Šta je novo?

Autoput Miloš Veliki / A2: Beograd-Požega-Boljare (Koridor 11)

Evo i od mene jedna sveža slika od jutros, rade i nedeljom... Obrenovac, radovi na izmeštanju puta, zbog izgradnje nadvožnjaka...
 
[/quote]
Šta je sa novim putem za Mislodjin rade li tu vezu ,to bi trebala biti i privremena veza sa autoputem?
[/quote]
 
Ustvari ako sam dobro povezao ovaj kruzni tok ce biti privremena veza za autoput i veza za Mislodjin sa jedne strane i privremena veza za Obrenovac sa ovim pomocnim putem koji rade .
 
Koliko ja shvatih izvor inf. je neki Krnjo i ljut je sto mu ne moze veliki kombajn kroz propust.Ako ovde ima i I od istine onda nekog treba obesit.
A posto su danas dosle vesti da Etihad ne odlazi iz Er Srbije i finansiska slika dosta dobra za mnoge iznenadjenje mislim da im propao unapred uradjen tekst i onda izvadili ovu glupost iz naftalina. Sad ja preterujem ali nikad normalne vesti iz doticne novine.
 
Evo konacno posto se provincijalac vidio sa svom rodbinom, komsijama kumovima i prijateljima, malo vremena i za forum
Za pocetak fotke od Obrenovca preko Kolubare do pruge
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=548874#p548874:3ey14bey je napisao(la):
Darko78 » Mon Jul 02, 2018 6:26 pm[/url]":3ey14bey]Koliko ja shvatih izvor inf. je neki Krnjo i ljut je sto mu ne moze veliki kombajn kroz propust.Ako ovde ima i I od istine onda nekog treba obesit.
A posto su danas dosle vesti da Etihad ne odlazi iz Er Srbije i finansiska slika dosta dobra za mnoge iznenadjenje mislim da im propao unapred uradjen tekst i onda izvadili ovu glupost iz naftalina. Sad ja preterujem ali nikad normalne vesti iz doticne novine.

Tekst je skroz normalan, malo istraživačkog novinarstva neće da škodi, i veoma dobro pitanje se postavlja. Danas su ubedljivo najprofesionalnije novine u odnosu na ostalo propagandno smeće.
 
Tekst pocinje u razgovoru sa nezavisnim strucnjacima i mestanima .Nema ni jednog imena strucnjaka jedino ime je neki Krnjo i ovo ti istrazivacko novinarstvo .I sam sam rekao ako ima i malo istine nekog treba obesiti .Daj brate ime strucnjaka ako si novinar ...
 
Evo konacno posto se provincijalac vidio sa svom rodbinom, komsijama kumovima i prijateljima, malo vremena i za forum
Za pocetak fotke od Obrenovca preko Kolubare do pruge
 
file.php


Ovo mi ne uliva poverenje da može da potraje. Možda sam prestrog ali:
1) Ovo nisu ploče, ovo su pločice. Posledica, mala težina, lako pomeranje
2) Gde je geotextil ispod šljunka? Posledica, ispiranje finijih granulacija i oštećenje puta.
3) Možda slika nije oštra ali izgleda da su iskoristili rečni šljunak kao podlogu za ploče, a ne onaj nastao separaciom drobljenog kamena? Posledica klizaće ploče kao po kuglagerima.
4) Kuda će voda koja dopre ispod šljunka da odlazi? Posledica, voda će naći svoj put, verovatno će kosina nabubriti i izbaciti ploče.
Izgleda da je bilo jeftinije, brže i dugovečnije rešenje da su kosinu obezbedili samo krupnijim kamenom (prečnika 10-30cm) u nekoliko slojeva.
 
Hvala @KrCan -e na ovim fotografijama, a zeljno iscekujemo nastavak. :)

Vidi se da tu ima jos dosta ozbiljnog posla, iako je prvobitni rok probijen vise od pola godine.
Naravno, strumfeta i ekipa sad nisu toliko "strogi" kao kada je u pitanju bila deonica koju su gradili Azeri, a koju je ugovorila prethodna politicka garnitura ;)

Sent from my LG-D320 using Tapatalk
 
Izuzetna reportaža. Bravo!

Ovo stanje je trebalo da bude tačno pre godinu dana.
 
Što se tiče nadvožnjaka ibarske kod Ljiga meni deluje da ne žure iz razloga što pod saobraćajem pogotovo ljeti nije moguće spojiti ga u pravcu prema Bg .Predpostavljam da ce prvo da puste od Lajkovaca prema Ljigu autoput a magistralu zatvorit i onda celi taj deo oko nadvoznjaka završit.
A deo Obrenovac - Ub realno nema dosta posla ostaje samo završni a to ide brzo i posao oko bankina i da zavrse bukobrane.Nije bas jasno na slikama imali li na delu od Piromana prema Ubu zavrsnog (deo gde je onaj nadzor) .
Petlja Ub svetla tačka ostatak trase deluje kao napušteno gradilište nažalost i to pred sam kraj posla.
Pohvale za reportažu. I za malog fotografa kod Ljiga.
 
:x Hvala za lepe reci! Ovo je samo deo, drugi deo veceras. U Subotu vozim kcerku na avion, znaci reportaza sa druge strane tj leva obala Save! Potom dok sam ovde par meseci obecavam uzduz i popreko po Srbiji koridor x i ka juznom Jadranu!
Gringo one ploce su samo na par visocijih nasipa prema nadvoznjacima,
laki72 istina je da ima posla, ali verujte mi ozbiljan pristup poslu bi to finalizirao max dva meseca!
Sto je najzalosnije ne zelim da vas razocaram da gajite iluzije, ali od bilo kakvog etapnog otvaranja nemanista :bash: :lool: ! Cak ni nadvoznjak iznad Ibarske, mogao bi se pustiti za dvadesetak radnih dana nece otvoriti odvojeno od cele deonice!
GOJE I StaraMO hvala na podrsci.
Plecko ovo jeste ostatak prednjeg branika, ali ne znam od kog auta, usput hvala ti na mnogobrojnim fotkama i informacijama koje sam dobijao od tebe kao i svim drugim :gobb: :gobb: !,
Veceras nova razglednica kako bi rekao forumas kome skidam kapu, maestro CARIBROD! :vops: :bg4:
 
KrCan-e i od mene sve pohvale. Vidim da se svi slažu da se za nekih 2mes sve može odraditi.... Samo je pitanje tunela, kakvo je tamo stanje.
 
Vrh