Šta je novo?

Forum, sajt - sugestije, primedbe, pitanja

Zato sto je nromalno to, da se ne izlupas u nekom postu i kad se razbukta diskusija ti se napravis lud i editujes sve postove... Na nekim forumima je sve ga minut dva dostupan edit, ovde je mnogo duze kako mi se cini.
 
Ne treba da se razbuktava diskusija. Niti si izneo argumente za tvoj napad, niti sam posle hteo da se objašnjavam. Ako lično poznaješ čoveka, tj kandidata onda si mogao da oplemeniš diskusiju tim znanjem iz prve ruke. Ako ne, mogao si bar da se suzdržiš od napada i prenošenja svog gneva na mene na ovaj thread.
 
Ograniceno vreme editovanja postova je sasvim normalna stvar bas zbog moguce zloupotrebe kako u diskusiji ali i iz potencijalno losih namera. Naknadnu izmenu starijih postova je prakticno nemoguce primetiti a tu su svakakve manipulacije moguce (reklame, potpuno brisanje sadrzaja posta, warez linkovi itd).
 
Ovo se nije odnosilo direktno na tebe, u smislu da se ti izlupas, vec vazi za bilo koga.
 
Da li postoji mogućnost da se "prijavi post", i u razlogu prijave obrazloži željena izmena koju potom obave admini/urednici?
 
Naravno imas opciju prijavi post
 
To ti je crveni kvadratić sa belim krugom u kome je crveni uzvičnik.
 
Dragi Beobuilde :)

Pošto Agencija za bezbednost saobraćaja, putev srbije i drugi nadležni za bezbednost puteva uopšte ne razmišljaju na koji način da se unapredi bezbednost na putevima, bar to nije nigde javno prikazano a da je lako dostupno, predlažem da koristeći npr google mapu napravite da svi koji žele mogu da na određenom delu puta stave marker i napišu pazi rupa, ili zakače fotografiju. I ne samo to već i sve neodgovorne brlajvorije koje putari naprave.

U doba modernih CMS-ova verujem da je to jedna isntalacija vigdeta ili pugina.

Glavna ideja je da se vozačima podigne svest o tome da i oni mogu da doprinesu bezbednosti, nek objave gde je i kakva opasnost pa ćemo društvenom kampanjom pritiskati nadležne da to srede.
 
Како да користим Spoiler опцију,у случају да качим више од 3.фотографије?
 
Кликнеш на спојлер и унутра ставиш линкове фотографија.
 
Zamolio bih vas da fotografije ne postavljate na tinypic posto se ispotavilo da posle nekog vremena isti link koji je na forumu bude dodeljen neprikladnom sadrzaju.

Kao alternativu mozete koristiti upload na forum ili recimo http://postimage.io/
 
Bilo je lepo dok je trajalo uploadovanje direktno na forum, tad se moglo i sa mobilnog postavljati na licu mesta.
 
Moguce je i sada postavljati fotografije direktno na forum tj server na kome se nalazi a ne samo na picture share sajt, stim sto je velicina po fotografiji ogranicena na 1mb. Velicinu fotografije je moguce resiti u podesavanjima na telefonu.
 
Узмеш лепо скинеш Irfan Wiew и промениш резолуцију са нпр 2592х1944 што је мало више од 2mb на 1024х768 што је 300 - 500kb. Смањивањем резолуције се смањује величина фотографије.
 
Da budemo precizni do kraja, treba i smanjiti kvalitet JPG kompresije na oko 60% da bismo smanjili veličinu fotografiju u KB (tj, njenu "težinu")
 
Па то ти је то, промениш резолуцију смањиш величину фајла.
 
Vrh