Šta je novo?

Pančevački most

Ja vise ne koristim Pancevacki kad idem iz Valjeva za juzni Banat,idem preko Pupinovog jeste 30 km duze ali stignem kao i da idem preko Pancevackog za 2 sata.
 
Pančevački most treba zatvoriti za saobraćaj, sem za javni prevoz i hitnu pomoc. Pa raditi kompletan remont. Prešao sam ga vise puta peške i ono sto primetite iz kola, nije nista u odnosu na ostećenja koje imate prilike da primetite kada idete peške.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=409708#p409708:2jca42tp je napisao(la):
Blade » 08 Oct 2016 18:44[/url]":2jca42tp] ....Prešao sam ga vise puta peške....
oš u apsanu ... a.. ? :lool:

naš KZ - izlaganje opasnosti
Član 57

(1) Ko drugo lice ostavi bez pomoći u stanju ili prilikama opasnim za život koje je sam prouzrokovao, kazniće se zatvorom od tri meseca do tri godine.
(2) Ako lice izloženo takvoj opasnosti usled toga bude teško telesno povređeno ili mu zdravlje bude teško narušeno, učinilac će se kazniti zatvorom od jedne do pet godina.
(3) Ako lice izloženo takvoj opasnosti usled toga izgubi život, učinilac će se kazniti zatvorom od jedne do osam godina.

:mrgreen:
 
Ali on nije drugo lice ostavio bez pomoći u stanju ili prilikama opasnim za život, nego samoga sebe, valjda se to ne računa :mrgreen:

Ja i dalje stojim iza toga da je najveća avantura ići noću biciklom... totalni adrenalinski trip, kad pređeš na drugu stranu osećaš takvu euforiju što je gotovo i što si živ :lol:
 
Most se žove Pančevački. Igore, molim te ispravi naziv teme.

Da konstatujem, most samo što se ne surva u Dunav koliko je u dobrom stanju.
 
Secate se pre par godina kada je rekonstruisan i zatvoren za saobraćaj, tramvajski most preko Save,...Tako pre rekonstrukcije, bio je u par 3 puta boljem stanju od onoga u kakvom je Pančevački sada, koji je u ovom trenutku davno prezreo za rekonstrukciju.

Mislim da je ,,Pančevač,, , iako vise nije tranzitni most, bar ne sto se tiče drumskog saobraćaja, i dalje vazna beogradska saobraćajnica, koja bi trebala da se rekonstruiše i na uštreb nekih drugih projekata.
 
Most je i dalje tranzitni, svaki dan gledam kamione kako prolaze kroz Batutovu na putu od i ka Panečevcu, doduše manje ih je, ali i dalje idu preko mosta.
 
Što bi trebalo da se zabrani, ako vec i nije zabranjeno. Mada mislim da vec kod Bubanj Potoka stoji znak koji usmerava sav teretni saobraćaj na obilaznicu.

Neka idu na Pupinov most, pa na Pančevački put i dalje. Duze je, ali ima načina da se izbegne taj deo. Kao što kod ,,Zmaja,, svi koji hoce za Niš, usmeravaju se na obilaznicu i Ostružnički most, pa do Bubanj Potoka i dalje...Iako je duze. Tako da sto se tiče tranzita, ima načina da se totalno izmesti.

Ako budemo čekali most na Ada Huji, a da ne pričam Vinča-Starčevo, načekaćemo se.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=410182#p410182:2nmqyazo je napisao(la):
vucko » 12 Окт 2016 01:20 pm[/url]":2nmqyazo]Most se žove Pančevački. Igore, molim te ispravi naziv teme.
па није @вуЦко, видиш да пише "ПанЦеваЦки мост" :mrgreen:
 
Malo su krpili na mostu danas. Popunili su par udarnih rupa u smeru ka gradu (mozda su radili i drugu stranu, to cu videti kda se budem vracao sa posla) i malo podebljali sloj asfalta pre one katastrofalne spojnice o kojoj se pisalo pre nekoliko dana pa je sada za nijansu manji udar prilikom prelaska iste.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=410655#p410655:1cgmcojh je napisao(la):
toleander » 14 Oct 2016 12:33 pm[/url]":1cgmcojh]Malo su krpili na mostu danas. Popunili su par udarnih rupa u smeru ka gradu (mozda su radili i drugu stranu, to cu videti kda se budem vracao sa posla) i malo podebljali sloj asfalta pre one katastrofalne spojnice o kojoj se pisalo pre nekoliko dana pa je sada za nijansu manji udar prilikom prelaska iste.
Da sam sebi odgovorim. :D

Jesu, radili su i u smeru ka Borci. Takodje su malo izravnali istu spojnicu na toj strani i, napokon, presfukli asfaltom ono parcence kolovoza neposredno pre ukljucenja na most iz pravca Karaburme.
 
Neverovatno da nisu to malo uradili kako treba, pa zar je toliko tesko nivelisati spojnice, jos na delu puta koji nije na stubovima ??
 
14572283_1856994751246684_6424945754048045694_n.jpg


Izvor fotografije FB.
 
Dobra vest za Pancevce !! U stvari sve koji koriste pancevac.
KRAJ MUKAMA I GUŽVAMA: Radovi gotovi pre roka!
Izvor:
Beta/Tanjug Pon, 31/10/2016 - 18:08
Rekonstrukcija nadvožnjaka preko Zrenjaninskog i Pančevačkog puta, u blizini Pančevačkog mosta je završena i od ponoći će biti normalizovan drumski saobraćaj.
Kako je saopštila Infrastruktura železnice Srbije, radovi su počeli 6. maja ove godine i završeni su 10 dana pre roka

http://013info.rs/vesti/drustvo/kraj-mu ... i-pre-roka
 
Pre neki dan prođoh Pančevačkim mostom i vidim da je češalj-ubica, koliko toliko saniran ili gresim?
 
Jeste nije normalno, tu jednostavno treba novi most, dosta je bilo mucimo se a i rizikujemo.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=418919#p418919:1w4iw554 je napisao(la):
Blade » Pet Nov 25, 2016 10:21 am[/url]":1w4iw554]Pre neki dan prođoh Pančevačkim mostom i vidim da je češalj-ubica, koliko toliko saniran ili gresim?

Jeste prosli vikend su popravljali cesljeve na pancevcu
 
Juče i danas na ispod -10 C Dunav se ledio. Baba mi je pričala, jedne zime, dal 1930ih ili 40ih kada je skela prevozila putnike na drugu stranu Dunava, da su neki svatovi bez nje krenuli da pređu zaleđenim Dunavom ali su se podavili.
Slike sa obe strane, sa pogledom ka Pančevu danas i Zemunu juče :
 
Хм, ја сам сличну причу за сватове чуо од бабе, само за Шабац, да су сватови из Кленка прешли залеђену Саву у саоницама које су вукли коњи како би се венчали у Шабачкој цркви, и у повратку у Кленак лед је попустио под првим саоницама у којима су били младенци и кумови који су нажалост завршили у леденој Сави.
 
Vrh