Šta je novo?

Zastoji i poremećaji na linijama i planirane izmene

Veceras oko 10:15-10:20 pustili Beogradsku ulicu za saobracaj, ali 48 i 33 i dalje se uredno okrecu na Slaviji, a narod nek pesaci.
 
Nije fora ako ceo gradf ne oseti lično na svojoj koži. :)
 
Odrzavanje javnih manifestacija na saobracajnim zilama kucavicama ovog grada je obicno silovanje Bgd

Gradskom uredbom zasstiti sve glavne gradske saobracajnice od svih manifestacija

Ako je vazno da bude u sto uzem urbanom tkivu
neka krene od trga Republike pa pravac oko Kalemegdana
Duz trase vec postoje prostori za publiku i za ucesnike a moze posmatrati i iz visinske perspektive

Ometanje saobracaja je ne dopustivo kad vec imamo isto vazne, korisna , lako dostuna mesta i trase
priprema, odrzavanje, i vracanje u funkciju zila kucavica bitno remeti funkcionisanje grada

Beograd nije selo pa da svaki dogadj mora da se odrzi na seoskojoj glavnu raskrsnici
Parade, maratoni, proslave, protesti.... treba da postoje i bice ih sve vise :!:
jedan pokvaren semafor izaziva kolaps saobracaja a kamoli manifestacije :mrgreen:

Trg Republike pa oko Kalemegdana a po potrebi i preko pontonskog mosta na Usce i dalje redom....
a moze i obrnutim smerom

:sesir:
 
Саобраћајница која би била најпогоднија за овакве манифестације је Владимира Поповића на НБГ, само једна страна јој није баш најрепрезентативнија.
 
Mozda bulevar vojvode bojovica oko kalisa za manifestacije plus donji grad
Izgledalo bi za fotkanje dobro
 
Maltene ceo grad je bio blokiran , može se slobodno reći , zbog protesta protiv povećana cene benzina. Za ponedeljak najavljen radikalniji protest. Inače sve od Crvenog krsta do Medakovića bilo blokirano , Ustanička , kao i autoput u smeru ka NBG. Uspero sam da uhvatim 70 kod benzinske pumpe u Vladimira Tomanovića , da bi nam vozač otvorio vrata kod nadvožnjaka kod Gornjačke ulice , nakon gotovo stajanja u mestu desetak minuta.
 
I onda se javi onaj gremlin iz informera kako 10ak ljudi blokira ceo grad... id***
 
Ne znam u koju temu da stavim, pa evo ovde. Jutros zemunski bus gb 3275 koji je redovan na 706 imao sudar sa Fiat Stilom u Batajnici. Steta nije velika ali je dovoljna da ga verovatno nece biti u saobracaju par dana. Na prednjoj steni su vise ulubljeni levi i srednji, nego desni panel. Nadam se da ce ga lepo srediti a ne kao 375(drugom nijansom zute ofarban) i 1359... Nadam se da ce biti polaska koji je ovaj bus radio je stanje u pogonu nikad gore...

Evo i fotka koja ne pokazuje previse :?

OIPavqM.jpg
 
Smederevski put u Grockoj blokiran ispred benzinske stanice kod crkve.
8bb1606525afbf097dfecd05c7e648fb.jpg
cdc63581b1296760a2a1548747d074e7.jpg


Послато са Nexus 5X уз помоћ Тапатока
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=543664#p543664:aumrvq1s je napisao(la):
busspoter » Sub Jun 09, 2018 3:01 pm[/url]":aumrvq1s]Ne znam u koju temu da stavim, pa evo ovde. Jutros zemunski bus gb 3275 koji je redovan na 706 imao sudar sa Fiat Stilom u Batajnici. Steta nije velika ali je dovoljna da ga verovatno nece biti u saobracaju par dana. Na prednjoj steni su vise ulubljeni levi i srednji, nego desni panel. Nadam se da ce ga lepo srediti a ne kao 375(drugom nijansom zute ofarban) i 1359... Nadam se da ce biti polaska koji je ovaj bus radio je stanje u pogonu nikad gore...

Evo i fotka koja ne pokazuje previse :?

OIPavqM.jpg

Ovaj ga nije hteo pustiti da se uljuči sa stajališta ?
 
Ne znam stvarno sta se desilo, drug mi je rekao da se bus sudario pa sam ja otisao biciklom da ga slikam... Ovog Stila cesto vidjam tu, mozda se isparkiravao sa cuprije a bus izlazio iz stanice i da je tako doslo do sudara. To mi je jedino nekao logicno jer vozac busa bi uspeo da zakoci jer se sporo kretao, ipak izlazi iz stanice, nije belika brzina.
 
Veceras u Jakovu ostao pokvaren 1324 na 610.. Bio je kamion da ga odvuce...
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=543703#p543703:35gsarh1 je napisao(la):
busspoter » 09 Jun 2018 07:14 pm[/url]":35gsarh1]Ne znam stvarno sta se desilo, drug mi je rekao da se bus sudario pa sam ja otisao biciklom da ga slikam... Ovog Stila cesto vidjam tu, mozda se isparkiravao sa cuprije a bus izlazio iz stanice i da je tako doslo do sudara. To mi je jedino nekao logicno jer vozac busa bi uspeo da zakoci jer se sporo kretao, ipak izlazi iz stanice, nije belika brzina.
Znajući kako se vozi po Bataji, nije propustio bus, pa je tu negde došao na ideju da skrene, a migavac se daje kad staneš, jer u suprotnom otpadne ti ruka.
3275 je peglao ulubljen i bez tablice u subotu čini mi se.
 
Jeste, video sam ga kasnije da vozi u takav..
 
I dalje bez tablice...
e3de31e9d50ae6bd0b257d0af9cae07b.jpg


Poslato sa Huawei Honor 9 uz pomoć Tapatoka
 
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=543703#p543703:pbyj0tsn je napisao(la):
busspoter » Sub Jun 09, 2018 8:14 pm[/url]":pbyj0tsn]Ne znam stvarno sta se desilo, drug mi je rekao da se bus sudario pa sam ja otisao biciklom da ga slikam... Ovog Stila cesto vidjam tu, mozda se isparkiravao sa cuprije a bus izlazio iz stanice i da je tako doslo do sudara. To mi je jedino nekao logicno jer vozac busa bi uspeo da zakoci jer se sporo kretao, ipak izlazi iz stanice, nije belika brzina.

Vozač je na prethodnoj stanici zamenio vozača iz I smene (što je inače zabranjeno internim pravilnikom), da bi potom na narednoj stanici izazvao sudar (naglo krenuo sa stanice i udario u auto i time uvalio i kolegu iz I smene i sebe u to da svedoče). Inače, tip koji je preuzeo da vozi je veoma sklon incindentima (ono je zaista jezivo kakve sve njegove manevre sam viđao pri uključivanju sa stajališta i u saobraćaju uopšte, godinama već radi u zemunskom pogonu).
 
Veza Čajkovski i Labudovo brdo tj jezero

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KpDXeQ7SC7s[/youtube]

 
Zbog radova u Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića , na delu od Dr. Milutina Ivkovića ka Ljutice Bogdana, stajalište “Stadion Partizan” u smeru ka Banjici, privremeno izmešteno oko 100m napred.
 
Nema smisla, sa jedne strane ne čiste kišnu kanalizaciju, a sa druge strane treba atest za snorkel...
 
Vrh