc Waikiki,Koton,Deichmann,Sport Vision,Djak Sport,N Sport,Planeta Sport,DM,Jasmin,Lilly,Jysk,Office Shoes,Big Piza...
http://www.shoppi.rs/borca/sr/home

Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Zato što bi morali da izveštavaju i o koncertu Saše Matića i Leksingtona :mrgreen:
 
Ovo moze u zavrsene projekte da se preseli
 

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=s24p8ses-yY[/youtube]
 
Vrh