Šta je novo?

Deltini projekti

Pa... Za Sava Centar gotovo sigurno hoće, a za ovo na Autokomandi zavisi od mnogo, mnogo, mnogo toga što mi obični smrtnici ne vidimo.
 
Jel ce i kod sava centra nesto da gradi ili samo da renovira
 
Dobro pitanje. Mislim da je reč o temeljnoj rekonstrukciji uz najavu da će "tunel" između "Interkontinentala" i "Sava Centra" (koji valjda postoji i danas? Nisam koristio) biti bolje iskorišćen.
 
Nije lose iako mi se prvi projekat najvise svidja, no sad imamo dve velike kule umesto jedne i jedne manje sto je opet progres na neki nacin. Treba sacekati jos rendera iz raznih uglova i perspektiva a sad je vec jasno da cemo u dogledno vreme u ovom kraju zajedno sa Uscem preko puta imati jedan dobar moderan poslovni kvart.

 
Kolika je visina?

Prema mojoj proceni 2x80m?
 
Moguce u svakom slucaju odprilike kao da su oko 2- - 21 sprat sve ukupno sa aneksom. Fasada mi se svidja sto se oblika tice moze to i bolje.
 
У преводу иде се на рекетирање Делте. Делта је понудила бланко понуду повољнију два до три пута од самих услова на конкурсу а одбијају их због наводно непотпуне техничке документације.
 
kolike su spratne visine na ovim kulama kada 6 kaplara, sa malo manjim brojem spratova deluju duplo manji. Da, da, znam da je samo neko traljavo sklapao 3d model ali ovo je neprofesionalno
 
I koliko zaista u Beogradu ima firmi kojima ce biti potreban kancelarijski prostor ovog kvaliteta kada se zavrshi Skyline, Usce 2, eventualno neki kvadrat poslovnog prostora u BNV ili ona kula u West 65.
 
Cim neko gradi tako nesto to znaci da je dobro ispitao trziste a Miskovic je sve samo ne glup ili naivan. Kad bi se sav taj prostor u tim zgradama u najavi rentirao za ok ili pristojne cifre popunile bi se za cas. Koliko samo ima firmi koje godinama rade u raznim budzacima zbog visoke cene zakupa dobrog poslovnog prostora
 
pa ako postoji to trziste, zasto se u BNV ne gradi, za sada, niti jedan kvadrat kancelarijskog prostora?
 
Sa stanovima se brže izvuče lova. I u A Bloku su odustali od poslovne zgrade iako je to bila prvobitna ideja.
 
Još par rendera
delta_centar_1_190718_tw768.jpg

delta_centar_2_190718_tw1024.jpg
 
Dizajn vrlo podseca na ono sto se zadnjih godina-decenija radi u Londonu.
 
Sve im manja zgrada, na kraju će da najave repliku iste zgrade u kojoj su sada... Ako ne i da je malo smanje.
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=577809#p577809:3jes611k je napisao(la):
Stefan BB » 30 Okt 2018, 09:01[/url]":3jes611k]Bas mi je zao Delta Planeta...Dokle su sa njim odmakli???
Izuzev onog hotela kod Narodnog Muzeja, svi "Deltini" projekti su stopirani otkako je SNS na vlasti. Tako da se nije odmaklo uopšte.
 
Vrh