Šta je novo?

Brankov Business Centre (Ex Zgrada Beobanke) - Zeleni Venac

Pa objave licitaciju ali predhodno umanjis vrijednost kvadrata ispod trzisne za tu lokaciju
 
i? ako ima zainteresovanih kupaca, izlicitiraju naviše do tržišne vrednosti.

Problem bi bio kada bi objavili licitaciju i recimo rekli, za 5 dana licitacija. To bi bio pravi primer nameštaljke, ali ako se oglas objavi mesec ranije, svi zainteresovani mogu da se prijave i obezbede za licitaciju.
 
U tekstu se navodi da je već 9 puta pokušana prodaja zgrade po "procenjenoj vrednosti"

Očigledno da procenjena vrednost nije realna...
 
Pa i sve drzavne nabavke su sada javne. I jel se nesto promenilo? Ili podizvodjaci podizvodjaca na putevima? Jel ima tu trzisne trke? A jos ovi vestaci "eksperti" i naknade za njihove usluge... uf
 
Šta se mi brinemo, znaju naši gradski oci šta rade

петак, 2. септембар 2016.
Збoг вeликoг интeрeсoвaњe прoдужeн рoк зa купoвину „Бeoбaнкe”

Рoк зa дoстaвљaњe пoнудa зa шeстo пo рeду jaвнo нaдмeтaњe зa купoвину двa oбjeктa нeкaдaшњe „Бeoбaнкe” пoмeрeн je збoг вeликoг интeрeсoвaњa пoтeнциjaлних купaцa нa 31. oктoбaр, нaкoн чeгa ћe jaвнo нaдмeтaњe бити oдржaнo 4. нoвeмбрa.

– Рoк je пoмeрeн нa зaхтeв брojних зaинтeрeсoвaних кojи су трaжили прoдужeњe, кaкo би мoгли дa oбeзбeдe срeдствa зa дeпoзит. Првoбитaн рoк oд 15 дaнa биo је прeкрaтaк зa пoтeнциjaлнe купцe из других држaвa збoг кoмпликoвaних прoцeдурa вeзaних зa трaнсфeр нoвцa из инoстрaнствa – рeкao je Дрaгутин Нeнeзић, пoмoћник шeфa Кaбинeтa грaдoнaчeлникa зa инвeстициje.

Oн je истaкao дa oчeкуje дa ћe сe у нaрeднa двa мeсeцa jaвити joш пoтeнциjaлних купaцa, кao и дa зa сaдa влaдa вeликo интeрeсoвaњe.

– Рeч je o вeoмa aтрaктивнoj лoкaциjи у цeнтру грaдa, a с oбзирoм нa тo дa je Грaд Београд ширoм oтвoриo врaтa инвeститoримa, вeруjeмo дa ћeмo имaти здрaву кoнкурeнциjу нa jaвнoм нaдмeтaњу. Циљ нaм je, нaрaвнo, штo вишe зaинтeрeсoвaних, кaкo бисмo имaли вeћу цeну и сaмим тим вeћу кoрист зa грaд и грaђaнe – зaкључиo je Нeнeзић.

http://www.beograd.rs/cir/beoinfo/17270 ... eobanke_2/
 
Vrlo je teško reći šta će da rade od zgrade (možda izbace na svom sajtu u toku dana), jer firma ima reference u raznim oblastima građevinarstva.
Da li će da preprodaju zgradu nekome kad je završe, u čije ime su možda i pazarili :? :?
 
Očekujem da će investitor vrlo brzo pokazati projekat, jer se radi o zgradi poslovne namene sa 8.000 kvadrata i obezbeđenim parkingom, a ja sam ponosan što je i ovim pokazano da je Beograd na meti investitora – rekao je Siniša Mali.

Obezbedjenim parkingom???
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=418474#p418474:l0zxpd9i je napisao(la):
MilisaV » 23 Nov 2016 10:26 am[/url]":l0zxpd9i]U tekstu se navodi da je već 9 puta pokušana prodaja zgrade po "procenjenoj vrednosti"

Očigledno da procenjena vrednost nije realna...

Tako je, citao sam da su ranije procenili zgradu na 46 miliona evra, definitivno onaj konstruktivni betonski sklop koji je ostao od zgrade zajedno sa lokacijom ne vredi te pare.
 
Možda je grad ustupio neka parking mesta u okolnim garažama free.
 
Jedan od komentara na Politici

Ovo preduzece, ako je ono kupac , a nisam naso drugo u APR je STATTWERK I osnovano je 14/11/2016 je osnovano sa 100 dinara I vlasnik je hrvat Miras Mirasevic a director prema dostupnim podacima Име Презиме: Дарко Шараба Јмбг/Лични број: 1105979153953 Функција: Директор Mislite o tome , ko je I zasto ovako brzo napravio firmu I ostalo ........Jos jedan lepa aferica je pred nama . Ali drzava Srbija I njen narod mogu dosta toga da trpe
 
Spatio nikad nije bilo 46 milona evra vec 4,6 milona evra ogromna razlika .O kom parkingu mali prica vjdecemo ,Firma koja je kupila osnovana je samo za kupovinu cesto se to tako radi
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=418636#p418636:2qo1t6iv je napisao(la):
astrodule » Wed Nov 23, 2016 9:10 pm[/url]":2qo1t6iv]Jedan od komentara na Politici

Ovo preduzece, ako je ono kupac , a nisam naso drugo u APR je STATTWERK I osnovano je 14/11/2016 je osnovano sa 100 dinara I vlasnik je hrvat Miras Mirasevic a director prema dostupnim podacima Име Презиме: Дарко Шараба Јмбг/Лични број: 1105979153953 Функција: Директор Mislite o tome , ko je I zasto ovako brzo napravio firmu I ostalo ........Jos jedan lepa aferica je pred nama . Ali drzava Srbija I njen narod mogu dosta toga da trpe

Pa ovako se uvek osnivaju firme koje treba da kupe neki objekat. Nova firma za novi objekat, to nije ništa čudno. Ako ima nekih informacija o ovom vlasniku, pa da vidimo šta je iza, ovako je sasvim moguće da je neko sa parama ko hoće da uloži u nekretnine u Beogradu.
 
Ja se izvinjavam što nemam sliku, ali da li neko zna šta se to radi na trećem spratu onog nižeg dela zgrade Beobanke? Potsavili su nekakvu drvenu konstrukciju koja štrči izvan objekta i danas su je farbali u crno.
 
E da, uslikao sam ja danas. Verovatno neka scenografija, tesko da je pocetak rekonstrukcije :D

20170222_164422.jpg
 
20170220_160106.jpg


isto dan ranije vjerovatno za neki film

20170202_113239.jpg


moguci prilaz zgradi banke sa zadnje strane ako kupac iste bude pametan
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=435248#p435248:a5eqdx4b je napisao(la):
direktor » Čet Feb 23, 2017 2:47 am[/url]":a5eqdx4b]vjerovatno za neki film
Ovo čudo, evo već mesec dana stoji tu. Zna li ko šta je to tačno?


Popeo bih se tamo rado, samo kad bi znao kako. Je l’ se neko u skorije vreme peo na zgradu Beobanke? Može li se gore?
 
Mislim u petak vece da je bilo unutra nekoliko ljudi koji su se setkali, upaljeno svetlo...
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=441711#p441711:3kxbvtip je napisao(la):
Bukira » 22 Мар 2017 10:28 am[/url]":3kxbvtip]
Види сад и Букиру, надам се да нећеш сазнати како да се попнеш :rant: и надам се да ће Шоми303 да ћути, јер ако ти каже, има обојицу да
 
Пробај што ближе згради дистрибуције или питај обезбеђење :Р

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
 
Vrh