Šta je novo?

Blok 32 - Stambena izgradnja

Jel se zna kad ce poceti gradnja tog poslovno-stambenog objekta sto gradi PMC?
 
Ne zna se još, na sajtu je postavljeno da uskoro kreću, ali po svemu sudeći potrajaće par meseci do toga. :)
 
Ja vidim da je informacija o tim stanovim aprvo postavljena ovde pa na njihovom sajtu, koje je vase misljenje kolko moze da bude cena kvadrata?
 
Kad god prođem ovuda, ne mogu a da ne primetim izgled ove zgrade, koji mi se ni malo ne dopada. Znam da su ukusi različiti, i da nekome ovo izgleda lepo, ali ipak mislim da su mogli mnogo bolje.

Pogledajte prilog 1
Pogledajte prilog 2
Interesanto rešenje zajedničkih terasa unutar zgrade:

 
Ove unutrašnje terase su sjajne po svakom osnovu. Vraća mi gsećanja na gimnazijske dane.
15aa1.jpg


. A arhitekta verovatno mnogo voli death metal :D
 
Bilo bi lepo da SDPR i SPC naprave objekat koji planiraju tu da grade, to ce ulepsati malo blok. Ako nista drugo zaklonice to ruglo od zgrada iz pravca bul. Z. Djindjica.
 
Ta tamna fasada bi se možda uklopila negde gde se zgrade naslanjaju jeda na drugu, gde je veća gustina. Ovako mi deluje poprilično slučajno.
 
@Срђанпрпа, ако мисли на ову "црну удовицу" она је усељена одавно. На том простору блока 32 треба да се гради још 4 или 5 таквих коцкастих зграда за младе научнике.
Што се тиче замљишта код Храма светог Димитрија, да ли ће се градити те три зграде са цртежа, хм, простор је јако мали, а и не знам да ли ће црква дозволити. Било је неких прича да неће одобрити.
 
Čuo sam da su drvo i klupice koje su stajale u tom parku pored crkve srušili, što mi zvuči kao da se spremaju za nešto.
 
Ya[to Crkvi smetaju naučnici. Ako je problem što negiraju kreacinoizam, kako se onda slažu kao prve komšije u Petnici? :D
 
Evo pre neki dan pocelo je da se desava nesto. Pobili su neke zute kocice unutar sad vec bivseg dvorista crkve, i na postojecu ogradu crkve kace one metalne table kojima se ogradjuju gradilista (valjda nece da otkace kad bude dunulo).
 
Lepo, lepo, jos jedan vesnik proleca nadam se sto skorijem pocetku gradnje
 
Iskreno se nadam da ovo ne gradi država iz svog budžeta. Svojevremeno su ''žuti'' gradili onu tamno-sivu zgradu za svoje ''kadrove'', a da su pritom mnogi zaista, izuzetno obrazovani, talentovani i angažovani ljudi u sektoru nauke ''izvisili'' za stan, dok su stanove dobijali daleko tanji i lošiji kadrovi.

Sada bi moglo da se desi da naprednjaci grade za svoje fenomenalne kadrove, verovatno iz sektora komunikologije i menadžmenta, i to sve iz budžeta poreskih obveznika. :notok:
 
Pocinja gradnja i kolko sam cula sledece god planiraju da zavrse , a kvadrat preko 2000 e.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=525411#p525411:f0evibnh je napisao(la):
JelenaN » 16 Mar 2018 08:15 pm[/url]":f0evibnh]Pocinja gradnja i kolko sam cula sledece god planiraju da zavrse , a kvadrat preko 2000 e.
Odakle vam informacija, gde ste culi, imate li neki link?
 
tu od neke radnice u merkatoru ,pricala sa nekom zenom pa cuh tad
 
Pocelo je intenzivno kopanje temelja pre par dana. Cudi me da niko nije preneo. Izvodjac radova vlado baumaschinen.
 
Vrh