dejjan » Sub Jul 07, 2018 10:19 am napisao:AB i dalje većinu letova realizuje sa kašnjenjem.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Pa kako ovo mozes napisati !
Moderator: Igor
dejjan » Sub Jul 07, 2018 10:19 am napisao:AB i dalje većinu letova realizuje sa kašnjenjem.
dejjan » Sub Jul 07, 2018 12:44 pm napisao:Ako ja zakasnim pola sata na check in, onda sam propustio let koji nisam jeftino platio. Znači pola sata jeste kašnjenje.
Ne znam šta je koji talas, ali možeš na sajtu da se informišeš o kašnjenjima u svim talasima.
dejjan napisao:Za putnika je to nebitno. Svi letovi kasne, to je suština koja putnika tera da izbegava taj aerodrom.
dejjan » 07 Јул 2018, 14:28 napisao:Za putnika je to nebitno. Svi letovi kasne, to je suština koja putnika tera da izbegava taj aerodrom.
Дошљак » Sre Jul 11, 2018 3:54 am napisao:Што ДС започе, СНС довршава... Хоће ли и овај аеродром бити под управом републичког ЈП Аеродроми Србије?
gosha » Thu Jul 19, 2018 8:33 am napisao:Ova privremena promena trase iz perskektive zaposlenih na aerodromu je ravna udaru meteora. Ogroman broj zaposlenih zivi u blokovima,surcinu,ledinama, pa sad moraju da kruze ohoho do posla. Kad bi 72 vratili kroz Vojvodjansku,kao sto su pricali pre dve godine (vise se i ne secam sto je prebacena da ide preko Bezanijske kose),to bi bio dobar potez.
Jos bolji potez bi bio uvodjenje jos koje linije gradskog prevoza, ima pristojan broj putnika koji idu autobusom do ANT,narocito mladji,mada ima ih raznih, i u dolasku i u odlasku.
INace trasa autoputem obesmisljena je ogranicenjem od 50km/h za gradski prevoz, od Tosinog bunara do ANT vozi oko 20 minuta (skoro isto kao redovnom trasom, mozda do 5 minuta duze,zavisi od saobracaja).
Ali,avaj, mislim da previse ocekujem od onih koji su se setili tek u 21. veku da uopste uvedu liniju gradskog prevoza do jedinog medjunarodnog civilnog aerodroma u gradu (uvek lakse bilo doci do batajnickog,sto se javnog prevoza tice).
Povratak na “Autoputevi, magistrale, železnički, rečni i vazdušni saobraćaj”
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gosta