Šta je novo?

Obilaznica Subotica - Y Krak

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=439155#p439155:3dm7wy93 je napisao(la):
miki_ns » Sub Mar 11, 2017 5:21 pm[/url]":3dm7wy93]Pa koliko sam video planove, hoće, ali moja greška - taj auto put ide malo severnije od Baje, na Szekszárd i upravo deo sa mostom preko Dunava je već gotov i još jedan deo - obilaznica oko Kapošvara
Sad pogedah na karti. Taj buduci autoput od Segedina do Skekszarda ke nekih 30-ak km udaljen od granice. Koja je svrha graditi pun profil autiputa do Kelebije, ako Madjari ne rade nastavak? To nase malo parce nece preusmeriti strance koji zele ka Austriji.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=439155#p439155:1cw8d7dq je napisao(la):
miki_ns » Sub Mar 11, 2017 5:21 pm[/url]":1cw8d7dq]Pa koliko sam video planove, hoće, ali moja greška - taj auto put ide malo severnije od Baje, na Szekszárd i upravo deo sa mostom preko Dunava je već gotov i još jedan deo - obilaznica oko Kapošvara
Sad pogedah na karti. Taj buduci autoput od Segedina do Skekszarda je nekih 30-ak km udaljen od granice. Koja je svrha graditi pun profil autiputa do Kelebije, ako Madjari ne rade nastavak? To nase malo parce nece preusmeriti strance koji zele ka Austriji.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=441281#p441281:2870elw6 je napisao(la):
Dalmatinac » Pon Mar 20, 2017 4:52 pm[/url]":2870elw6]Samo da javim da su radovi na obilaznici oko Subotice zavrseni. Danas se pusta obilaznica u rad. Slike i snimak uskoro...

Za sada samo jedna...Ostale kad stignem da uploadujem

image.jpg
 
image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg



E sad... Snimak...
Necete verovati koliko je ovo zapravo mala deonica :D

Snimak..


[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=eU3smGkAIRs[/youtube]
 
Da li je ostalo jos nesto da se zavrsi posto mi se ucinilo da sam video u nekoj od vesti da se jos neki radovi pominju?
 
To je to za sada. Pominju nastavak radova dalje (od ka Kelebiji) ali to ce verovatno tek sl godine poceti. Tamo je vec sagradjena jedna strana, ostalo je samo da se zameni asfalt i odradi druga strana.
 
Do kraja jula će biti završen i deo od Somborskog do Bačkotopolskog puta koji još nije definitivno završen...
A kako stvari stoje ceo Y krak će biti 1+1...
Ostale deonice će se raditi u 2018. i 2019. godini.
 
ма само нека га ураде, да се изместе камиони из центра Суботице
 
Teska laz, bio nema jedne jedine masine. Pre 3 dana sam prosao celom trasom. Postoje samo znakovi da se izvode radovi (signalizacija) ali nema nigde masina. Stubovi nadvoznjaka stoje, ni na njima se nista ne radi.
 
Na koje stubove nadvožnjaka misliš?
Na one postavljene uz Čantavirski put?
 
Na stubove iznad pruge i Cantavirskog puta. Ranije je planirano da bude nadvoznjak i iznad puta za Zednik, pa je zbog toga stari put rekonstruisan 500 m pre samog ukrstanja, medjutim ne zna niko sta i kako ce biti po ovom projektu. Inace, danas su se kao pojavile masine, na delu od Somborskog puta prema Zednickom, ali 2 - 3... obicu ovih dana pa cemo imati realnu sliku.
 
Koliko je meni poznamo (neproverena informacija) neće se raditi denivelisane petlje nego kružni tokovi na celoj deonici.
Tako da će ti stubovi uz Čantavirski put biti višak, dok nadvožnjak nad prugom će se raditi sledeće godine.
Za ovu godinu je planirana rehabilitacija i zvanično puštanje u saobraćaj samo deonica od puta Subotica - Žednik (Bačka Topola) do puta Subotica - Sombor.
 
Pa nisu valjda ludi da prave prelaz preko pruge sa rampama kad vec imaju zapocetu gradnju nadvoznjaka
 
Ma naravno da nisu @Dalmatinac.
:)
Pusti price i rekla kazala...

Sent from my LG-D320 using Tapatalk
 
Videcemo sta su sve eksperti u stanju... Nadam se da su postavili tablu sa projektom pa cu slikati...
 
Ovo što je napisao Stomatolog zapravo je najrealniji scenario. Lepo piše da će biti nadvožnjak, ali da će se ove godine graditi samo deonica koju je naveo. Takođe informacija da će biti kružni tokovi na celokupnoj deonici (ne računajući nadvožnjak) deluje realno, jer se očigledno odustalo od klasičnog autoputa (što podržavam).
 
Ne znam da li si ikada bio na pomenutoj obilaznici, ali bi po tvojoj poruci rekao da je nisi video ni na karti... Van svake pameti je praviti kruzne tokove, jer su vec i pristupni putevi nadvoznjaka zavrseni, dakle moralo bi se skretati sa trase pa spajati na drugom mestu, sto bi donelo troskove vece nego da se na stubove stave grede i betonira....
 
Napisao sam lepo i detaljno, ali ponoviću još jednom i nadam se da će svima sada biti jasnije.

Informacije su neproverene!

Y krak će se graditi kao 1+1 saobraćajnica i to je već urađeno tako i pušteno u promet od autoputa do prvog kružnog toka (ukrštanje sa Bikovačkim putem).

Deonica od Bikovačkog puta do puta za Stari Žednik će se graditi 2018. ili 2019. godine. Nadvožnjak iznad pruge ostaje da se uradi, dok ukrštanje sa Čantavirskim putem će možda isto biti kružni tok, a ne denivelisana raskrsnica.

Deonica od puta za Stari Žednik do puta za Sombor će biti dovršena, rehabilitovana i zvanično puštena u saobraćaj ove godine, a plan je da se sagrade i dva kružna toka na početku i na kraju te deonice.

Deonica od puta za Sombor do granice će se raditi 2018. ili 2019. godine.
 
Poceli konkretni radovi. Pojavile se masine, nasut pesak na raskrsnice putem kojih se ranije mnogo vozaca ptikljucivalo iako je put bio zatvoren za saobracaj.
IMG_20170709_193057.jpg
 
Lepa vest @Dalmatinac

Sent from my LG-D320 using Tapatalk
 
Vrh