Šta je novo?

"Kennedy Residence" - Blok 9a

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=364296#p364296:2c535t85 je napisao(la):
Гага » Sub Dec 26, 2015 3:40 am[/url]":2c535t85]Сликано 25.12.2015. из 82-ке, коначно расчишћавају оно ђубре испред зграде.

file.php

U ova mi se bas ne svidja, to mora da se menja boja!!
 
Da li neko ima informacije vezane sa smrad i oplatol, da li je ovo sanirano?
Idealno ukoliko je neko kupio stan u ovoj zgradi, ako moze da podeli svoje iskustvo.

Hvala.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=460162#p460162:1owyrjmk je napisao(la):
lukarts » 20 Jun 2017 04:24 am[/url]":1owyrjmk]

file.php

U ova mi se bas ne svidja, to mora da se menja boja!!
[/quote]


Ma nije toliko problem boja uzivo je to ok, problem je onaj stakleni cirkus na uglovima zgrade koji jednu pristojnu zgradu cini prvoklasnim tranzicionim kicerajem s'kraja devedesetih.
 
Pozdrav svima,

malopre sam prolazio pored baraka koje su bile pri sudu i vidim da je sve ograđeno i krenulo je rušenje. Da li se zna ko će i šta graditi?

Jovan
 
Jel u pitanju isti Investitor (kao i za smrdljivu zgradu) samo 2. faza ili je u pitanju neki drugi Investitor? Da li se znju gabariti objekta makar i neki okvirni tajming?
Hvala.
 
Nema table, bar je juče nije bilo. Ucrtao sam okvirno prostor koji je ograđen (slika u prilogu). Samo je sve ograđeno narandžastom mrežom i to je to.
 
Hvala na prilogu, definitivno je parcela vredna razmatranja. Skoro je istih dimenzija kao parcela "smrdljive zgrade", eventualno 10% manja. Zamolicu sve clanove ukoliko imaju bilo kakvih informacija da iznesu u okviru ovog topic-a. Ja cim nesto saznam, pisem novosti...
Hvala.
 
Bice verovatno zgrada u ogledalu, tj u obliku cirilicnog slova P.
 
Znaci Gradina/Obelisk gradnja? Cena za postojecu zgradu je po mojim poslednjim saznanjima 2300/m2, sto je, slozicete se, cist bezobrazluk...
 
Dobro, mislim da nam fale još jedno dva gradilišta na NBG sa relativno više stanova (200+) pa da konačno malo ukoči ova inflacija u novogradnji.
Tako da ovaj projekat + blok 32 + nešto oko Westa većih gabarita i mislim da će cene se donekle smiriti, tj neće dalje rasti.

Ja do sada nisam čuo da tu nešto kreće da se gradi, ali super ako ide.

samo da ne bude sa onim staklenim uglovima koje već svi popljuvasmo na ovom forumu (nadam se da je arhitekta shvatio poruku).
 
Danas sam baš prolazio, rasčišćavaju punom parom. Nisam samo shvatio da li biti srušen i Princip Pub (nekadašnji "bife" suda) koji je takođe baraka.

Što se tiče cena, načuo sam da Neimar V za Ikarus zgradu sigurno neće ići ispod 2500€ i to za plaćanje u celosti (?!). Takođe zgrada na retenziji u Starca Vujadina je 2000€+PDV.

Najveći problem je što u blokovima 9 i 11 više i nema gde da se gradi osim poljane između Džona Kenedija i retenzije ali koliko se sećam, tamo je verovatno preskupo sanirati zemljište kako bi postalo stabilno
 
Evo slike:



Krug je poljana koju sam pomenuo, a (neuspeli) pravougaonik je lokacija o kojoj pričamo.

Ne bi mi ni na kraj pameti palo da će biti LIDL. Inače juče sam pitao ljude koji rasklanjaju i pominjali su da će biti "komercijalni objekat" što ima smisla. Da je zgrada investitor bi već naveliko krenuo da kači reklamu.....

Jovan
 
Znaci jos jedna strana samoposluga i "posao" za robove od 250 evra.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=531356#p531356:h4tz2ha8 je napisao(la):
dzodzo2003 » Wed Apr 11, 2018 9:20 am[/url]":h4tz2ha8]Evo slike:



Krug je poljana koju sam pomenuo, a (neuspeli) pravougaonik je lokacija o kojoj pričamo.

Ne bi mi ni na kraj pameti palo da će biti LIDL. Inače juče sam pitao ljude koji rasklanjaju i pominjali su da će biti "komercijalni objekat" što ima smisla. Da je zgrada investitor bi već naveliko krenuo da kači reklamu.....

Jovan

Na desnoj polovini ovog poljančeta se nalazi ogroman podzemni bazen(kako mi je žao sto nisam slikao isti kada je građen '90-te) i nisam baš siguran da je ovde išta moguće graditi. Da li je leva polovina baš dovoljna za LIDL... A verujem da je bilo moguće graditi odavno bi ovde nikle zgrade.

 
Da li neko zna koja je cena m2 u ovoj "smrdljivoj" zgradi? I sta je jos od stanova preostalo za prodaju? Ako moze neko na pm da mi posalje broj da se informisem direktno?
Hvala
 
Vise puta zvao ali se niko ne javlja, zato sam pitao :)
Do duse, nisam zvao u periodu od 9-17h, mozda i zbog toga :)
 
Srušili su sve osim dela gde je nekada bio ulaz u te barake (iz Palmira Toljatija). Princip pub ne verujem da će rušiti, uveliko radi (prošao sam večeras i radi normalno, živa svirka unutra).
Jedna zanimljivost za te barake. Čuo sam da je to 70-tih napravljeno za potrebe projektnog biroa za izgradnju metroa. Ako ovde ima starijih kolega forumaša, verovatno znaju bolje :)

@boby07: A kakav bazen je u pitanju, tj. čemu služi? Ceo život se pitam čemu ta dva tornja na poljani, ali niko nije znao da mi kaže.
 
Retenzija je, zapravo, naziv za podzemni objekat kojim se, u ovom slučaju, manipuliše podzemnim vodama. Postrojenje je osamdesetih gradio "GK Komgrap" i po njemu je ceo kvart i dobio ime.
 
Vrh