Šta je novo?

Stadion Crvene zvezde (Rajko Mitić)

@CASTELBIANCO
Sve je to meni jasno kao što mi je jasno da je u drugim zemljama još gore nego što je kod nas kada je navijanje u pitanju. Npr. na stadionu u Parizu je bačena bomba i nikom ništa, o tome se nije pisalo a da je kod nas, ceo svet bi znao pa nas proglasio za vandale, huligane, divljake, fašiste i tome sl. Niko ne iznosi svoju muku kao što je iznosimo mi i to mi nikako ne godi.

Što se stadiona i stolica tiče, tu nema mnogo izbora već kako zakon kaže. Za sve potencijalne opasnosti ISKLJUČIVI su krivci čuvari reda.
 
Ovaj drugi primer mi se svidja,mogli bi ovako nešto da odrade u boji kluba :) :
 
Drago mi je da nas je većina za safe standing varijantu

Послато са Lenovo K53a48 уз помоћ Тапатока
 
Столице за сигурно стајање, делују прилично добро. Колико су издржљиве?
 
Radovi na tri pomoćna terena iza južne tribine stadiona ''Rajko Mitić'' gde svoje treninge ima Omladinska škola Crvene zvezde
izvor.FCB stranica fk crvena zvezda
 
DJY540QXgAAKjU4.jpg:large


DJY43_5XoAIdOBQ.jpg:large


DJZBWClWAAIVxLH.jpg
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=476643#p476643:24bs6hop je napisao(la):
Galeks » Ned Sep 10, 2017 4:23 am[/url]":24bs6hop]Столице за сигурно стајање, делују прилично добро. Колико су издржљиве?
Manje nego što su izdržljivi navijači ali huligani. Moram sebe da izuzmem jer ja sam navijač sa kesom gmo kokica. To je moj drugi greh.
2960545986.gif
 
Hawk eye

image_0_02_04_2a0fa3eccb6521a68f37da3fc2ff7c9a22efdecc9f9db1fcc6e9853c067b5d6e_V.jpg


Zvezdin stadion, PRVI U SRBIJI, dobio NAJMODERNIJI UREĐAJ!
11. Septembar 2017. u 12:35

Sudije više neće biti krive!
Na stadionu Crvene zvezde postavljen je "Hokaj sistem" koji pomaže sudijama u proceni da li je lopta prešla gol liniju ili ne.
Ovaj sistem "Oko sokolovo" ima 14 kamera, prijemnike na samoj konstrukciji gola i nepogrešivo procenjuje da li je lopta celim obimom prešla liniju.
Od ove sezone na svim utakmicama pod okriljem UEFA u evrokupovima ovaj sistem je obavezujući.
POSLEDNJA PROBA NA STADIONU JE OBAVLJENA, PREMIJERA JE ZAKAZANA ZA ČETVRTAK TOKOM UTAKMICE PRVOG KOLA LIGE EVROPE PROTIV BATE BORISOVA .
Izvor: BKTVNews
 
I tako do prvog narednog derbija kada će pola stolica na jugu da budu uništene.

Možda bi im bilo jeftinije da skidaju postojeće stolice pred svaki derbi.
 
Na zahtev UEFE natpis GAZPROM na istočnoj tribini biće izmenjen, kao GAZPROM je sponzor LŠ a ne LE

e86cb8cb1c28488a244dbf0b69e9471f.png
 
Rekao bih da ce ove godine biti tipske reklame za sve utakmice lige evrope od prvog kola.
Mogli bi i da obeleze teren.
 
" Nek ' se Marakani vrate slavni dani "

Malo ima svetlećih reklama na samom stadionu. Iskorišćenost reklamnog prostora obzirom na to da dosta toga treba sakriti je očajna. Svaki ovaj spoljni zid je ružan, blokovi prekrečeni u belo a oni koji nisu ižvrljani su grafitima. Oni natpisi Ulaz/Gate, kao da je neko slobodnom rukom napisao umesto da postoje info table. Prilaz istočnoj tribini bi trebao da bude uređen stepeništem sa strane bulevara Oslobođenja i kompletnu tu stranu treba izbetonirati,a ne kao svinje da gledaoci prelaze preko one zemlje
 
Nije mi jasno šta rade sa stolicama na severu i kakav je plan uopšte. Zašto sad šaraju ove stolice na severu skroz do istoka koje su skoro stavljene i bile skroz crvene? Jel sad fora da sve stolice na marakani budu bele ili šta?
 
Stvarno sta rade sa stolicama na severu. Zasto prave rusvaj bez potrebe. Stolice koje su polomljene od strane vernih navijaca stetocina a koje su originalno crvene boje menjaju stolicama bele boje koje ce kasnije kada se steknu uslovi opet biti zamenjene crvenim stolicama?
 
Vrh