Autoput Banja Luka - Doboj, Most preko reke Bosne. Snimljeno 30.05.2015

Deonica Prnjavor - Doboj. Trasa Johovac - Prnjavor

Deonica Prnjavor-Doboj

deonica Klašnice - Prnjavor

autor fotki:BNX
Moderator: Igor
Otvorena nova deonica autoputa 9. januar - RS poziva Srbiju da finansira deonicu od Bijeljine do graničnog prelaza Rača
zecal » 02 Okt 2017 05:08 pm napisao:..Samo ja mislim da bi bilo bolje ići na Šabac nego na Raču.....
GOJE napisao:Mislim da je diskusija bespotrebno otišla predaleko. Ne postoji bilo kakva (bela ili siva, tvrda ili meka) zabrana finansiranja autoputa bilo kome bilo gde, već jednostavno za to mi nemamo novca.
dragan » Uto Okt 03, 2017 5:32 am napisao:To su dva različita pravca i projekta, a evo kako to izgleda na ovoj mapi :
zecal » 03 Okt 2017 03:17 pm napisao:..Baš zato što su to dva različita pravca i projekta, ja sam rekao da je istočni pravac isplativiji za Srbiju...
zecal napisao:Ova čitava konverzacija je počela sa citatom :
"RS poziva Srbiju da finansira deonicu od Bijeljine do graničnog prelaza Rača"
Na šta sam ja rekao da bi se Srbiji više isplatilo da produži put od Šabca ka Loznici i onda sa tog puta odvojiti jedan krak ka Bijeljini. Čak i da pomogne finansiranje od granice do Bijeljine.
Pre svega jer i tu žive naši ljudi, a i zbog ekonomskih interesa.
To je Laki iskoristio da po ko zna koji put kaže da su Srbi golje.Verovatno je mislio da smo tolika sirotinja da nemamo pravo glasa i da trebamo da se zatvorimo u svoju rupu.
...
Itd...
Povratak na “Regionalni razvoj”
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 18 gosta