Šta je novo?

Panorama Voždovac [ Stambeno Poslovni kompleks | 24 000 m²]

Pogledaj snimak, to je gotova stvar! Napravi kuću gde ti milo, najgore što može da se desi je da dobiješ pare nazad

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
 
Imamo temu o SMT-u pa se tamo moze diskustovati o prosirenju ulice i daljim koracima ka tome.
 
Postavio sam isto pitanje i na temi koja se bavi kompleksom Gornji grad u Zemunu (oglašavam se u ime prijatelja koji nisu na forumu a dvoume se da li da kupe stan tamo ili ovde, u Panorami): zna li se gde će biti postavljene spoljne jedinice klima-uređaja? Mnogo su osetljivi na "kićenje" fasada tim monstrumima, pa im je važno da unapred znaju da li će biti sakrivene, jer to u priličnoj meri utiče na njihovu odluku. Hvala unapred svima koji tu informaciju imaju a žele da je podele sa mnom.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=529429#p529429:3apam5a3 je napisao(la):
Minnheima » Sun Apr 01, 2018 8:25 pm[/url]":3apam5a3]Postavio sam isto pitanje i na temi koja se bavi kompleksom Gornji grad u Zemunu (oglašavam se u ime prijatelja koji nisu na forumu a dvoume se da li da kupe stan tamo ili ovde, u Panorami): zna li se gde će biti postavljene spoljne jedinice klima-uređaja? Mnogo su osetljivi na "kićenje" fasada tim monstrumima, pa im je važno da unapred znaju da li će biti sakrivene, jer to u priličnoj meri utiče na njihovu odluku. Hvala unapred svima koji tu informaciju imaju a žele da je podele sa mnom.

Klime idu na terasu. Na slici se vide majstori kako postavljaju instalacije:
http://beobuild.rs/forum/download/file.php?id=42787
 
Hvala na odgovoru, preneću znatiželjnim prijateljima. :) Ako si podrobnije upućen (izvinjavam se na besomučnom zapitkivanju), jesu li predviđene maske ili će biti otkrivene?
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=529566#p529566:s5vjoei6 je napisao(la):
Minnheima » Mon Apr 02, 2018 10:30 am[/url]":s5vjoei6]Hvala na odgovoru, preneću znatiželjnim prijateljima. :) Ako si podrobnije upućen (izvinjavam se na besomučnom zapitkivanju), jesu li predviđene maske ili će biti otkrivene?

Nije mi poznato da li idu maske. Na renderima se klime uopste ne vide. Najbolje da pozovete telefone koji se nalaze na njihovom sajtu i pitate.
Pozdrav.
 
Mislim da je nerealno ocekivati da nece biti klima na fasadi, zavisi kako je pokriven stan ovom jednom klimom na terasi.
Kad upece zvezda klime kaci gde ko stigne, i ne vidim tu neko resenje.
 
Rešenje je ugovor koji zabranjuje postavljanje klime bilo gde, već samo na mesta predvidjena projektom. Isto važi i za zastakljivanje terasa....nije u pitanju novitet, svi ozbiljniji investitori imaju ovu klauzulu. U ozbiljne investitore u svakom slučaju ne ubrajam GDS....

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
 
Svi "ozbiljniji" investitori imaju svakakve klauzule, da se kupac odrice svih zajednickih prostorija, parkinga, hodnika, da prihvata izmene na projektu itd. Iz licnog iskustva sa GDS-om za sada mogu da kazem da su vrlo ozbiljni. Sto se samih klima tice, ako je odvod propisno izveden i nije naruzen izgled zgrade, nema problema :)
 
Vidiš, ja iz ličnog iskustva, kao kupac stana koji je radila GDS mogu da kažem nešto sasvim drugo... Papir sve trpi, kupac sa parama u rukama apsolutno ne mora.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
 
SRBO":23u3jptx je napisao(la):
Има ветар да их убија као ове у Степи
Sta fali vetru? Pa to je jedina stvar koja koliko toliko cisti zagadjenje koje je svuda oko nas. Zivim u Jerkovicu, duva i zivi smo, nista nam ne fali ;)

Sent from my SM-N950F using Tapatalk
 
Sta je na kraju bilo za izlaz u stepa naselje, jesu dobili dozvolu za to i jel izlaz iz garaze ili ... ?
 
Spoj sa internom ulicom u naselju VS.
Ili je u pitanju samo pešačka staza ili pak put, ali samo sa jednom trakom(delije mi uzano).
Pogledajte prilog 1
 
Po planu ulaz sa strane vojvode stepe treba da bude spojen sa internom saobracajnicom dole u stepi. Inace taj ulaz je pristup ulazu u garazu...takve planove sam video u prodaji...a izmedju ostalog na ovoj poslednjoj slici se vide pripreme za plato ispred skodinog salona...a po recima vlasnika skode i investitora u planu je da uz dozvilu grada srede ceo travnati deo ka kruznom toku za ulaz u stepu stepanovic...da bi izgledalo lepo...kako sad trenutno bas i nije...

Sent from my LG-D838 using Tapatalk
 
Radovi na fasadi i uređenju okoline
cd5c03963dc1112fcd76cca4081fe002.jpg
8b4cd6a75732eeeb1dd66b11e01eb22a.jpg


Sent from my STF-L09 using Tapatalk
 
Vrh