Šta je novo?

Državna stanogradnja(naselje Stepa Stepanovic na Vozdovcu)

@Vucko
A benzinska stanica uklonjena pre vise od mesec dana ... :D
 
Апсолутни идиоти, штанцују напамет насеља, прц тамо, прц овамо, а без озбиљне инфраструктуре, нити укључивања исте у финансијску конструкцију. Није ли логичније градити "Нову Крњачу", где се управо завршава нова инфраструктура и за друмски, и за брзи-масовни превоз?

Својевремено смо радили кампању за трамвај за Степу и Кумодраж, као једино примњиво решење за тај део града. Грешке нису биле у идеји, већ у техници кампање, али у свим случајевима, мислим да треба јавно изкритиковати ову врсту лудила.
 
Bila je na uvidu crkva prošle nedelje. Setio se neko da treba da se gradi na osnovu projekta.

Savršeno naselje, dobijaju crkvu, još pumpu na sred naselja, šta će im osnovna škola ili nešto konkretno kada imaju boga i plin na dohvat ruke?
 
Pa skolu imaju vrtic ce da dobiju crkvu na poklon takodje pride pored maksija .
 
Dobice patku, ako je stvarno neko kupio stan verujuci da ce dobiti bolnicu i delta city u naselju onda taj nije normalan. Jos imaju tripove da su im "obecali" i bazen da ce imati...


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Stepa dobila fontanu
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9PFJdmfmOOM[/youtube]
 
http://www.politika.rs/scc/clanak/35829 ... 20-avgusta

Jeдан од најмодернијих вртића у граду, „Мала сирена” у насељу „Степа Степановић”, од данас не ради. И тако ће бити све до 20. августа. Обданиште, у коме још важи гарантни рок на изведене радове, биће затворено због сређивања подова који су се подигли само 13 месеци после отварања овог објекта.
 
MUKE STANARA STEPE STEPANOVIĆA "Umesto vrtića dobili smo poljanu punu ZMIJA!"
Blic | 26. 07. 2016 - 13:00h
| Komentara: 30

Problemima stanara naselja Stepa Stepanović nema kraja. Pored toga što se godinama bore da dobiju ono što im je obećano i prikazano u planu prilikom kupovine stanova, sada imaju novi problem - zmije. Zmije duže od jednog metra okupirale su jednu od zelenih površina koju niko ne održava i na kojoj je planiran da bude izgrađen vrtić. Stanari su u strahu za svoju decu i mole nadležne za pomoć.



http://www.blic.rs/vesti/beograd/muke-s ... ja/2tzb0jk
 
Rodjak kupio stan u stepi na 'predzadnjem' spratu.
Kao popust, dobio garazno mesto gratis

Sent from my LG-D320 using Tapatalk
 
Em sto je garazno mesto za dz, em je kvadrat presmesan sad, 710?750/800evra bez PDVa u zavisnosti da li je prvi, drugi, treci, cetvrti ili potkrovlje.
 
Pritom naselje uopšte nije tako loše, ove fotografije šikara i zmijarnika na placu za drugi vrtić, to je na samom obodu naselja, odvojeno makar jednom ulicom od parcela na kojima su zgrade. Apropo državne ambulante, čak i to je otvoreno, samo što radi ponedeljkom, sredom i petkom samo prepodne (nedostatak populacije hroničnih bolesnika...)
 
loyola":38owo6kj je napisao(la):
Em sto je garazno mesto za dz, em je kvadrat presmesan sad, 710?750/800evra bez PDVa u zavisnosti da li je prvi, drugi, treci, cetvrti ili potkrovlje.
Pa ne znam ima li takve cene u ponudi na lokaciji 'stepa'.
On je svakako platio vise, a sumnjam da bi da je postojala jeftinija varijanta.

Sent from my LG-D320 using Tapatalk
 
Opa, ovo izgleda kao rasprodaja poslednjih 45 stanova u Stepi!
 
Kupio je nov stan od direkcije i platio nesto oko 1150€ sa PDV.
Povrat PDV, koliko to dodje?
Inace stan je 70 'i nesto) kvadrata i gleda na jugoistok. Ne gleda u susednu zgradu, sto je po meni prednost.
Za sada su zadovoljni (kupljen pre par meseci), a dalje utiske cu vam preneti.

Sent from my LG-D320 using Tapatalk
 
Laki neko je negdje objasnjavao kako ide povracaj novca od pdv za prvi stan
 
Al su ga odrali. PDV je 10%.
Ovde ima ok stanova, plus za 650evra ne moze ni u selendri nekoj da se kupi stan, a ti povuceni spratovi su dobro odradjeni.
 
@loyola
Mozda...
Mada, ne verujem da su ga odrali. On je covek koji konce svog zivota drzi cvrsto i sigurno u svojim rukama. :D
Osoba koja nije gotovo nista nasledila a za malo vise od 10 godina zaradi da plati taj stan u kesovini plus pored garraze koju je dobio gratis uz stan kupuje jos jednu, koji poseduje uspesnu malu firmicu koja uprkos svim nedacama na trzustu od osnivanja posluje dobro (...) svakako ne spada u kategoriju naivnih i onih koje je lako preveslati i odrati.

i u ovom tvom cenovniku vidim da je stan koji je prvi po redu duplo skuplji od ostalih. Ne znam koliko je to realno, ali zapazio sam to.
 
Vrh