Šta je novo?

Napušteni objekti i lokacije

Mora da ih je Gaga preko veze nekim kanalima uz dojavu poslo
 
Хаха, само сам најлаганије прошао поред милиције, у мору миграната нису ме видели као сумњивог :D

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
 
Tu su migranti zauzeli sve spratove i sve smrdi na fekalije kad se prodje.Kao da nikoga ne zanima a tacno preko puta je deciji vrtic a na 50 m Osnovna skola Isidora Sekulic.Izgleda i muriju boli uvo jer nemoguce da ne znaju.Naravno jeste ulica Gavrila Principa!
 
Pa?
Ako je u Sidu i okolini dozvoljeno sve ono sto je dozvoljeno, ako deceniju i vise stanovnici cukaricke padine muce muku sa slicnim nehigijenskim zivljenjem u neposrednom komsiluku, zasto se zgrazavate i cudite sa ovim primerom?

Sent from my LG-D320 using Tapatalk
 
Vlasnici objekta vrse pritisak da se zgrada oslobodi od lica i stvari posto je u istu provaljeno
 
Pozdrav, video sam pre jednu mapu sa ovakvim objektima, bas su ovakve slicice bile
qLbNj.jpg

pa da li neko mozda ima link ili tako nesto? :)
 
@Rakicko,

Na Bing mapi imas takav prikaz, zove se "Pticije oko". Nazalost, mape nisu odavno azurirane, a kad kazem odavno, mislim odavno.
 
Hvala puno svima, snacicu se valjda, nego bilo je par meseci sigurno na guglu mapa sa svim napustenim mestima, mnogo korisna stvar,na mapi beograda sve oznacene, a izgledalo je kao ove slicice.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=517475#p517475:mj34m88x je napisao(la):
rakicko » Sub Feb 17, 2018 10:19 pm[/url]":mj34m88x]Pozdrav, video sam pre jednu mapu sa ovakvim objektima, bas su ovakve slicice bile
qLbNj.jpg

pa da li neko mozda ima link ili tako nesto? :)

Ubedjen sam da sam video jako slicnu zgradu negde sa obrenovackog puta. Isti ti okrugli prozor i i coskasta arhitektura.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=517688#p517688:kx6dko6m je napisao(la):
rakicko » Ned Feb 18, 2018 6:04 pm[/url]":kx6dko6m]Hvala puno svima, snacicu se valjda, nego bilo je par meseci sigurno na guglu mapa sa svim napustenim mestima, mnogo korisna stvar,na mapi beograda sve oznacene, a izgledalo je kao ove slicice.
Nekada je postojao sajt http://www.javniprostori.org koji je imao mapu prostornih mogućnosti sa nedovršenim i napuštenim prostorom, ali nažalost, taj sajt ne radi već nekoliko godina.

Možda će ti sledeći link sa 6 napuštenih lokacija pomoći:
Kako naseliti napušteno i nedovršeno?

A ovde možeš da skineš PDF sa svom podacima o tim lokacijama:
Ispitane lokacije.pdf
 
Била је ноћ и пролазио сам с неким друговима нисам ни размишљао

Сад ми је телефон на поправци тако да ништа док време не пролепша
 
Такве напуштене ствари на тим скупим локацијама немају другу судбину сем булдожера кад се тотално распадну јер никоме се не исплати да то купи
 
Nemoj tako, to je naše nasleđe i tekovina, neka ga nek stoji tako, naći će se jednog dana investitor koji će ga kupiti za basnoslovne pare i vratiti u originalno stanje. Biće to super. I to, i zgrada Generalštaba, i MUP u Kneza Miloša, i svašta još... samo treba biti optimista.
 
ХАХАХАХАХХАХАХАХХАХХАХА

Нема ту лека, инвеститор не купује да би вратио ишта у оригинално стање, не исплати му се

Неком који би то купио да живи ту, не исплати му се јер је до те мере пропало да кошта превише да се обнови

Уосталом, то све може да буде наслеђе и тековина, ако се сруши направићемо ново наслеђе и нову тековину, таква је судбина
 
Ma slažem se, nego sam ironičan pošto ovde ima jedna frakcija ljudi koja bi da čuva čak i septičke jame samo ako su starije od 50 godina.
 
Vrh