Šta je novo?

Lasta

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=542515#p542515:ns3okwco je napisao(la):
savicmi » Pon Jun 04, 2018 1:56 am[/url]":ns3okwco]7258 ma relaciji 560 Banovo brdo - Barajevo

tpyHy89.jpg
Mmmm dobra slika. Izgleda ko neka alternativna, malo sređenija Srbija. :)
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=543946#p543946:2nh7pfmp je napisao(la):
Bender Rodriguez » 10 Јун 2018 07:45 pm[/url]":2nh7pfmp]
Mmmm dobra slika. Izgleda ko neka alternativna, malo sređenija Srbija. :)

Tako je. Pre pravilnog integrisanja tarifnih sistema, okretnica Banovo brdo je bila najveći pokazatelj klasnih razlika i podela građana. Lastine linije su bile potpuno demarkirane. One su bile seljačke, a ove druge građanske. Na mestima gde se postavljaju Lastine linije nisu postojale Alma kvatro nadstrešnice, niti ikakve druge nadstrešnice, od informative dugo su stajale samo zarđale table na kojima piše samo Lasta, a kasnije su ih unapredili tablama na kojima piše odredište, bez broja linije, koje su takođe ubrzo zarđale. Red vožnje je postojao u nekom tarzanskom obliku, sa nekim zvezdicama, podvučeno, spominju se neki đački raspusti, svraćanja, preko ovog, preko onog, ovaj ne saobraća samo subotom, ovaj samo radnim danom i sl. (uglavnom neažurni), autobusi nisu morali da ispunjavaju nikakav standard, pa su vozile olupine, unutra sve štrokavo gde god se uhvatiš, ali najbitnije da su svi imali zavesu, natantrljenu na neku nabudženu šipku u garaži. Cena karte bila je disproporcijalno veća, gde je na nekim linijama za istu kilometražu umela da bude od 2 do 5 puta veća od građanske karte. Unutra, klima je toŠiba, nema staklo desno, stanice, ofskroz neobeležene, što su vozači maksimalno zloupotrebljavali da se ne zaustavljaju na propisanim mestima. Posle duge borbe, koju jedna šaka nas plaćenika koje finansiraju opozicione stranke i masonske lože, vodi od 2012. godine, da, ova stanica sada zaista počinje da podseća na jedan ozbiljan terminal jedne ozbiljne svetske metropole.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=97053#p97053:2qkyqu9r je napisao(la):
Cuburac93 » Čet Okt 21, 2010 8:33 pm[/url]":2qkyqu9r]Ovde bi mogli da postavljamo slike i da pricamo o Lasti
Divna tema, nadam se i aktuelna.
U narednom javljanju preneću moja pozitivna iskustva. Za sada izražavam pohvale za osoblje Laste kao i za vozila. (u pitanju je međunarodni prevoz)
 
Онда немој да их износиш овде, јер се ова тема тиче градског и приградског превоза.
 
Ok, i neću ali bi u tom slučaju naslov morao biti precizniji.
 
Pa sam forum je dosta precizno opisao mesto dešavanja, njje eubuild ili Worldbuild, nego beo(grad)build. Ipak, kao neko ko je dosta vezan za Lastu, drago mi je da se i dalje može čuti neka pohvala za njih.

Poslato sa Huawei Honor 9 uz pomoć Tapatoka
 
Ksenija":blgpuwcb je napisao(la):
Ok, i neću ali bi u tom slučaju naslov morao biti precizniji.
За писмене пише, и довољно је прецизирано о чему се дискутује у теми.
8cf4e5e568d65732355abbfafc8d3f45.jpg


Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=545505#p545505:21y3s6nx je napisao(la):
becks89 » Ned Jun 17, 2018 3:01 pm[/url]":21y3s6nx]Pa sam forum je dosta precizno opisao mesto dešavanja, njje eubuild ili Worldbuild, nego beo(grad)build. Ipak, kao neko ko je dosta vezan za Lastu, drago mi je da se i dalje može čuti neka pohvala za njih.
I ja sam bila uverena da se na forumu piše o Beogradu ali me je Igor razuverio kako forum tretira celu Srbiju. Što se eu i world tiče već sam odgovorila na pisanje člana koji me je upozorio.

Sebe nepismenu "odbraniću" citatom sa teme "Pravopis" člana @Duleja:

Pravda za nepismene! I njih treba razumeti! :lol:
Bolje nije moglo!
 
Vrh