Šta je novo?

Brankov Business Centre (Ex Zgrada Beobanke) - Zeleni Venac

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=441871#p441871:2zt87oy0 je napisao(la):
spatiotecte » 22 Mar 2017 21:23[/url]":2zt87oy0]Neka skakaonica za kamikaze...
Meni to liči pre na ,,katalog uzoraka,,
za izbor stakala u odnosu kakvo svetlo ce da daje unutar prostorija :roll:
 
Pre par dana kad sam prolazio blještala su svetla iz tog crnog ograđenog prostora. Buku nisam čuo, bar ne sa prelaza preko Brankove. A i video bih ljude ispred da je neki klub u pitanju.

Najverovatnije je u pitanju neko snimanje.
 
U pitanju je ispostava Gotham city-ja, snima se film Betmen.
 
Ima li igde ikakve najave šta će se sa ovom nakazom raditi? I iznad svega: kad?
"Štatverkov" sajt je vrlo neažuran, a zapravo, okolnosti oko prodaje su mi nejasne: ne bi me uopšte čudilo da je neki naš lopov zloupotrebio tuđe ime.
 
Verujem da ce se ovo preprodati

Послато са Lenovo K53a48 уз помоћ Тапатока
 
Nije nemoguće, ali ključno pitanje je šta bi ti radio unutra?
Ako imaš nameru da se baviš bilo kakvim huliganskim radnjama (grafiti, parkur, drugi ekstremni sportovi, konzumiranje droge), ne računaj na podršku na ovom forumu.
 
Fotografije me interesuju, nikakve nelegalne radnje, ili bilo kakvo ostecivanje bilo cega, znam da ima pored stanice prolaz koji mozda vodi u zgradu ali nisam ranije nikad ulazio da vidim da li zaista tamo vodi ili u neko dvoriste
 
travolta brine jer ti se vidi iz nicka da si mladjan ;)

od kad nema cuvara, najlakse se "upada" sa ugla carice milice i brankove, uvek stoji neka zardinjera ili kontejner koji mozes da iskoristis umesto "lopovske". u medjuvremenu je zgrada prodata, ne znam da li su se uslovi promenili, niti znam da je bilo ko isao, tako da ne znam sta te ceka sa druge strane, ali ne deluje kao da je bilo sta drugacije. ako se odvazis da krenes, savet: pravo od ograde na stepeniste, skroz do vrha, i gore samo pazis na zice i spike po podu da se ne sapletes, ali nije strasno. na pojedinim spratovima ima rupa, tako da ako budes svrljao, telefon i svetlo u pod. srecno ti bilo, javljaj kako je proslo i kaci slike ako budes isao :)

(prolaz pored stanice ne vodi nigde)
 
p.s. somi je lik iz "podzemlja" na forumu, pa mozda da ga pitas da li zna nesto vise
(pozdrav za somija :) )
 
Kad mi pocrveni ikonica na ovom topiku, uvek se kao budalica poradujem da ima nekog pomaka oko rekonstrukcije zgrade :/
 
Само се ви зезајте са пентрањем на овај костур од зграде, а нисте ни свесни о каквој глупости размишљате. Фотографије снимљене са ове зграде постоје, и на овој теми и теми "Видиковци Београда" и нема уопште потребе за тако нечим. Иначе као и Шомију, и Предрагу94 следи 25 по туру
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=462945#p462945:2ucgwddx je napisao(la):
Svetlopis » 02 Jul 2017 17:33[/url]":2ucgwddx]Kad mi pocrveni ikonica na ovom topiku, uvek se kao budalica poradujem da ima nekog pomaka oko rekonstrukcije zgrade :/
Pa ima ...eto Gaga se trudi da ne pocrveni jedino ,,ikonica,, na topiku ..... nego i neciji tur ,
samo da se nam ne ocrveni i oplavi po turu i nekog potecijalnog investitora koj bi prvo da obidje i bliže vidi zgradu :lol:
 
Još koju godinu pa će klinci koji su se rodili u vreme kad je ova zgrada ispražnjena maturirati.

Mada ništa nikad neće nadmašiti RADovu zgradu. 3,2 miliona kvadrata na 2 km od centra koji propadaju već 20 godina. A sve zato što par sudija ne može da privede kraju jednu faking parnicu.
 
Ispravka, mislio sam 3.2 hiljade kvadrata. Mada se to odnosi na onu zgradu u Kosovskoj, ona kod Hajata je bar triput veće površine. Sve u svemu propade zgradurina ni zbog čega.
 
Za onu kod "Hajata" su svojevremeno kolale glasine da ne može da se završi iz urbanističkih razloga. Ne znam o čemu se radilo i koliko je to tačno.
No, ona barem ne izgleda toliko jezivo kao ova. U sred Beograda kostur od solitera, uskoro će stranci početi pored nje da se slikaju i da misle da je bombardovana.
 
Velika šteta za tu Radovu zgradu. Meni je bila i ostala jedna od najmoćnijih u gradu.
Elem, čak i da je problem urbanističke prirode, siguran sam da nije ništa što ne bi moglo da se sredi. Sve u svemu, baš bezveze.
 
Vrh