Šta je novo?

Karađorđeva ulica

Veoma je pohvalno što se ovo konačno uređuje :sesir: , s tim što na čitavom ovom potezu Karađorđeve ne bi smelo da se gradi ništa preko P+3, pa se nadamo da će to biti ispoštovano.
 
Pa ako nam je to zemljište uz reku već oteto i ako neće biti park, šetalište i javni sadržaji, neka grade šta hoće, bilo koje spratnosti...

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
 
Ne, nikako. To bi u potpunosti zaklonilo pogled na Kosančićev venac i Kalemegdan sa zapada. Mora makar u tom delu da se striktno ograniči visina objekata.
 
Мислим да је ово локација којој се мора веома опрезно приступити, посебно након оног скарабуџа ту близу у почетку Париске.
 
Pa sta mislis, na osnovu dosadasnjeg iskustva, hoce li oprezno pristupiti?
 
...Pa sta mislis, na osnovu dosadasnjeg iskustva, hoce li oprezno pristupiti?...
Hoce , pažljivo ce doneti novi lex specijalis i podici nove neboderske betonske tarabe :lol: :lool: :lol:

Nadam se
nikad više takve prakse :evil:
 
Karađorđeva se između ostalog sređuje i zbog nesretne gondole.
 
Ако већ обнављају Ђумрукану, онда би било лепо да обнове и зграду која је била у Карађорђевој 13. Иза бараке у Карађорђевој 11. има још неугледних магацинских простора које би исто ваљало порушити и на њиховом месту, испод универзитета уметности, између Ђумрукане и великих степеница и ФПУ направити фин трг са којег би се другим степеницама које су иза ФПУ могло приступити и будућој галерији на Косанчићевом венцу. Moгла би и да се направи лепа тераса универзитета уметности са стилизованим степеништем. А и сам ФПУ би могао да се прилагоди изгледом са околним старим здањима, лимени кров да зе замени црепом, а фасада да буде једнобојна.
 
zbog konfiguracije terena a samo zahvaljujuci neposrednoj blizini kalemegdana i saborne crkve, lokalne zmije, pacove i narkomane ce za razliku od onih nesto nizvodnije umesto replika novobeogradskih blokova iz sedamdeseih zameniti replike naselja iz devedesetih tipa golf na banovom brdu. ako ste nestrpljivi da vidite zvanicne redndere evo kako ce izgledati projekat za tu lokaciju, jedino fale spoljne jedinice klima posto je ovo ipak elitna lokacija i stanovi moraju biti klimatizovani.

peteg-golf-8-5.jpg

naselje golf osam, tj buduci projekat BW na karadjordjevoj te nosam
 
apsolutno je moguce da si u pravu. apsolutno je moguce i da u prvom planu bude interes grada a ne pojedinca i da sam ja magarac, u tom slucaju najmanja muka, bu**** vise..

zasto bi smo se osonili na iskustvo kad mozemo da se nadamo. uostalom, kao sto je odustao od kasike i granice kod karlobaga neimar moze da odustane i od hruscovki i okrene se libeskindu
 
Posle one akcije krečenja fasade mogu i sam fpu ugasiti.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=550362#p550362:1uknxfb4 je napisao(la):
Дошљак » 09 Jul 2018 02:55 pm[/url]":1uknxfb4]Ако већ обнављају Ђумрукану, онда би било лепо да обнове и зграду која је била у Карађорђевој 13.
....

To je ta ista zgrada, samo preuređena do neprepoznatljivosti, pogledaj prethodnu stranu.
posting.php?mode=quote&f=16&p=550362#pr550003
 
Relja na broji 13 je baraka montazna od predhodne zgrade nije ostalo nista
 
U ovom trenutku je zavrsen tender za Karadjordjevu!KONACNO
 
Jel se zna ko je pobednik na tenderu i koja je cena i rok izgradnje?
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=550435#p550435:174u83b3 je napisao(la):
direktor » 09 Jul 2018 08:13 pm[/url]":174u83b3]Relja na broji 13 je baraka montazna od predhodne zgrade nije ostalo nista

Da li si siguran? Gabariti su isti, a pogledaj i gde krov dodiruje kalkan susedne zgrade. Da li si možda ulazio unutra?
 
Da jesam ulazio sam u salon samlicu i gore na spratu. Baraka polu trula dio se i ne koristi zrelo za bager odavno
 
Hm... ja baš upoređivao i delovalo mi je kao da je ista zgrada, samo adaptirana.
Hvala.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=550865#p550865:1iptpspr je napisao(la):
Pegasus » Sre Jul 11, 2018 12:30 pm[/url]":1iptpspr]Jel se zna ko je pobednik na tenderu i koja je cena i rok izgradnje?
Pa to cemo znati za najmanje 15 dana posto je danas zavrsen.Ono sto mene brine jeste to sto niko nije javio da je zavrsen tender a Vesic je juce rekao da ce rekonstrukcija poceti 2019 i zajedno sa savskim trgom...NADAM SE DA JE MISLIO NA DRUGI DEO POSLE BRANKOVOG MOSTA!!!!!!! :bash: :bash: :bash:
 
Vrh