Šta je novo?

Bahato parkiranje, bahati vozači i malograđanština

Evo i jednog drasticnog primera bahatosti. U pitanju je raskrsnica kod mc donaldsa na Vidikovcu. Po recima osobe koja je postavila fotografiju na drustvene mreze, vozac je vozio pesackom stazom da bi se ukljucio u saobracaj preko pesackog prelaza na zeleno za pesake.
Pogledajte prilog 1
 
Ja mislim da je ova vest pogresno tumacena.
Ovaj 'baja' jeste bahat jer vozi pesackom stazom.
Ali!
Mogao bih se zakleti da je dosao iz pravca parkinga naselja i da mu je cilj da se ukljuci u saobracaj, a ne da "zaobidje semafor"


Edit:
Sve je jasno, ja sam pogresno protumacio.
Sent from my LG-D320 using Tapatalk
 
Ovo je samo bezobrazluk.
Treba ove fotografije poslati upravi saob. policije ili službi koja je nadležna i tražiti njihovu reakciju.
 
Tog je "samo" mrzelo da izađe sa parkinga tamo gde treba.

Za ovog mi je ostalo nejasno zašto je vozio stazom:

[YouTube]https://youtu.be/Rby8BBnyKnQ [/YouTube
 
Danas je praznik, parking servis ne radi, koristi se prilika za bahacenje

64e800b098b73f447f953484b8685449.jpg


Sent from my SM-G530FZ using Tapatalk
 
@Непоправљиви оптимисто, власник бмв-а Х3 се не бахати пошто је особа са инвалидитетом, али са инвалидитетом у мозак :notok:
Укњижен плусићћћ

Ево још једног ретардираног инвалида у мозак из Крагујевца, бар по регистрацији. Паркинг у тц Меркатор и паркинзи са местима за особе са инвалидитетом, који су нажалост увек заузети возилима од оваквих ретардираних особа, као овај са Аудијем Р8.
Слику сам пренео са форума о аутомобилизму "Гаража".
Pogledajte prilog 2

Још две слике бахатих инвалида у мозак, које преносим са форума "Гаража"

Код цркве на Чукаричкој падини, духовит коментар је да је тип са мечкицом СУВ-ићем журио код попа да се прекрсти :lol:
Pogledajte prilog 1

Бахати инвалиди и код Икеје, на паркинзима за мотоцикле !
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=491509#p491509:as1mc3ra je napisao(la):
Вожд » 11 Нов 2017 11:34 pm[/url]":as1mc3ra]
file.php
Ха,ха јел ово неко са БеоБилда, па право у Безистан :wink:
Укњижен плусићћћ за "улов" :D
 
Ето власник Цитроена Ц2 се лепо досетио како да не паркира бахато на тротоару или на бици стази или на зеленој површини. Може и на шахтове - никоме не смета, бар тако он мисли у својој бахатој глави, а како је дошао до шахтова, е то није ни битно :notok:
Гандијева улица, Блок 63 северни део
 
Човек покушао и успео да на силу полукружно окрене у супротном смеру своју Мечку Вито, на оном полукружном окретању у Јурија Гагарина код бувљака, а које је још увек у употреби, нажалост. Слика је од јуче 12.11.2017. око 09:44 часова.

 
Уобичајено место за бахаћење у булевару Милутина Миленковића код "оне" банке и "оног" осигурања, и обавезно поред аутобуског стајалишта 65 и 71. Сад ето и на самом аутобуском стајалишту. Тип, власник СУВ-ића Хјундаија, се једноставно попео на стајалиште, а проценитељ из Унике је ту обавио процену штете (изгребана "пијана" Хонда :D ). Иначе ово осигурање има обезбеђена посебна четири (4) паркинг места за процену штета. Наравно било је јако тешко довести возило до ових паркинга, јер забога па мора се ућу у блок 37, и онда препешачити читавих 25 метара до осигурања.

Pogledajte prilog 2Pogledajte prilog 1

Ово су та четири обезбеђена паркинг места за процену штета, а испод знака "забрањено заустављање и паркирање" све лепо пише
https://www.google.rs/maps/place/Banca+ ... 3829?hl=sr
 
@Директоре, да будем искрен, овде се стварно баш и ретко ко попне и "паркира" на само аутобуском стајалишту. Овде је највећи проблем што се паркирају ту на улици дуж целог самог стајалишта, тако да 71-ца и 65-ца у већини случајева не могу да стану на део који је означен са жутим "бус", него једноставно морају да стану на средњу траку и кад улазиш или излазиш из аутобуса, мораш се провлачити између бахато остављених возила. По неки пут 65-ца се тешко провуче кад из Народних хероја скреће десно у Булевар Милутина Миланковића, ко што је забележено и на "уличном погледу".

https://www.google.rs/maps/place/Banca+ ... 3829?hl=sr
Pogledajte prilog 1
https://www.google.rs/maps/place/Banca+ ... 3829?hl=sr
 
Koja bahata bag** gdje su sad komunalci da djele cestitke
 
Ova domaćica se malo zabrojala



http://www.blic.rs/vesti/beograd/ostavi ... -u/1jz5rrc




"OSTAVILA JE BEBU SAMU U AUTU 15 MINUTA" Iz Parking servisa tvrde da nisu videli dete u automobilu, a majku su TUŽILI Centru za socijalni rad

Povodom slučaja kada je “pauk” sinoć odneo automobil Beograđanke u kojem se nalazila njena šestomesečna beba, JKP „Parking servis“ je reagovao - podnošenjem prijave protiv majke Gradskom centru za socijalni rad, zbog zanemarivanja deteta.

- Radnici „Parking servisa“ u Službi za prenos vozila rade po unapred utvrđenim procedurama i njih su se pridržavali i u ponedeljak, 20. novembra 2017. godine, kada su u 18.55 časova u Ulici Visokog Stevana kod broja 23 primetili nepropisno parkirano vozilo registarskih oznaka BG941PF, koje se nalazilo između žive ograde i propisno parkiranog vozila i na taj način potpuno zatvorilo prolaz i onemogućilo kretanje pešaka trotoarom. Od trenutka kada je vozilo opaženo do trenutka kada je započeo sam postupak uklanjanja, koji takođe traje nekoliko minuta, prošlo je 15 minuta i u tom periodu beba je ostavljena u vozilu bez roditeljskog nadzora - tvrde iz “Parking servisa”.

Nakon dobijanja naloga za prenos nepropisno parkiranog vozila radnici su postupili u skladu sa njim.

- Provereno je da li je menjač vozila u brzini i da li je podignuta ručna kočnica, što je standardna procedura, ali tom prilikom nije primećeno da ima nekoga u vozilu. Bio je mrak, a iz vozila se nije čuo nikakav zvuk, šum, niti plač, koji bi ukazivao da se u njemu nalazi beba. Vozač dizalice je nakon utovara vozila, za koje je dobio nalog za prenošenje, krenuo ka placu „Parking servisa“ za smeštaj nepropisno parkiranih vozila u Dunavskoj ulici. U trenutku kada je dizalica „pauk“ ušla u Dunavsku ulicu, radnik „Parking servisa“ je obavešten od strane dispečera da se u podignutom vozilu nalazi beba. Ovaj podatak dispečer je dobio od zaposlenih u Korisničkom servisu, koji su primili poziv majke, koja je u parkiranom vozilu ostavila bebu. Sve se dešavalo u nekoliko minuta, jer je mesto sa koga je nepropisno parkiran automobil uklonjen u Ulici Visokog Stevana u neposrednoj blizini placa za smeštaj vozila „Parking servis“ u Dunavskoj ulici. U istom momentu, na tridesetak meatara od placa „Parking servisa“ u Dunavskoj ulici, dizalicu je sustigao otac vičući da se u vozilu nalazi beba - saopštili su iz “Parking servisa”.

Tu, međutim, nije bio kraj.

- Radnici „Parking servisa“ su, zatim, zajedno sa ocem, utvrdili da je beba dobro i procenili da je nebezbedno spuštati vozilo na ulici i nastavili do placa „Parking servisa“ u Dunavskoj ulici, a oca povezli dizalicom. Prilikom otvaranja vozila konstatovano je da je beba spavala. Postavlja se pitanje koliko je beba pre izvršenog opažaja bila sama, bez roditeljskog nadzora u vozilu. Shodno napred navedenom, JKP „Parking servis“,je podneo prijavu Gradskom centru za socijalni rad zbog zanemarivanja deteta protiv majke deteta - zaključuju iz ovog javnog gradskog preduzeća.

njena verzija http://www.blic.rs/vesti/beograd/parkin ... tu/86c51n1

"Vratila sam se nakon pet-šest minuta ponovo do automobila, a "pauk" je odnosio moj automobil i šestomesečnu bebu u njemu. Dozivala sam ih i trčala za njima, ali oni su nastavili da voze. Ne mogu da opišem strah i paniku koju sam u tom trenutku osećala.." ovako za "Blic" priča Beograđanka Jelena Manojlović kojoj je, kako tvrdi, "Parking servis" juče odneo automobil u kojem je bila i njena beba.
Sve je počelo kada je Jelena Manojlović u 18.56 parkirala svoj automobil u Ulici Visokog Stevana i u njemu ostavila svoje šestomesečno dete.

- Trebala sam da svratim do muža, koji je bio u tom trenutku na poslu, kako bih uzela nešto. Pošto je bilo jako hladno, bebu sam ostavila u automobilu da se ne smrzava. Već u 19.02 sišla sam dole sa mužem, a imala sam šta i da vidim. Vozilo "Parking servisa" je odnosilo moj automobil i šestomesečnu bebu u njemu. Dozivala sam ih, zajedno sa mužem i trčali smo za njima, ali oni su nastavili da voze u nepoznatom pravcu - ističe Beograđanka.

Kako kaže u tom trenutku je osetila strah koji nije mogla da opiše. Nije joj jasno kako nisu videli bebu u kolima. Odmah je pozvala dispečera "Parking servisa" kako bi preneli vozačima da se zaustave i daju joj dete.

- Iz "Parking servisa" su obavestili vozače šta se desilo, da je beba u kolima i da se zaustave. Međutim, samo su mi poručili da dođem do autoplaca gde ću moći da preuzmem bebu. Odmah sam sela u auto i otišla pravo tamo. Dete je vrištalo i plakalo kada sam stigla. Počela sam da vičem na njih kao što bi i svaka majka, pitala sam ih kako nisu videli bebu i zašto nisu stali da uzmem dete, na šta su mi oni zapretili da će pozvati socijalnu službu. Strašno - ističe Jelena Manojlović, majka bebe.
 
Nije doticna gospodja ni 'domacica' , ali ni majka... :(

Sent from my LG-D320 using Tapatalk
 
Ako je neko prijavio ko zna ili su ovi sa žandarom uočili u prolazu.
 
"Мајка" није сигурно била одсутна "5-6минута" јер се аутомобил диже на паук много дуже од тога. Плус време док паук није дошао. И плус све то време оставиш бебу саму у колима.

Ово је случај за одузимање детета.
 
Upravo.

Plus, gledajte samo sa fotke kako je ostavila auto - na sred je6enog trotoara! Izvinjavam se na rečniku, ali njoj auto treba oduzeti zbog tog "parkiram gde hoću" stava.

Inače, sad je Parking servis dole u Dunavskoj, kod okretnice 26-ice (2-3 ulice od mesta gde su pokupili auto sa trotoara).
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=495058#p495058:1u44bokh je napisao(la):
stf » 23.Nov.2017/9:20 am[/url]":1u44bokh]"Мајка" није сигурно била одсутна "5-6минута" јер се аутомобил диже на паук много дуже од тога. Плус време док паук није дошао. И плус све то време оставиш бебу саму у колима.

Ово је случај за одузимање детета.

A niko od nas nije ostajao sam kao mali? Uvek, 24h si bio pod necijim nadzorom?

Pa sigurnije je dete bilo tu u kolima vezano u sedistu nego gotovo bilo gde drugde.
- Nije mnogo toplo pa da dobije toplotni udar.
- Nije mnogo hladno pa da se smrzne..
- U zakljucanim kolima je tako da niko nece da dodje da je "ukrade"
- Definitivno nije moglo da odeseta do kuhinje da se igra malo sa nozevima, da ode do terase da pogleda kakav je pogled kroz resetke ili kao ja da prespaja uticnice pod naponom..

Da je bahato parkirala jeste - 101% ali cela ova prica kako je ona mnogo losa majka i kako treba zvati socijalnu sluzbu je toliko bljutava i bezvezna da nije normalno.
 
Vrh