Šta je novo?

TC "Depo" / ТЦ "Депо"

Zato sto je obkekat pod zastitom drzave i zato sto je tu bilo spremno sve za muzej dok idot covic nije uselio pijacare
 
Neće od toga biti ništa. Verovatno će na kraju taj muzej biti dole na Dorćolu.
 
-donals-trump-does-someth.jpg

Ja se baš pre dve nedelje osvrnuo na Depo u par tvitova. "Privremeno" zatvorili Kartonku na Adi Huji, a to kod nas znači zauvek, odnosno proći će nekoliko godina da to prvo malo propadne pa da se lepo proda i sruši i izgrade stanovi ili tržni centri. I tada sam se osvrnuo na Depo i rekao da me ne bi čudilo da se i on uskoro proda i da će se graditi stanovi. Doduše ovo je bilo poznato od trenutka kada je izgoreo, samo eto ja baš pogodio pre dve nedelje da će to uskoro biti. :mrgreen:
 
Nadam se da su ozbiljna firma, a evo i prilike da se pojedini antisemiti (kojih ima na ovom forumu, da ih ne imenujem, mada verujem da svi znamo o kome je reč) dodatno naljute i optuže Jevreje za zaveru.
 
Iza te firme stoji ista ekipa koja je kupila ex ambasadu SAD u Kneza Miloša. Firma je, kao što joj ime kaže, isnovana samo zbog projekta na mestu Depoa ;)

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
 
Zašto bi iko zbog ovoga mrzeo Jevreje? Svako ko ima imalo mozga i ko prati dešavanja zna da iza raznih navodno izraleskih, arapskih, južnoafričkih i sličnih investicija stoji domaći udbaški kapital nastao pljačkom svega što se moglo opljačkati od strane domaćih kriminalaca, potomaka raznih narodnih heroja, partijskih funkcionera i ostale crvene gamadi.
 
:mrgreen: :mrgreen:
Ili si trol ili odgovaraš epitetu koji ni ne zaslužuje da bude pomenut na ovom forumu.
 
Vesić : Na prodaju još jedan depo

Goran Vesić je najavio da će Grad Beograd u narednih mesec dana oglasiti prodaju još jednog depoa koji se nalazi na uglu Bulevara despota Stefana i Cvijićeve ulice.


Pretpostavljam da misli na servisnu garažu GSPa i MUPa?
 
Izraelcima dozvoliti da u Srbiji samo kupuju zlatom, zabraniti im kupovine u dolarima i evrima jer ih stiču nepošteno, nepotizmom. Nema ljubavi nema mržnje, čist ekonomski komentar :sesir:
 
Dule, saglasan sam, ali ne čačkaj mečku. Zagušiće nam ovaj topic kao i neke druge.
 
Pa dobro bre Travolta, niko ne brani tebi, Vesiću i Vučiću da budete oduševljeni vašim izraelskim "investitorima" ;) Ja nisam.
 
Opet si ti u svom rasizmu isključiv.
Moji stavovi o Vesiću i Vučiću su dobro poznati.
 
zemlajnom dozvoliti da na beobuildu pise samo o bagerima, zabraniti mu da napise i rec vise o jevrejima jer je vec mucno i citati sta pise. nema ljubavi, nema mrznja, cist pristojan komantar
 
Moj isti komentar na ovoj vesti na B92 je dobio preko 100 pluseva I zanemarljivo malo minusa :) Lepo je da velika vecina misli isto kao i ja :) Ako vecina jednog tradicionalno antifasistickog naroda misli tako, onda ste momci, bojim se, na pogresnoj strani ;)
 
Мени је интересантан моменат да још постоји нека особа која верује у реалност коментара и осењивања коментара на порталима .... :lol: :lol: :lol:
 
Vrh