Šta je novo?

SavoGrad, Sava City - [ Poslovno stambeni kompleks ]

sta je sa savogradom? niko nista ne pise? jel su konacno zavrsili celu fasadu? jel ima neko nove slike?
 
Procitao sam na E kapiji da se zavrsetak ocekuje pocetkom 2009, sto znaci sad jos malo. :kk:
 
Pa koliko se secam trebao je da bude zavrsen u februaru, ali mislim da ce biti gotov tek tamo u maju-junu. Za sada je cinimi se gotova samo leva zgrada, desna se jos uvek radi
 
jer ima neko sveze fotke s.citya, cujem da je ona prva poslpvna zgrada kompletirana a druga stambena skoro
 
Vrlo je zanimljivo kako niko od nas (guilty as charged) ne komentariše nešto preterano ovaj objekat, a realno će tu nići prvi veći stambeni objekat u tom potezu na NBG. Radovi su tamo stalno u toku i uvek ima majstora koji se motaju po gradilištu. Biće vrlo interesantno kako ćemo mnogo više raspravljati o Deltinoj kuli u komšiluku u odnosu na ove zgrade.

Meni se koncepcija objekta sviđa, stakla jesu lepa, ali iskreno moglo je to biti i malo bolje, fasada na unutrašnjoj strani mi je nekako dosadna i monotona, ali videćemo kako će to sve da izgleda kada se objekat završi za par meseci.
 
ima sada dosta zgrada sa oblikom leve zgrade (ili vi stanite sa druge strane paće biti desna), tj.dva istovetna trougla sa mostom koji ih spaja :) Čini mi se da Energoprojektova zgrada ima takav oblik i još jedna završena preko puta Palate Federacije.

A što se tiče Delta kule.. nadam se da će promeniti malo izgled onih Dalijevskih prozora :D
 
Proradilo osvetljenje na Savogradu (sorry za los kvalitet, mob jbg)

13z21ea.jpg
 
Ne zelim nikoga da uvredim, ali zar ne mislite da je malo glupo ostavljati ovakve poruke:

BOKI SMOKI":6pqjbh8q je napisao(la):
Mislim, druze, da neko ima slike, verovatno bi ih postavio na forum. Sigurno ih ne steka u foto aparatu, niti ih krije medju pornjavom na svom hardu. Kad neko slika, okacice.

Uostalom, na ovom gradilistu se nista ne desava vec dosta dugo. Bar kad je eksterijer, tj. ono sto je dostupno za fotografisanje, u pitanju.
 
^^^ gresis :D stekam ih ja u fotoaparatu vec nekoliko dana ali me mrzi da ih postavim na net :cool:

Ako sutra nadjem vremena postavicu par slicica, uglavnom privode se radovi kraju uredjeno je 70% zelenih povrsina i 95% fasade, ostalo je jos samo jedan mali deo da se odradi u stambenom delu.
 
ccc... bojane, sram te bilo :p

a ja se tako uzdam u altruizam beobuildovih forumasa :D
 
Ps, nisam ja jedini koji ostavlja takve poruke, mozda prednjacim u njima ali nisam jedini.Ne ne. :)
 
Evo slika, ništa specijalno, uglavnom su sada u fazi lickanja.

fwepy.jpg


otnf3n.jpg


2qk0zmb.jpg


r1lao2.jpg


14bnar4.jpg


5tqh3.jpg


14eax6p.jpg


205dw85.jpg


opsidc.jpg


5vmxrc.jpg
 
Ne izgleda lose. Nije samo obicna kocka. Svidja mi se.
 
daleko od kocke, meni se bas bas svidja! gracias shmeksi na fotkama :)
 
Ne mogu da kudim objekat, ali nekako mi nije ništa specijalno. Kada stojite ispred stambene zgrade (zgrada sa antenom, ako sam dobro razumeo) i gledate je, nekako vam postane monotona, a od stakla kao glavnog elementa fasade već počinjem da dobijam ospice. Poslovne zgrade su možda za mrvu bolje jer imaju taj deo u prizemlju koji ih povezuje, ali kažem još jednom kada stanete ispred objekta ne možete, a da se ne osetite malo smorenim.

Možda sam mnogo zahtevan i probirljiv, ali jednostavno me nijedan od većih objekata koji se trenutno gradi u gradu ne baca u ekstazu. Sve mi je to nekako u arhitektonskom smislu kaskanje nekih 15-20 godina za onime što rade u svetu. Niko se još nije usudio da se malo igra sa nekim rešenjem i da izazove nekakvu reakciju kod mene.
 
Odlične slike Shmeksi. :kk: Samo jedna molba - lupi po jedan enter između slika, mnogo je teško gledati ih ovako spojene! ;)
 
Vrh