Šta je novo?

BEOVOZ - BG:VOZ - stanje i mogućnosti

Из ДЈПа маштају о још две фртаљ линије (НБГ-аеродром и Карабурма-Макиш), из Србија воза кажу да су са набавком ФЛИРТ и Метровагонмаш гарнитура завршили обнову возног парка, а реалност је да РВРова имамо мало и за нормално функционисање и ове две линије у ванредним околностима са веома ретким редом вожње. А притом желе да продају БГ воз као допуну за метро.
 
I šta nam sve to govori? A o kadrovima iz Sekretarijata za javni prevoz ne bih trošio reči.
 
Да нема јасних планова и да се све своди само на причу.
 
1_61308321_Extinction.2018.1080p.NF.WEB-DL.DDP5.1.x264-NTG.mkv_20180727_181150.462.jpg


1_69668557_ttt.jpg
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=555133#p555133:1o6hyh4h je napisao(la):
Дошљак » 27 Jul 2018 05:58 pm[/url]":1o6hyh4h]Kojи филм је у питању? :D
MV5BMTU5OTYzMzcwOF5BMl5BanBnXkFtZTgwNTkzMzk4NTM@._V1_SY1000_CR0,0,674,1000_AL_.jpg
 
Čitam sad komentare, jer inače koristitim BG-voz preko pola godine na relaciji Pančevački most Karađorđev park. Pet minuta gospodske vožnje, umesto prepunih 33-jki i 48-ica. Bez problema sam se uklapao u polazak iz Ovče, koji treba da prođe Pančevački most u 15:24h, tako da sam od Karaburme do Franša uz malo šetnje stizao i za manje od pola sata. Izvodljivo je to i sa busom ponekad, ali uz mnogo više maltretiranja i guranja, a i nesigurnosti. Pogledam u četvrtak novopostavljene redove vožnji na stanici Pančevački most, i baš me iznenadilo i obradovalo naravno, kad sam video da je vreme prolaska ostalo isto u minut, samo što je to sad linija 2 BG-voza, ali meni je i ovako svejedno, pošto idem samo do Karađorđevog parka, kao što rekoh. Međutim, nije se pojavio, al sva sreća pa je onaj što ide do Batajnice nailazio u 15:32h, jer ipak mi je to bilo bolje rešenje, nego da se vraćam do okretnice Pančevački most na 33-jku ili 48-icu. Međutim, polazak linije 1 BG-voza ide isuviše kasno da bi se uklopio u linije na koje dalje treba da presedam.

Valjda će se uhodati u skorije vreme, jer ipak je tačnost i pouzdanost na strani BG-voza, u odnosu na autobuse. Mogli bi i otpravnici vozova malo više da se angažuju oko informisanja putnika. Obično jave u slučaju da polazak izostane ili zakasni. U četvrtak ni reči šta se desilo sa linijom 2.

Ne znam šta bi sa idejom o direktnom povezivanju Resnika i Pinosave lokalnom minibus linijom. Onda bi mogao vozom do Resnika, odakle bi mi do Avale trebalo možda desetak minuta. Bilo bi idealno kad bi BG-voz nastavljao dalje prema Ripnju bar za početak, a kasnije i prema Ralji, Đurincima i Mladenovcu. Dok se za to čudo ne stvore uslovi, mogli bi bar da nam daju lokal od Avale do Resnika, što su čini mi se i obećavali.
 
Arnorian":31622hak je napisao(la):
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=555133#p555133 je napisao(la):
Дошљак » 27 Jul 2018 05:58 pm[/url]":31622hak]Kojи филм је у питању? :D


Potcrdjujem izuzetno glup.

Ali mi je najjaca poslednja scena snimana cini mi se u podzemnoj stanici Vukov spomenik...scena apokalipse koja zapravo cak nije ni imala scenografiju..vec je stanica Vukov spomenik odradila svoje bez da su je "sminkali"...


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Jutros je linija Bataja Ovča kasnila 4 minuta, a juče je linija Ovča Resnik išla 4 minuta ranije. Na moje pitanje kondukteru zašto smo krenuli ovako rano kad je raspored pored nas i na netu jasan, odgovorio mi je : "Jel se tebi ne stiže brže kući?"....
 
Isti odgovor ko vozači GSP-a kad nagare kad je zadnji polazak, ali zato zeznu ljude koji su zapravo računali da stignu na zadnji polazak. Samo kazne mogu da ih dovedu u red.
 
Ne bih ja poredio GSP sa polascima na železnici. Kako misliš da voz krene ranije ako nema zeleni signal, kroz crveni? Da je trebao, stao bi negde. A i naviknite se da je kod nas malo šta normalno.
 
Strpljenja molim malo , sigurno nisu promenili mašinovodje, konduktere i sve pratece sl. Bgvoza
Ne zaboravite do nedavno da su ti isti ljudi pored raspadnute železnice postizavali neverovatnu Japansku preciznost

Siguran sam da po dosadađnjoj uloženoj ogromnoj požrtvovanosti i trudu , nece je se lako odreci dostignuca
i Bgvoz ce opet biti dika i ponos

Sa ovim radovima je sigurno toliko poremecen saobracaj da svaki polazak ima drugačiju problematiku
te je lakše davati ,,lahonske,, odgovore mnogobrojnim putnicima, nego sa svakim po naosob ulaziti u dijalog sa debelim objašnjavanjem
:sesir:
 
Hvala tebi na plusicu , nije trebalo , jer to jeste istina za postignutu preciznost koju ste Vi svojim debelim znojem i živcima dostigli
samo sam zamislio sliku kako bi izgledao siroti kondukter nakon objašnjavanja tristotom putniku
(jedna trecina jednog polaska)
:lool: :lol: :lool:
 
Јутос возом из Ресника у 07:00, на Вуку у 07:23 са све клацкањем од Ресника до Распутнице Г. Воз доста попуњен што ме изненадило, једно 100 људи по мојој процени.
 
Slažem se u potpunosti. Al' hajde onda umesto 300 puta da priča, da se jedno obaveštenje okači negde (na nekom banalnom mestu poput interneta ili ne daj bože stanica) da je još sve neusklađeno u rasponu od 10 minuta i da je moguće ovo i ono....
 
Zbog radova u stanici Resnik, od 8. do 13. avgusta doćiće do promene organizacije saobraćaja tako da vozovi neće saobraćati preko Resnika (izvor: srbvoz.rs). Međutim, ne spominje se BG Voz. Da li neko ima neku informaciju da li če Resnik - Ovča raditi redovno?
 
Ради се пружни прелаз који је јужно од станице Ресник, тако да не видим разлог да дође до измене БГ Воза, сем због неких силних пропуштања..
 
Vrh