Šta je novo?

BMW centar krnjača

smilieicon_ford.gif
 
Јуче-17.јул, касно пролазио па направих три снимка.

Сви радови на Баварио Моторсу су завршени и почео је са радом и сервис и салон половних аутомобила. Сервисирају се БМВ и Мини аутомобили и они који су купљени код њих (ко жели наравно).

Игоре, ово би могло и у "Завршене пројекте".





Сервис изнутра, слика са њиховог сајта
 
@ДиЈК, ево објашњења шта сад раде.

"Бавариа Моторс" је, као што знамо вршила продају половних и сервисирала БМВ возила, зато су се и звали тако, а у оквиру овог предузећа су пословале три чланице "Баварија моторрад", "Баварија карс" и "Баварија центар“.

Пре отприлике годину дана енглески „Јагуара“ и „Ланд Ровера“ (ЈЛР) су објавили конкурс за новог њиховог заступника за Србију. „Баварија моторс“ (власник је Остоја Мијаиловић из Чачка) је добила то заступство у баш оштрој трци са неколико предузећа из ове области, АК „Компресор“ (покушао кроз ову аутокућу да омасти брк бизМисмен Бранислав Грујић-„Вест 65“), „Делта Ауто“ (чика Мишко), „Гранд Моторс“ (Боба и Брена Живојиновић) и још неки. Јесте да је до сада „Гранд Моторс“ званично увозио и сервисирао ова возила, али енглези нису у опште били задовољни са њима и зато су тражили новог заступника.

Иначе један од куриозитета у одабиру заступника и давања дозволе за рад је и то, да је чувена безбедносна служба Скотланд Јард то све одобрила и дала дозволу за пословање. Детаљно су проверили сваки аспект пословања „Баварије Моторс“, од папирологије до људи и тек тада дали дозволу и одобрење руководству и ЈЛР-а да могу да послују са њима. Ово су урадили из разлога што Енглези веома високо цене своју аутомобилску индустрију и не желе никакве непријатности да прате њихове фабрике аутомобила.

С обзиром да ће радити енглеске аутомобиле, „Баварија Моторс“ је морала, у договору са ЈЛР-ом, да промени и име предузећа и сад се зову „Бритиш Моторс“ доо, логично зар не. Већ је запослено нови 50 људи који се обучавају у Енглеској, проширује се продајно-сервисни центар и имаће укупно 3200 м². До сада је власник „Бритиш Моторса“ уложио седам милиона евра у оплемењивање простора, набавку потребне опреме, школовање људи,...

Ново предузеће (салон аутомобила-продаја, сервис, складиште резервних делова,...), би требало да почне са радом 01. септембра о.г. Ево као ће изгледати „Бритиш Моторс“:
Pogledajte prilog 3 Pogledajte prilog 2
Pogledajte prilog 1
власник Остоја Мијаиловић
 
Dakle direktor je narodni poslanik, preletač iz partije x u y i protiv njega se vodio krivični postupak zbog utaje poreza u kojem osuđen na zatvorsku kaznu. Fini neki ljudi. I onako BMW ne kupuju pošteni narod već samo oni koji su kriminalci ili žele da imaju imidž istih, pa je shodno da i direktor glavnog zastupnika bude neko ko je kriminalac, što je potvrđeno na osnovu sudske presude.
 
Их бре Вучко, зар стварно мислиш да бмв купују и возе само криминалци ? Мало си га баш претерао.
 
Vrh