Šta je novo?

GTC "Ada Mall"

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=517433#p517433:3n2j5cf7 je napisao(la):
plećko » 17 Feb 2018, 21:26[/url]":3n2j5cf7]šta će da rade s ovim zidom :?: :?: :?:

file.php
Jel ovaj zid skroz srušen..?
 
Pretpostavljam da je u pitanju zbog specificnosti izgradnje primenom takozvane "top down" gradnje. Hilton je radjen na slican nacin.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=540523#p540523:38hsz1j4 je napisao(la):
plećko » Pet Maj 25, 2018 11:15 pm[/url]":38hsz1j4]@armatura šta si hteo da nam pokažeš na ovim slikama..?
Kazu da slika vredi 1000 reci a postavio sam 9 slika. Nisam toliko recit da to nadmasim:)
 


Miniranja na gradilištu su svakodnevna, prvo se začuje sirena slična onoj za vazdušnu opasnost, zatim sledi detonacija i oblak prašine. Kada se sve smiri ponovo se oglasi sirena ravnim zvukom.
 
Pre godinu dana sam dosla na ovaj forum jer sam htela da izludim od celodnevne buke zbog pobijanja sipova. Bilo je zaista neizdrzivo! Valjda sam zapatila i los sluh od tada pa dugo nisam ni bila svesna da miniraju. Sve dok nisu poceli ozbiljno da rokaju! :shock: Ljudi moji...... zgrada se iz temelja trese ponekad! I obicno miniraju oko 14h. Ja sirene nikada nisam cula :? ali miniranje jos kako mogu da osetim...
Sve u svemu, kao neko ko zivi u tom kraju, iako se drze spratnosti (za sada), uopste nisam srecna, ali da rade svakodnevno - rade! Od 6 ujutru do 22 uvece. Da je impresivno gradiliste, bar za mene, teskog laika, jeste. I ne mogu da se ne zapitam, obzirom na zahtevnost terena, kako je moguce da se to isplati.... Mislim, ne brinem se ja za njih, nego samo glasno razmisljam. :lol:
 
Ja sam takodje neko ko nije iz struke, ali sam stvarno odusevljen kako vec sada izgleda i na kakvom mestu su uspeli ovako nesto da sagrade.
 
Obicno dobijemo najavu izgradnje nekog objekta, onda vidimo milion rendera, onda posle sto godina krenu da grade, onda grade sto godina...Nekako sam se navikao na neko odredjeno vreme koje prodje od toga kada sam prvi put cuo da ce se nesto graditi do vremena kada se stvarno izgradi. Nekako zivot izgleda kao da traje duze. Ovi govnari su mi sad narusili tu iluziju. Pitam se gde su godine prosle...
 
Vrh